Mjesečni horoskop Škorpion veljača 2024

Suprotno svojoj prirodi, domoroci Škorpioni bit će vrlo komunikativni i otvoreni. Sudjelovali su na sastancima i otići će na kraća putovanja. Osim toga, privući će ih bavljenje sportovima kao što su bodovanje, odbojka i nogomet. U njihovim domovima će njihova dobra volja omogućiti umjereno razumijevanje. Ova osjetljiva ravnoteža može se narušiti bilo kada i iz razloga koji su jedva transcendentni. S druge strane, na horizontu će se pojaviti novi prijedlozi, aktivnosti i odnosi koji će im omogućiti da povećaju svoju moć. Horoskop Škorpion veljača 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Jupiter iz polja karijere i Urana u polju posla, pa još njihov lvrst zagrljaj “iznenadne sreće”, a Saturn vas iz kuće novca podržava stvoriti dobre i temeljne korake. Ne samo u ovom mjesecu, već ova godina koja vam nameće tempo uspona ka vrhu. Ovaj mjesec je produktvniji za vas Škorpiona. Pun je inicijative, pokreta, ali je dosta i napet. Stres će uglavnom dolaziti sa svih strana, pa će vam biti potrebno nekada opustiti. Borit ćete se s izazovima, ali veće i teže borbe mogu biti ako funkcionirate na stari način. Ovo je vrijeme kada se trebate okretati novome. Horoskop Škorpion veljača 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Previše protivljenja bit će ono s čim će se Škorpioni morati suočiti u veljači. Međutim, neće se uplašiti neugodnosti. Naprotiv, izaći će iz svake teške situacije koja im se nađe na putu. Između 6. i 25. veljače konstanta će se sastojati od nerazumijevanja sa suradnicima. Srećom, mjesec veljača će završiti s odličnim vijestima, koje će domorocima Škorpiona nadoknaditi peripetije pretrpljene tijekom nekoliko tjedana. Unatoč poteškoćama, ovi domorodci će uspjeti izbalansirati stvari. Horoskop Škorpion veljača 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Sa žarom koristite svoju uzvišenu kreativnost. Svoje stajalište branite sa žarom, a Jupiter jača vašu moć sazivanja. Nećete proći nezapaženo, ostavit ćete dojam. Sanjate o izražavanju svojih talenata dok upravljate svojim poslom, svojim odnosima s kolegama, svojom hijerarhijom i suradnicima na fleksibilniji način, koristite argumente koji su sposobni uvjeriti druge u legitimnost vaših zahtjeva u otvorenim i produktivnim razmjenama. Vaša odlučnost i uvredljiva komunikacija omogućuju vam da vas se čuje.

Novac

Sa žarom koristite svoju uzvišenu kreativnost. Sa žarom branite svoje stajalište, a Jupiter pojačava vašu moć pucanja. Nećete proći nezapaženo. Ostavit ćete dojam. Sanjate o ispoljavanju svojih talenata dok na fleksibilniji način upravljate svojim poslom, odnosima s kolegama, hijerarhijom i suradnicima. Vi koristite argumente koji će vjerojatno uvjeriti druge u legitimnost vaših zahtjeva u otvorenoj i produktivnoj razmjeni. Nadahnuti ste. Vaša odlučnost, vaša napadna komunikacija omogućuju vam da vas se čuje.

Financije

Ako ne možete planirati 100 USD, možda nećete moći planirati 1.000.000 USD. Astrologija u veljači 2024. potiče vas da budete financijski pismeni na svim razinama neto vrijednosti. Lako možete povećati svoje bogatstvo planiranjem za svaki peni. Financijski horoskop za 2024. želi da imate molitvu za svoj prosperitet i financijski blagoslov.

Odnosi

Škorpion: Područje vaše ljubavi je podržano i uljepšano energijama koje izviru iz Jarca i Riba. Međutim, čuvajte se napada Urana u Biku, koji vas želi gurnuti u vaša uporišta. Kako biste izbjegli ove nedostatke, nemojte sve shvatiti tako doslovno.

Ljubav

Ovo je jako interesantan mjesec za ljubav, ljubavne afere, strasne priče kada ste vi Škorpioni u pitanju. Posjetit mnoge skupove, zabave. Mogući su susreti koji će se pamtiti bez obzira da li ostajete dalje u kontaktu ili ne. Ovo je idealno vrijeme za većinu Škorpion, posebno onih koji preferiraju slobodnu ljubav. Sunce i Neptun zajedno, pa Mars i Venera i eto priča strasti, zavođenja, prijevara, flerta, erotike na romantičan način. Bit ćete puni zavodljive energije, a pritom izravni da nećete dopustit da vam itko ugrabi ljubavni “plijen”. Nezaboravne avanture su došle na red, a vi ćete se potrudite da vas partner zapamti zauvijek.

Zdravlje

Uglavnom ste u dobroj formi. Trudite se da vam “baterije” budu pune. Ipak, neki momenti, posebno kraj ovog mjeseca (nakon 20.februara) donijet će napetost i time jaku razdražljivost. Ne iznegavajte sredstva za smirenje. U tom razdoblju su moguće jake infekcije i upale.

Obitelj

Iako ovaj sektor ide prilično dobro, možda ćete biti razočarani. Oko 5. možete osjetiti da je vaš napredak ugrožen ili da se razvijate u okruženju koje mu nije naklonjeno. Škorpion! Lovite svoje negativne misli jer će vas navesti da donesete lošu odluku. Umjesto toga, pokušajte vidjeti svoje prednosti i kvalitete svog profesionalnog okruženja. Čineći to, vidjet ćete da je sve u redu. S financijske strane situacija je stabilna što se tiče prihoda koji osiguravaju svakodnevni život. S druge strane, ako planirate investirati, nemojte slušati savjete drugih.

Zaključke

Velik utjecaj na ovaj znak imat će spoj planeta Urana, Neptuna i Venere 15. veljače. Također tijekom prva dva tjedna u mjesecu bit će trenutaka u kojima morate biti jasni sa svojim izazovima i odlučno krenuti naprijed, mnogi budući uspjesi mogu ovisiti o odlukama ovih dana.Najznačajnija stvar ovog mjeseca je da je Jupiter već u vašoj V kući, odakle vam pravi neke prekrasne aspekte, i tamo će ostati do kraja godine. Živjet ćete u fazi velike kreativnosti i inspiracije koju možete primijeniti na sva područja svog života. Sada ćete imati mnogo prilika da se slobodno izrazite, bez straha, prepreka ili ograničenja. Vaše raspoloženje i vaša vizija života bit će optimističnija. Osjećat ćete snažniju potrebu da budete netko, da se manifestirate na drugi način i da ne prođete nezapaženo. Gdje Jupiterov veseli karakter najbolje dolazi do izražaja je u kući V. Sada će za vas život biti pozornica u kojoj možete uživati ​​i zabavljati se na spontaniji način, s manje inhibicija. Bit ćete spremniji riskirati jer ćete se osjećati sigurnije i imati više povjerenja u sebe i, kao posljedicu, moći ćete kreativnije proširiti svoj ego. Tijekom ove faze možete ponovno potvrditi svoj identitet. Vaše zdravlje i vitalnost će se također povećati, a to će pomoći vašoj životnoj radosti, što će podići vašu obranu. U drugom poretku stvari, vaše zanimanje za istraživanje i vaše zanimanje za dešifriranje enigmi će rasti. Tajnovitost će vas, u bilo kojem svom aspektu, jače privući i posvetit ćete joj više vremena, čak i ako zahtijeva i ostale vaše hobije.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion studeni 2024

Ulaskom Jupitera u Škorpiona, domoroci će započeti razdoblje ekspanzije u kojem će ispuniti mnoge od …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)