Mjesečni horoskop Strijelac kolovoz 2024

Kentauri će započeti mjesec s vrlo dobrim izgledima ako budu voljni ublažiti svoju želju za neovisnošću. Na polju rada imat će nevjerojatan zamah! koji će im omogućiti da razviju vrlo intenzivnu i profitabilnu djelatnost. Na profesionalnom polju bit će sposobni posvetiti više pozornosti detaljima, što će rezultirati boljim rezultatima od sadašnjih, sve dok ne padnu u nestrpljive ili impulzivne stavove. Stoga je paziti da ne dođe do odbijanja maksima mjeseca. Horoskop Strijelac kolovoz 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Ono što se prvo primjećuje kod vas jeste naglašeno polje inozemstva, drugih prostora, državnih i javnih institucija, ekspanzije. Potrudite se oko nekih suradnji sa strancima, iako će pregovori biti dosta komplicirani, jer od toga na duže možete biti osigurani. Pošto će Jupiter u prvoj polovici mjeseca prijeći u vaš polje karijere, tijekom ovog razdoblja ipak možete dosta uraditi na jačanju svojih pozicija. Venera, koja je u retrogradnom hodu, vlada vašim poslovnim obvezama, tako da je sigurno da ćete jedan dobar dio kolovoza morati odrađujete nešto što ste propustili, da završavate poslove i potrudite se riješiti sve zaostatke. Financijski momenat ne može biti naročito dobar i onemogućavaće vas u nekim planovima ali trenutno je situacija takva kakva je. Zato ipak možete očekivati ​​da dobijete novac koji čekate duže vrijeme, čak moguće od sudskih postupaka ili preko obiteljskih relacija, ostavine. Ono što ne smijete smetnuti s uma je da tijekom narednog mjeseca Saturn ponovno ulazi u vaš znak. Raščistite svoje poslove, ali i financijske obveze koliko god možete, da biste bili spremni na njegov nešto teži utjecaj. Horoskop Strijelac kolovoz 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Zainteresiran za izvozne i uvozne poslove, Strijelac će poduzeti različite projekte. No, retrogradno kretanje Merkura spriječit će ih u brzoj konkreciji. Budući da Strijelci obično nisu nimalo strpljivi, ovo će ih čekanje učiniti vrlo nervoznima; međutim, neće imati izbora nego to prihvatiti. Oni domoroci koji se posvete podučavanju bit će vrlo aktivni, iako bi mogli patiti od neke loše komunikacije svojih ideja. Ekonomski će biti izraženih uspona i padova. Horoskop Strijelac kolovoz 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Računajte da će Jupiter ojačati vašu kreativnost i želju da zablistate, da impresionirate svijet oko sebe, ali nemojte sve uzimati zdravo za gotovo. Ako radite u kolovozu, nećete trpjeti nikakve odgode ili prepreke koje bi mogle zaustaviti vašu kreativnost, vašu žeđ za inovacijama, za isticanjem ili čak za oslobađanjem od određenih kodova. Svoju impulzivnost usmjerite tako da ne šteti vašim interesima, jer se svojim manirima i inicijativom neće svidjeti partnerima i sugovornicima, koji će vjerojatno formirati blok protiv vas ako budete forsirali situaciju. Oslonite se na svoju borbenu energiju kako biste iskoristili svoj potencijal.

Novac

Računajte da će Jupiter ojačati vašu kreativnost i želju da zablistate, ostavite dojam na svijet oko sebe, ali nemojte sve uzimati zdravo za gotovo. Ako radite u kolovozu, ne možete podnijeti odgode ili prepreke koje bi mogle obuzdati vašu kreativnost, vašu žeđ za inovacijama, isticanjem ili čak oslobađanje od specifičnih kodova. Usmjerite svoju impulzivnost kako ne biste naštetili svojim interesima. Vaši maniri i inicijative neće se svidjeti vašim partnerima i sugovornicima, koji će vas vjerojatno blokirati ako budete forsirali problem. Oslonite se na svoju borbenu energiju kako biste iskoristili svoj potencijal.

Financije

Profiti su sve o čemu ćete pričati ovog mjeseca, kažu prognoze za kolovoz 2024. Vaš će posao dobro poslovati, a vi ćete imati dovoljno novca da platite svoje dugove, pa čak i da zadovoljite svoje potrebe i želje. Pobrinite se da izmirite sve svoje dugove kako biste mogli imati odličan odnos s ljudima. Strijelac 2024. Astrološka prognoza otkriva da ćete školarinu moći plaćati bez ikakvih poteškoća kao i dosad. Ovog mjeseca zvijezde su vam naklonjene i trebali biste to cijeniti.

Odnosi

Strijelac: Vi se razvijate u složenom, stegnutom i sumnjivom okruženju. Dakle, na rubu ste, jer vaša priroda ne podnosi da vas hvataju po šavovima. Venera vam nudi da promijenite stvari. Kako pronaći, odnosno doći do cilja. Nakon što to učinite, vaš legendarni optimizam učinit će ostalo.

Ljubav

Nakon godinu dana boravka u znaku Lava, Jupiter, vaš vladar, prelazi u znak Djevice gdje će biti potrebno da na praktičniji, realniji način prilazite svojim emotivnim relacijama. No, o tom utjecaju ćemo pričati neki drugi put. Sada je bitno da vladar vašeg polja ljubavi ulazi u znak koji je srodan vašem, vatrenog Lava. Očekujte dosta zainteresiranih za vas koji će biti vrlo spremni vas osvoje. Pitanje je samo koliko ćete biti spremni prepustiti … Čini mi se da su pojedini Strelčevi dosta iživeli svoje strasti i izludovali se u proteklom razdoblju i neće tek tako lako opet pasti na iste stvari. Potrebno vam je da imate nekoga pored sebe na duže, a ne mijenjati, tako da ćete biti jako izbirljivi. Uostalom, ovo i nije savršeno vrijeme da se vežete u nekom ozbiljnijem odnosu. Savjet za vas je izlaziti, da se družite, upoznavati ljude malo više, razgovarati s njima. Ona osoba koja vrijedi sama će se izdvojiti iz mase. Pošto planeta ljubavi, Venera, ide retrogradno tijekom cijelog mjeseca – bitno je da ne birate osobe s kojima dolazite u kontakt na konto toga što vas “podsjećaju” na neko bivše emotivno iskustvo – ovo je garant za ponovni promašaj. Što se onih u dužim vezama i brakovima tiče – ovo bi mogao biti mjesec pomirenja. Još uvijek će neka problematika postojati, i to u prvom dijelu kolovoza, ali vam je zato drugi dio mjeseca potpuno slobodan od napetosti. Savjet za vas je da ovo vrijeme iskoristite za zajednički godišnji odmor. Povratak ljubavi će biti više nego očigledan, a boga mi – ni strasti neće nedostajati …

Zdravlje

Vladarica polja zdravlja ide retrogradno, tako da je sve vezano za zdravstvenu simboliku neophodno držati pod kontrolom. Aktualne su kronične bolesti, kralježnica, srce, bubrezi, štitnjača. Potrebno bi bilo uraditi makar analize krvi.

Obitelj

Ako vaše ideje ili vaše želje nisu jednoglasne, nemojte odustati i predstavite stvari drugačije. Strijelac! Vaša industrija miriše na naftalin. Dakle, u pravu ste što ga želite malo popraviti. Da bi ovo bilo prihvaćeno, kvalificirajte svoje argumente. Poštedite konzervativne umove i one koji su spremni za svoj novčić. Nemojte ih požurivati. Time ćete dobiti ono što želite i vaša će aktivnost biti uzbudljivija. S financijske strane, ako namjeravate napraviti promjene u ovom sektoru, možete ih učiniti, ali nakon što razmislite o tome i nakon 16.

Zaključke

Vodite računa o svom karakteru, jer vaša ogromna snaga i vitalnost mogu dovesti do toga da nenamjerno naudite drugima, koristite vedar i miran jezik, vidjet ćete kako vas se puno bolje čuje, a vaši zahtjevi će biti bolje ispunjeni uz mjesečni horoskop za kolovoz. 2024 Strijelca.Unatoč astralnim energijama koje su vam naklonjene, jednu od najkonfliktnijih etapa u godini možete doživjeti u isto vrijeme kao jednu od najzanimljivijih za svoju budućnost. Mars je u konjunkciji sa Saturnom iu jakim aspektima s Plutonom te s Jupiterom i Uranom. Ova astrološka situacija će utjecati na neka područja vašeg života, vjerojatno najslabija. To je faza napora, odlučnosti i, možda, neke žrtve. Živite u ključnom razdoblju i uspjeh ili neuspjeh ovisit će o tome kako se nosite s njim. To može biti faza napora i odricanja koja vas vodi da se uspostavite kako želite i učvrstite pozicije ili bi vas strah, kočnice ili nemoć mogli na kraju slomiti. Kako imate i druge astrološke aspekte koji su vam korisni, možete iskusiti situacije koje idu od bijele do crne. U svakom slučaju, Nećete živjeti mirno vrijeme boreći se s ovim snažnim energijama. Izbjegavajte impulzivna ili nepromišljena ponašanja i pokušajte kontrolirati tjeskobu i agresivnost. Analizirajte te emocije prije nego što dosegnu opasnu razinu. Ne trošite energiju na stvari koje nisu bitne i usmjerite što više snage da postignete ciljeve i učinite potrebne promjene kako biste stigli tamo gdje želite biti.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac lipanj 2024

Oni Kentauri koji su voljni kupiti namještaj ili restaurirati vlastiti, svoje prve korake moći će …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)