Mjesečni horoskop Škorpion travanj 2024

Tijekom travnja dom će biti područje u kojem će se koncentrirati najveće neugodnosti s kojima će se ova Plutonova djeca morati suočiti. No, kako nema zla koje ne dolazi za dobro, upravo će ti isti sukobi poslužiti kao okidač Škorpionima da odluče zaroniti unutra i pronaći prave uzroke ovih nesuglasica. Na području rada nastojat će stvoriti ugodnije uvjete na svojim radnim mjestima. Od 22. borit će se zubima i noktima da svoje veze učine trajnijima. Horoskop Škorpion travanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Na polju posla je živo, ali vam neke stvari nisu bitne kao tijekom prethodnog mjeseca. Jupiter je smješten u kući potpore, statusa i karijere i svojim kretanjem naprijed (od 8.aprila) pokrenut će se neke velike priče. Imat ćete sretne okolnosti i dobru podršku, tako da ovaj mjesec može se ubraja u uspješne razdoblja na ovom planu. Podršku ćete imati i od Venere koja se smješta u 8.polju nakon 11.aprila i time vam donosi dobru financijsku podršku. Travanj je također mjesec sukoba i rivalstva, pa i svađa na ovom planu. Horoskop Škorpion travanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Domoroci Škorpiona će se suočiti s turobnom slikom u svojim financijskim poslovima. Isprva ništa neće ići kako treba. Tijek događaja mogao bi se zakomplicirati ako ne budete jako oprezni u svojim koracima. Međutim, odgovornim ponašanjem izbjeći ćete ozbiljne situacije, a prepreke će uzrokovati samo kašnjenja i živciranje. Za one urođenike koji rade u ovisnosti, atmosfera koja će ih okruživati ​​na radnom mjestu bit će ugodna i uživat će u toplini svojih kolega. Horoskop Škorpion travanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Iskoristite svoju novu kreativnost da zavedete svoje kontakte i pretvorite ih u vatrene obožavatelje. Stavljate sebe kao dokaz i imate potrebnu imovinu da impresionirate. Od 15. bit ćete više menadžerski nego šarmantni i nametnut ćete se ispred pozornice. Jupiter je ojačao vašu kreativnost, a Venera je učinila da vaši talenti eksplodiraju. Na vama je da s njima pregovarate na najbolji mogući način, zahtijevajući da vam ostave slobodu kretanja i donošenja vlastitih odluka, tada ćete dati sve od sebe. Iskoristit ćete svoje prednosti i udružit ćete glasove oko svojih inicijativa, radova i projekata koji će oduševiti vaše partnere i sugovornike.

Novac

Iskoristite svoju novootkrivenu kreativnost da zavedete svoje kontakte i pretvorite ih u gorljive obožavatelje. Izlažete se i imate potrebnu imovinu da impresionirate. Od 15. bit ćete više direktivni nego šarmantni te ćete se nametnuti na prvom mjestu pozornice. Jupiter je ojačao vašu kreativnost, a Venera je učinila da vaši talenti eksplodiraju. Na vama je da s njima pregovarate najbolje što možete zahtijevajući da vam se ostavi sloboda kretanja i donošenja vlastitih izbora. Tada ćete dati najbolje od sebe. Iskoristit ćete svoje prednosti, a glasove ćete okupiti oko svojih inicijativa, radova i projekata koji će oduševiti vaše partnere i sugovornike.

Financije

Pitanja novca ključni su aspekt vašeg života koji ne možete zanemariti. Potreban vam je novac da biste nastavili svoj život. Stoga vas astrološka prognoza za 2024. poziva da pripazite kako trošite novac. Trošenje novca na zadovoljstvo ne bi vam trebao biti na prvom mjestu. Najprije se usredotočite na svoje osnovne potrebe, a sve što preostane možete podijeliti na zadovoljstvo i zabavu. Dok to radite, ne zaboravite spremiti.

Odnosi

Škorpion: Ovaj mjesec odolite iskušenju da pristupite, čak i ako je jako. Osvježava i boje zavodljivosti i vaše. Umjesto toga, uzmite si vremena, favorizirajte razmjene i ojačajte veze. Time ćete ostvariti odnos temeljen na iskrenim i trajnim osjećajima.

Ljubav

Strast i erotika tijekom prvih deset dana jer vas podržava Venera prolazeći polje ljubavi. Inače, polje partnerstva i braka je jako važan sektor za Škorpiona tijekom ovog mjeseca, a to pokazuje boravak Marsa u tom polju. Dinamika, strast, akcija sve je dio vaše ljubavne priče sada. Sa Marsom nema sredine, tako da ćete od partnera tražiti velike odluke. Pazite se samo razdoblja nakon 15.aprila do 21. travnja kada će biti trenutaka kada vam komunikacija nije jača strana (Merkur u Ovnu, Sunce u Ovnu) i gdje ćete odmah i sada tražiti odgovore od voljene osobe. Taj isti period je dobar za one Škorpioni koje žele ostati u drugom stanju. Nakon ulaska Sunca u sektoru partnerstva (od 21.aprila) imate obećavajuće događaje sa svojom drugom polovicom.

Zdravlje

Travanj je dobar za liječničke kontrole. Većina vas će biti preokupirana svojim zdravljem, što nije bez razloga. Ovo nije krizni period, ali je također dobar period da dođete do prave zdravstvene dijagnoze problema koji već izvjesno vrijeme imate.

Obitelj

Dugo očekivana evolucija počinje se predstavljati u svom najboljem svjetlu. Ipak, odluka je vaša. Škorpion! Ako želite, vaša se trenutna situacija može znatno poboljšati, ali samo ako pristanete na timski rad. Ako vas to muči, odvojite vrijeme za razmišljanje, jer ga imate. Dakle, nemojte reći ne dok vaš sugovornik ne završi rečenicu. Preslušajte ga do kraja i zatražite razdoblje hlađenja. S financijske strane, oko 5. nemojte brkati novčane priljeve s troškovima. Budite ekstra lucidni i provjerite gdje se točno nalazite.

Zaključke

Škorpion ima veliku priliku pred sobom, može napraviti mutaciju u nekim aspektima svog života vezanim uz zdravlje ili posao. Trenutak je velike promjene za rast, morate pristupiti svojoj unutrašnjosti i uzeti tu snagu koju imate kako biste se ponovno pojavili iz dubina tame i učinili da svjetlo koje nosite u sebi zasja što je više moguće. Vi ste osoba velikih talenata koje morate istaknuti. Uvijek promovirajte sve svoje vještine koje će vam omogućiti uspjeh u svom radnom krugu. Trenutno imate posao koji generira mnogo odgovornosti, ali uvijek potiče promjene i inovacije, možete se prijaviti za bolje plaćen posao. Trenutak katarze kakav samo Škorpion zna uspješno nositi. Trenutno ste zapeli na poslu,Imate Marsa na ratnom putu cijeli mjesec i iako je ovaj loš aspekt prilično kompenziran drugim povoljnim astrološkim aspektima, nećete prestati osjećati ovu moćnu energiju. Vjerojatno patite od prilično neugodnih neuspjeha i neuspjeha, a također i od određenih napetosti koje vas čine razdražljivijima i sklonijima skočiti na bilo što i podnijeti malo toga. Škorpion je znak koji puno trpi, dok mu nos ne natekne pa ga zasvrbi, otuda i njegova slava, ali i sam sebe svrbi, stoga morate izbjegavati stres i dobro kanalizirati te energije. Ako to ne učinite, možete imati zdravstvenih problema ili manjih nezgoda. S druge strane, dobro kanalizirani Mars daje vam potrebnu snagu da potvrdite svoj identitet i afirmirate se onakvima kakvi jeste, i želju da idete za onim što želite u životu. Ali ako iskrivite tu energiju, možete postati potpuno nesposobni ili, obrnuto, netko nasrtljiv i agresivan koji tvrdoglavo nastavlja svojim putem ne brinući se o “leševima” koje ostavlja za sobom. Dobro je što je Mars u opoziciji s Neptunom i Neptun od vas traži da uzmete u obzir učinak svojih postupaka na druge. Ako to ne učinite, vas dvoje biste mogli naučiti važnu lekciju, naime da postoje sile veće od vas i moćnije od vas samih. Dobro je što je Mars u opoziciji s Neptunom i Neptun od vas traži da uzmete u obzir učinak svojih postupaka na druge. Ako to ne učinite, vas dvoje biste mogli naučiti važnu lekciju, naime da postoje sile veće od vas i moćnije od vas samih. Dobro je što je Mars u opoziciji s Neptunom i Neptun od vas traži da uzmete u obzir učinak svojih postupaka na druge. Ako to ne učinite, vas dvoje biste mogli naučiti važnu lekciju, naime da postoje sile veće od vas i moćnije od vas samih.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion prosinac 2024

Dugo iščekivani kozmičkim utjecajima, Škorpioni će uživati ​​u ugodnijoj novogodišnjoj noći. Neki starosjedioci prvog dekana …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)