Mjesečni horoskop Škorpion svibanj 2024

Romantične veze i veze za Škorpione bit će vrlo dobrog zdravlja do 10. svibnja. Zatim, kada se uspostavi kvadrat Venere prema Marsu, trvenja između ljubavnika počet će zamračivati ​​horizont. Na polju rada će se učvrstiti dobro razumijevanje između suradnika. Mjesec će biti povoljan za one koji se bave umjetničkim aktivnostima. Dobro vrijeme za opuštanje. Osim toga, prvih deset dana pogodovat će početku bilo kakvog zdravstvenog tretmana. Horoskop Škorpion svibanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Ovaj mjesec može biti značajan za novine na ovom planu. Moguće je da ćete imati povoljnije šanse za nove ugovore, dogovore. Imate podršku pravih ljudi. Ono loše što može zadesiti Škorpioni u svibnju jeste finansijki plan, koji nije najbolje postavljen sada. Najviše komplikacija možete imati s bankama, kreditima, papirologijom, službenim dokumentima, posebno nakon 18.maja. Saturn će oponiranje Mekura praviti velike komplikacije i zastoje na ovom planu, a Neptun može doprinijeti da Škorpioni imaju lošu procjenu gdje da novac prije usmjere. Povećan je rizik od pogreške, pa imajte punu pozornost na planu novca i financija. Iskoristite povoljne dane tijekom sredine mjeseca da pokušate uzmete situaciju u svoje ruke. Horoskop Škorpion svibanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Na polju rada do 16. svibnja bit će dvije vrlo definirane situacije. Jedan će se odnositi na izraze koji su nesretni i koji će generirati sukobe s vašim suradnicima ili zaposlenicima. Drugi će biti nedostatak komunikacije koja će se uspostaviti između onih koji dijele isti zadatak; s neugodnim posljedicama. Jedan od načina za borbu protiv ove nepovoljne klime je obratiti veliku pozornost na ono što se govori i kako se govori kako bi se izbjegle konfliktne situacije. Nakon navedenog datuma cesta će biti bez prepreka. Horoskop Škorpion svibanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Na poslu vlada dobra atmosfera, a Jupiter donosi velike mogućnosti: primamljiv ugovor ili bolje uvjete rada, imate se čemu veseliti i krenuli ste s pravom nogom. Oni će učiniti da primijetite i da će vaši talenti i zasluge biti prepoznati. Uspostavit ćete dinamične i kreativne odnose i zahtijevat ćete određenu marginu manevra i autonomije. Iskoristite ovu povoljnu situaciju da izrazite svoje talente i svoj osobni razvoj kako biste dosegnuli razinu kreativnosti i podigli svoje boje na najviše. Savršeno dobro znate kako komunicirati na tu temu i privući pozornost.

Novac

Na poslu vlada dobra atmosfera. Jupiter donosi izvrsne prilike: primamljiv ugovor ili bolje radne uvjete. Imate puno toga čemu se možete veseliti i dobro ste krenuli. Bit ćete zapaženi, a vaši talenti i zasluge prepoznati. Uspostavljate dinamične i kreativne odnose, zahtijevajući određenu dozu slobode i autonomije. Iskoristite ovu povoljnu situaciju da izrazite svoje talente i osobni razvoj kako biste dosegnuli vrhunce kreativnosti i podigli svoje boje visoko. Savršeno znate kako komunicirati i privući pozornost na sebe.

Financije

Astrološka predviđanja za 2024. predviđaju da će se vaše financije suočiti s nekim izazovima početkom mjeseca, ali kako mjesec bude odmicao, stvari će ići na bolje. Pronaći ćete svoje uporište i pronaći nove načine da osigurate postizanje financijske slobode i stabilnosti.

Odnosi

Škorpion: Vaša ljubav, ako se slažete, može dobiti drugu dimenziju. Da biste to učinili, morat ćete sreću dočekati s osmijehom umjesto da je odbacite. Kako biste postigli ovo malo čudo, zanemarite vanjske utjecaje. To će vas natjerati da vidite situacije ili ljude izvan izgleda.

Ljubav

Pun Mjesec se događa u vašem znaku na početku mjeseca (4 svibnja). Ovo je razdoblje kada se “žanje ono što se posijalo”. Naporan rad i odgovornost na svim poljima biće nagrađeni, dok lijenost, pogrešni izbori neodgovornost će požnjeti kaznu. Iako su neke situacije tjedna iskoristiti energiju da je preokrenete u svoju korist. Mlad Mjesec se 18.maja događa u znaku Bika u tvom polju partnerstva tako da u tom periodu imate šansu da uđete u nov partnerski odnos ili pak postići ravnotežu kompromisom kroz već postojeće partnerstvo. S obzirom da se Merkur tog trenutka Porečom unatrag najvjerojatnije je da će obnoviti veza i ljubav iz prošlosti što je jedino moguće kroz nalaženja “zajedničkog jezika”. Svaki vaš potez će ovisiti io postavke partnera. Njegovo ponašanje, inicijativa može doprinijeti stabilizaciji. Merkur i Mars su u sektoru erotike, intime pa će biti raznih događanja na tom planu. Moguće da će neke veze ostati samo u tom domenu. Slobodni mogu praviti bitne korake ka osobi koja im se dopada. Neki od vas su spremni da odu i na put zbog nje / njega.

Zdravlje

Vaš nervi sustav je krhka i probleme koje možete imati tijekom ovog periodu su najviše na nervnoj bazi. I tijelo vam je umorno. Nađite načina i vremena da ga regenerirate.

Obitelj

Dugo očekivana evolucija počinje se predstavljati u svom najboljem svjetlu. Ipak, odluka je vaša. Škorpion! Ako želite, vaša se trenutna situacija može znatno poboljšati, ali samo ako pristanete na timski rad. Ako vas to muči, odvojite vrijeme za razmišljanje, jer ga imate. Dakle, nemojte reći ne dok vaš sugovornik ne završi rečenicu. Preslušajte ga do kraja i zatražite razdoblje hlađenja. S financijske strane, oko 5. nemojte brkati novčane priljeve s troškovima. Budite ekstra lucidni i provjerite gdje se točno nalazite.

Zaključke

U ovom mjesecu moramo prepustiti da nas drugi savjetuju, stoga potaknite društvene odnose, kako u krugu poznanika tako i u novim ljudima koji će vam možda ući u život, oni će vam dati mudar savjet. U svom poslu uvijek tražite savjet od ljudi koji vas okružuju, dobri društveni odnosi pomoći će vam da potaknete svoju mudrost i komunikaciju. Što se vaše ekonomije tiče, idealno je da kupujete samo ono što vam je stvarno potrebno, nije vrijeme za nepotrebne troškove koji će ugroziti vašu ekonomsku stabilnost. Osim toga, interakcija s ovim ljudima pomoći će vam da rastete kao osoba, odlična je prilika da uz mjesečni horoskop razvijete svoju radnu ili profesionalnu karijeru. Na gospodarskom polju morate paziti na financije, oprezno s nepotrebnim troškovima. Ne traži zajam niti daj novac, budite vrlo oprezni s novcem općenito. Vrijeme je za štednju, a ne rasipanje uz mjesečni horoskop.Mars nastavlja tranzit kroz vašu X kuću zbog čega izgledate loše, što ukazuje da ste još uvijek izloženi žurbi, izazovima i stazama s preprekama. Saturn se vratio u vašu 11. kuću. Možda ćete ipak morati naučiti neke od lekcija koje učitelj podučava u tom sektoru. Još uvijek možete uspostaviti novu grupnu dinamiku. Ostavite iza sebe stare osjetljivosti, nesigurnosti i strahove i usput pronađite izgubljene prijatelje ili steknite nove prijatelje. U svakom slučaju, ovo će biti odlučujući mjeseci za uspostavljanje nove ravnoteže između vaših osobnih ukusa i hobija, s jedne strane, i onoga što možete razviti kao tim, s druge strane; između vaše kreativnosti i individualizma i kompromisa koje morate učiniti kako bi grupa funkcionirala. Bit će trenutaka kada ćete morati kontrolirati napetost i iritaciju koja proizlazi iz prilagođavanja timu. I još više sada kada vas Mars tjera da budete manje tolerantni i iritirani stvarima koje vam u neko drugo vrijeme uopće ne bi smetale. Mogu se pojaviti neki simptomi stresa i iscrpljenosti. Somatizacija emocija jedna je od slabih točaka vašeg znaka. Nemojte se izlagati prevelikim fizičkim rizicima niti zlorabiti svoju vitalnost. Lako je da vas tijelo u nekom trenutku zamoli za malo odmora i kaže vam da usput morate stati. Somatizacija emocija jedna je od slabih točaka vašeg znaka. Nemojte se izlagati prevelikim fizičkim rizicima niti zlorabiti svoju vitalnost. Lako je da vas tijelo u nekom trenutku zamoli za malo odmora i kaže vam da usput morate stati. Somatizacija emocija jedna je od slabih točaka vašeg znaka. Nemojte se izlagati prevelikim fizičkim rizicima niti zlorabiti svoju vitalnost. Lako je da vas tijelo u nekom trenutku zamoli za malo odmora i kaže vam da usput morate stati.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion studeni 2024

Ulaskom Jupitera u Škorpiona, domoroci će započeti razdoblje ekspanzije u kojem će ispuniti mnoge od …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)