Mjesečni horoskop Strijelac lipanj 2024

Oni Kentauri koji su voljni kupiti namještaj ili restaurirati vlastiti, svoje prve korake moći će napraviti u prvom dijelu lipnja. Ovih prvih dva tjedna predstavljat će neke poteškoće za one koji moraju potpisivati ​​ugovore ili voditi dokumentaciju, ali, općenito gledano, bit će vrlo povoljno, a posebno će ojačati postojeće romantične veze i promovirati nove zadovoljavajuće veze. U svakom slučaju bit će bitno da pokušaju uskladiti posao i obitelj. Horoskop Strijelac lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Sve dok Merkur ne krene direktno (vlada vašim poslovnim partnerstvima i poljem karijere, nadređenih) polovinom ovog mjeseca, imat ćete problem u poslovnoj tematici. Da se razumijemo, ovo neće biti toliko traumatično koliko je to bilo u prethodnom razdoblju, ali savjet Strijelčevima da budu oprezni i da nekim nepromišljenim postupcima i odlukama ne pokvare prilike koje će se jako brzo postaviti pred njih. U prvom dijelu mjeseca ne pokretati nove poslove, već prolongirajte za drugi dio lipnja! Sem ove “začkoljice” generalno su pozicije za posao više nego sjajne, jer će vaša inicijativa i rad biti primjećeni i podržani i od kolega i od strane nadređenih osoba. Ovo će baš postati evidentno u posljednjim danima mjeseca. Suradnje će vam ići od ruke, kao i sklapanje novih kontakata ugovora, pa je savjet onima koji tek traže posao da ne budu lijeni u drugom dijelu lipnja – imaju izvanredne prilike za dobivanje posla. Odgovaraju poslovi sa strancima, s državnim tijelima, s vizionarima koji su spremni uložiti novac u vaše ideje. Horoskop Strijelac lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

U svoju ćete blagajnu unijeti dobar iznos, proizvod prodaje ili iznajmljivanja nekretnine ili – u drugim slučajevima – imovine koju dijelite sa supružnikom ili partnerima. Bit će to dani slatke zarade, lake zarade, ali i brojnih troškova. Stoga se preporučuje da nešto sačuvate za budućnost. Zatim će uslijediti dugo razdoblje mnogih intervjua, dogovora, susreta, sastanaka, telefonskih razgovora i manjih transakcija koje će ostaviti malo kapitala. Ali ta će poduzeća kasnije isplatiti dividende i to u neočekivanim iznosima. Horoskop Strijelac lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Računajte da će Jupiter uzvisiti karizmu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ako ste početkom mjeseca skloni ići do kraja i nametati svoje metode, krajem mjeseca vam je zbog širine zahtjeva bolje umjesto sile uvjeravati suradnike nego ih plašiti dijalogom. Da si olakšate raspored i oslobodite se teških obaveza, dobit ćete pomoć: ponudit će vam se zabavnija opcija po vašem ukusu ili ritam koji vas ostavlja slobodnijim u kretanju i to ćete cijeniti. Iskoristite priliku da iskoristite svoje potencijale i uvjerite svoje sugovornike da se druže s vama.

Novac

Računajte da će Jupiter uzvisiti karizmu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jeste li skloni tome i nametnuti svoje metode početkom mjeseca? Zatim, krajem mjeseca, više dijalogom nego silom uvjerite svoje suradnike u razmjere svojih zahtjeva. Da si olakšate raspored i oslobodite se opterećujućih obaveza, dobit ćete pomoć: ponudit će vam se zabavnija opcija po vašem ukusu ili ritam koji vas ostavlja slobodnijim u kretanju, a vi ćete to cijeniti. Iskoristite to kako biste iskoristili svoj potencijal i nagovorili sugovornike da se udruže s vama.

Financije

Imajte godišnje projekcije o tome gdje želite da budu vaše financije. Lipanjska astrologija 2024. potiče vas da pratite svoju štednju i ulaganja. Možete uložiti svoj novac u dobro istražen projekt za koji mislite da će vam dati maksimalan povrat. Financijski horoskop za 2024. želi da preuzmete neke rizike u poslu.

Odnosi

Strijelac: Iako Saturn nameće ograničenja od kojih ne možete pobjeći, energije u Lavu potiču vas da pobjegnete. Ovaj bijeg može biti utjelovljen u susretu s apsolutno dragom osobom ili jednostavnom odlasku nekamo na nekoliko dana u ugodnom društvu.

Ljubav

Pun Mjesec u vašem polju ličnosti a polovicom lipnja Mlad Mjesec u polju ozbiljnih partnerstava, braka. Strijelci imaju pred sobom jednu izvanrednu priliku da srede emotivne odnose koji su im bitni, no svakako je da to neće ići baš laganim tempom. Naime, vladar polja ozbiljnih partnerstava, Merkur, već neko vrijeme je u retrogradnom hodu, baš u partnerovom polju, a tu se nalaze i Sunce i Mars, pa je uspostaviti normalnu komunikaciju u braku ili jakim vezama maltene postalo svakodnevna nemoguća misija. Ni vi doduše ovdje niste potpuno nevini, jer sa vladarom Jupiterom u znaku Lava suviše obraćate pažnju samo na svoje interese, a partnera po nekim pitanjima zanemarujete. Do polovice mjeseca će u bitnim vezama biti povuci – potegni situacija, no onda nastupa smirenija faza, koju ćete, očito umeti da iskoristite. S druge strane – slobodni su maltene cijeli lipanj favorizirani što se ljubavnih prilika tiče. Možda ćete povremeno imati problem oko dogovora ili komunikacije s osobom koja vam se sviđa, ali obzirom da Venera već od 6-og lipnja lagano ide ka Jupiteru, vladaru vašeg znaka, ljubav vas neće mimoići. Posljednja nedjelja mjeseca je savršena, da savršenija ne može biti. Sve stvari su nekako legle na svoje mjesto, u emotivnim odnosima strasti i napetosti su već zaboravljene, a slobodni (ako to već nisu učinili do sada) uplovljavaju u jednu fenomenalnu ljubavnu priču.

Zdravlje

Ako želite nastaviti funkcionirati kao i do sada – morat ćete više obratite pažnju na rekreaciju, neku vrstu treninga ili makar opuštanje u prirodi. Bit ćete skloni jesti “kao lopatom” tijekom lipnja – pa izvolite, prošećite i riješite se tih kalorija. Generalno – zdravlje dosta dobro.

Obitelj

Ovaj ste mjesec, budite uvjereni, na dobrom putu. Vaše legendarno dobro raspoloženje privlači prave ljude k vama. Osim toga, skloni su vam pomoći i olakšati vam život. U ovim okolnostima sve se mora odvijati u najboljim uvjetima. Osim ako ne skrivate ove detalje kojima se nonšalantno nosite. Strijelac! Umjesto da žurite da to što prije završite, postupajte s određenim datotekama s najvećom pažnjom. S financijske strane, i ovaj mjesec štedljivo upravljajte svojom legendarnom velikodušnošću jer vas ona može skupo koštati na kraju mjeseca.

Zaključke

Ako nemate partnera, nemojte se zanositi samo izgledom, pravo je vrijeme da cijenite sebe kao osobu, zvijezde vam poručuju da dobro razmislite i budite odgovorni. Budite oprezni sa sporadičnim avanturama, jer zvijezde u ovom trenutku također ukazuju na određeni rizik.Astralne tendencije prošlog mjeseca ostaju iste, odnosno postoji pomalo konfliktan sukob između starog i novog koji se može manifestirati u jednom ili više područja vašeg života. Susret između ove dvije planetarne energije, koje na vas utječu na vrlo napet način, neće vam dopustiti da stvari ostavite onakvima kakve su bile i potpuni kolaps možete izbjeći samo ako pokušate zadržati najbolje od starog, a pritom napraviti mjesta za novo. ili pokušavate spasiti ono što se pokvarilo i poboljšati nezadovoljavajuće situacije. Ali ako ne uspijete u svojim pokušajima da poboljšate stvari, možda nećete imati drugog izbora nego da se riješite starog i sputavajućeg i tako napravite promjene koje su vam potrebne. Kada su Saturn i Uran u pitanju, oni teže ugroziti one sektore postojanja koji pružaju više sigurnosti, tako da će situacija koju doživljavate biti okrutnija ili manje traumatična, ovisno o području vašeg života koje je najslabije. Možda vjerujete da doživljavate potres, da se strukture vašeg života ruše i da vam tlo tone pod nogama. Možda vjerujete da ste žrtva sudbine i da niste učinili ništa čime biste ovo zaslužili. Međutim, vjerojatno ćete s vremenom otkriti da su trenutne poteškoće bile katalizator vaše daljnje evolucije. Pazite na svoje zdravlje i izbjegavajte rizične situacije. da se strukture tvog života ruše i da tlo tone pod tvojim nogama. Možda vjerujete da ste žrtva sudbine i da niste učinili ništa čime biste ovo zaslužili. Međutim, vjerojatno ćete s vremenom otkriti da su trenutne poteškoće bile katalizator vaše daljnje evolucije. Pazite na svoje zdravlje i izbjegavajte rizične situacije. da se strukture tvog života ruše i da tlo tone pod tvojim nogama. Možda vjerujete da ste žrtva sudbine i da niste učinili ništa čime biste ovo zaslužili. Međutim, vjerojatno ćete s vremenom otkriti da su trenutne poteškoće bile katalizator vaše daljnje evolucije. Pazite na svoje zdravlje i izbjegavajte rizične situacije.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac listopad 2024

Oni rođeni u znaku Strijelca imaju mnogo uvjeta u svoju korist; oni su entuzijastična bića …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)