Mjesečni horoskop Škorpion studeni 2024

Ulaskom Jupitera u Škorpiona, domoroci će započeti razdoblje ekspanzije u kojem će ispuniti mnoge od svojih najzbornijih želja. Na fizičkom planu ostvarit će povoljan makeover. Bit će privlačniji, neki će se pomladiti, drugi ojačati mišiće, a bit će i onih koji će vratiti figuru za koju su mislili da je izgubljena. Tamnu stranu ovog razdoblja predstavljat će višak profesionalnih obaveza koje bi mogle proizvesti nesuglasice u paru ili u obitelji, zbog njihove sklonosti opsjednutosti poslom. Horoskop Škorpion studeni 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Da bi situacija bila jasna – onaj nevaljali Saturn (priznajte da ste se navatali straha od njega) je u vašem polju posla i zarada, a njegov dispozitor je Jupiter u znaku Djevice i vašem polju šansi, prilika. Poanta je u sljedećem – morate raditi teško, morate raditi ustrajno, morate raditi puno. Ništa vam neće doći lako, ali će dolaziti i to non stop. Sunce i Merkur u vašem znaku vam tijekom većeg dijela studenog daju dodatnu snagu i energiju, sposobnost da napravite prave dogovore i popnete se još jednu stepenicu više. Ali, do sada ste i sami vidjeli kako sve ovo u praksi izgleda. Drugima vaš uspjeh i napredak izgleda kao da ste ga dobili preko noći, a samo vi znate što iza svega toga stoji i koliko nakon radnog dana ostajete iscrpljeni i iscijeđeni. I neka vam ne bude žao. Tranzit vašeg vladara kroz znak Vage nije baš i neki, morat svoju oštricu da istupite i da se više okrenete prilagodbi i diplomaciji (težak zadatak) ali sada ni ne možete učiniti ništa drugo nego prihvatiti nametnute okolnosti. Sve ćete vi to naplatiti, ne brinite se. Ovaj period nije nešto što će se završiti brzo, imate vremena za sve ono što želite. Horoskop Škorpion studeni 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Kad se poteškoće pogoršaju, nigdje nije sigurno i to će se dogoditi rođenima u znaku Škorpiona do 11. studenog. U ovom prvom dijelu mjeseca bit će onih koji ih namjeravaju pregaziti. Shodno tome, Škorpioni će morati održati svoj položaj unatoč pritisku i ogovaranju. Već u drugom dijelu mjeseca studenog Škorpioni će ponovno zavladati scenom i privući dobre svote novca u svoju korist. Osim toga, prepoznat će ih kao dobre komunikatore. Horoskop Škorpion studeni 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter će vam pomoći da dobijete promaknuće, novi posao… Ovo bi mogao biti trenutak (ako se već nije dogodio) da tražite nagradu za svoje zasluge. Ako istražujete nove potencijale, Venera (između 16. i 24.) bi trebala pridonijeti vašem prepoznavanju, a Sunce će vas preuzeti od 22.!

Novac

Mora da vam je Jupiter pomogao da dobijete promaknuće ili novi posao? Ovo bi moglo biti vrijeme (ako se već nije dogodilo) da zatražite nagradu za svoje zasluge. Venera (između 16. i 24.) trebala bi pridonijeti njihovom prepoznavanju ako istražujete nove potencijale, a od 22. će primat preuzeti Sunce!

Financije

Horoskopska predviđanja za 2024. pozivaju vas da potražite vodstvo financijskog savjetnika kada su u pitanju ulaganja koja želite napraviti. Stručnjak će vam omogućiti da znate što je dobro za vas, a čega se trebate kloniti. Pogledajte numerološka predviđanja za 2024.

Odnosi

Škorpion: Planetarni priljevi potaknuli su vas da budete komercijalniji, a to vam je bilo od velike koristi. Ovaj mjesec, iako ste još uvijek u ovom pokretu, rezultati su manje uvjerljivi. U najgorim danima osjećate se kao da ste upravo udarili u vodu. Ne brinite, ovaj mjesec vam se ne najavljuje ništa alarmantno. S druge strane, možda biste mogli iskoristiti priliku da se oporavite. Što misliš o tome? S financijske točke gledišta, ovaj sektor ne stoji tako dobro. Ubirete plodove svog truda. Trebao bi biti ponosan na sebe.

Ljubav

Ako poželite, možete u ovom mjesecu naći baš onu pravu osobu za sebe. Ali neke uvjete ćete morati ispoštujete. Naime, itekako vam je sve otvoreno za ulazak u stabilan odnos, ali će on morati u nekoj svojoj početnoj fazi biti sakriven od znatiželjnih očiju. Zašto? E, pa to već ne znam. Možda zato što ćete željeti pričekati i vidjeti kako se sve ovo odvija i koliko ste vi i druga strana kompatibilni, da li se možete više vezati ili će sve ostati samo na razini neobaveznog viđanja. Ili vi osobno morate neke stvari da raščistite, da se oslobodite nekih “priljepak” od ranije i da se onda u potpunosti posvetite ovoj osobi. U studenom je itekako moguće da se više njih zainteresira za vas (nije ni čudo, Sunce i Merkur u vašem znaku rade fantastično svoj posao) bićete seksipilniji nego inače i magnetski privlačiti suprotni spol. Odaberite mudro da biste osigurali stabilnu ljubavnu budućnost. Iako se Škorpijama otvaraju i mogućnosti za avanturu i neobavezan seks, suština je da sada želite nekoga na koga se možete osloniti, pa ćete uglavnom izbjegavati osobe od kojih samo ovo možete dobiti. Onima u emotivnim vezama i brakovima biće uglavnom dobro, osim posljednje dekade mjeseca koja vaš odnose može poremetiti. Voljenoj osobi tada možete zamjeriti mnogo toga, smatrat da ne dobivate dovoljno pažnje, a mogu se probuditi i posesivnost i ljubomora.

Zdravlje

Venera i Mars u polju podsvijesti definitivno nisu dobri po psihu jer vam donose povremeno upadanje u depresivna ili stresna stanja, ali govore io tome da postoji određena zdravstvena problematika koju još uvijek ne vidite ili ne želite obratite pažnju na nju. Treća dekada mjeseca može donijeti probleme s tlakom, ali i nagle padove imuniteta.

Obitelj

Planetarni priljevi potaknuli su vas da budete komercijalniji i to vam je učinilo veliku uslugu. Ovaj mjesec i iako ste još u ovom pokretu, rezultati su manje uvjerljivi. U najgorim danima, osjećate se kao da samo udarate u vodu. Budite uvjereni, ovaj mjesec vam se ne najavljuje ništa alarmantno. S druge strane, možda biste mogli iskoristiti priliku da usporite, samo da se oporavite. Što misliš ? S financijske strane, ovaj sektor ne stoji baš najbolje. Ubirete plodove svog truda. Možete biti ponosni na sebe!

Zaključke

U ljubavi postoje dobri trenuci ako se potrudite. Naš se partner može osjećati vrlo sretnim, ako vidi dobru predispoziciju s naše strane. Dobar je trenutak da se fokusiramo na nju i damo najbolje što imamo u sebi. Ovo će nas jako usrećiti. AKO smo sami, također može biti dobar mjesec za upoznavanje nekoga, pa za to moramo učiniti prvi korak. .Sigurno ćemo biti nagrađeni jer sav taj magnetizam koji Škorpion uvijek ima, odvija se kroz ovaj mjesec do praktički kraja godine. Na seksualnom planu, Škorpion će uživati ​​u vrlo burnim trenucima. Također, ako s partnerom stvorite klimu povjerenja, možete predlagati odvažne stvari, što će sigurno pridonijeti jačanju veze.Ako ste sami, budite oprezni jer ćete imati mnogo prilika za sporadičan seks. Morate poduzeti odgovarajuće mjere. Dobar je mjesec za novac, također će doći iznenađujuće i neočekivano, ali će biti vrlo isplativo. S druge strane medalje, trebali biste voditi računa o svojim profesionalnim kontaktima i ne stvarati sukobe. Poželjno je otvoreno pregovaranje i dijalog. U svakom slučaju, vrlo dobar mjesec za posao, jer će prihodi samo rasti. Trend koji će se nastaviti i sljedećih mjeseci.Ovaj mjesec je dobar za Škorpione da pogledaju prema unutra. Provodite aktivnosti koje vam omogućuju da se smirite i pogledate u sebe. Možda možete provesti neko vrijeme sami, meditirajući i tražeći transcendentalne stvari u životu, nešto što Škorpion voli raditi. Nemojte sumnjati da je ovo trenutak za to. Pojavit će se nova prijateljstva vezana za naše područje rada ili poduzetništvo.Merkur, Sunce i Venera proći će kroz vaš znak i, poklapajući se s vašim rođendanom, odrediti trenutak sadnje i obnove. Veličanstven trenutak da iskažete svoju osobnost u svakom pogledu. Sada se možete otvoriti životu, prihvatiti njegovu velikodušnost, uživati ​​u njemu. Ako izuzmemo Neptun, ovaj mjesec niti jedan planet vam ne pravi teške aspekte, ili vam pogoduje ili vas ostavlja na miru, tako da možete proživjeti vrlo pozitivan trenutak bogat osobnim postignućima. Moći ćete pronaći najbolje prilike da pokažete svoje najpozitivnije potencijale. Prekrasni dani za pripremu razvoja vaših aktivnosti u neposrednoj budućnosti i donošenje odluka o tome. Ovi tranziti vam ulijevaju energiju, vitalnost i dobro raspoloženje. Također, budući da je Mars napustio vaš znak, Nećete imati toliko napetosti i energija će vam biti skladnija. Gledat ćete na sve s više nade i osjećat ćete se sposobnijima obavljati svoje uobičajene zadatke i poduzimati druge u kojima možete izraziti svoje najistinskije ja. Ako imate bilo kakve bolesti, lako ćete se oporaviti i osjećat ćete se bolje. Dobar trenutak da se pobrinete za svoje kronične tegobe i pokušate ih trajno otkloniti. Provedite malo vremena na ove stvari. Osjećat ćete se dobro i s visokim samopoštovanjem.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion veljača 2024

Suprotno svojoj prirodi, domoroci Škorpioni bit će vrlo komunikativni i otvoreni. Sudjelovali su na sastancima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)