Mjesečni horoskop Strijelac ožujak 2024

Strijelci će započeti mjesec ožujak zainteresirani za postizanje vrhunskih prihoda i pokazat će svoje kandže sa sigurnošću pobjednika. Zbog toga će svoju energiju usmjeriti prema onim ciljevima koji im nude značajne povrate. Slaba točka razdoblja bit će registrirana na domaćem terenu. Bit će čestih nesuglasica, ako rođeni Strijelci ne pristanu više vremena posvetiti obiteljskom životu. Od 23. ljubav će vam pokucati na vrata. Želja za srećom postat će formula koja stvara čuda. Horoskop Strijelac ožujak 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U ovom mjesecu možete postaviti temelje svoje karijere, posla, planova, posebno kada Venera, vladar vašeg polja posla, bude krenula nakon 17.marta put tog polja.Porodični biznis može biti u zastoju, ali nije sve propalo, samo treba završiti neku dokumentaciju i da drugi dio mjeseca pričekate spremni za određene komisije, inspekcije itd. U suštini značajnu energiju i energiju koja vas tjera na uspjeh jeste kroz Mars / Uran konjunkciju na koju lijepo gleda Jupiter iz Lava i Saturn iz vašeg prvog polja i time bezbeđujući sretne okolnosti koje možete iskoristiti za pravljenje temelja u budućnosti. Ovaj vatreni trigon će vas gurnuti naprijed. Jedino što trebate učiniti jest da znate JASNO što želite kada je vaša karijera u pitanju. Zašto to kažem? Ne zaboravite da je vladar vašeg prirodnog desetog polja, polja karijere zagrljen u jednom razdoblju s Neptunom koji će stvarati zablude, zbunjenost i to najviše u razdoblju od 13. do 26.marta. Prateći ta upustva možete izbjeći neke bespotrebne katastrofe. Horoskop Strijelac ožujak 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Hrabrost i vjera u svoju sudbinu veličine neke su od najvećih kvaliteta rođenih Strijelaca i oboje će im biti od velike pomoći tijekom prvog dijela ovog mjeseca. Od 5. ožujka nadalje, s Venerom u Biku, bit će zaokupljeni svojim radnim aktivnostima i zanemarit će svoju obitelj i prijatelje. Merkur u Ribama do 11. ožujka zadat će vam mnogo glavobolje posao jer će se neočekivano zakomplicirati, a i novca će biti malo. Najbolje oklade morat ćete rezervirati za drugi dio mjeseca. Horoskop Strijelac ožujak 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Osim ako nemate privatnu praksu ili mali posao, u ožujku ćete biti više uključeni u obiteljske stvari nego u posao. Međutim, imajte na umu da od 20. Sunce jača vaš potencijal i potiče vaš osobni napredak. Vrijeme je da pokažete za što ste sposobni. U potrazi za većom slobodom i autonomijom u radu, željeli biste promijeniti posao i upravljati svojim aktivnostima i rasporedom više po svom ukusu. Ako vam se vaše težnje čine legitimnima, svakako ih pristojno izrazite. Izlažete svoje talente i možete dobiti odgovarajuću nagradu jer pokazujete za što ste sposobni.

Novac

Osim ako nemate privatnu praksu ili mali posao, u ožujku ste više uključeni u obiteljske stvari nego u posao. Imajte na umu, međutim, da od 20. nadalje, Sunce jača vaš potencijal i potiče vaše samousavršavanje. Ovo je vrijeme da pokažete za što ste sposobni. U potrazi za većom slobodom i autonomijom u radu, željeli biste promijeniti posao i organizirati svoju aktivnost i raspored više po svom ukusu. Ako se vaše težnje čine legitimnima, budite sigurni da ste ih ljubazno formulirali. Iskazujete svoje talente i možete dobiti odgovarajuću nagradu jer pokazujete za što ste sposobni.

Financije

Vaše financije su jako važne. Moraju biti pod kontrolom ako želite učiniti nešto vrijedno u svom životu. Predviđanja horoskopa za 2024. otkrivaju da za postizanje financijske sigurnosti; morate paziti na to kako trošite svoj novac. Sunčani znak Strijelac poziva vas da se usredotočite na investicije koje vam donose mjesečni profit. Ovog mjeseca moći ćete učiniti sve što možete kako biste maksimizirali dobit koju primate.

Odnosi

Strijelac: Planeti u Ovnu favoriziraju i potiču ovaj sektor. Oni stvaraju one trenutke i susrete koje toliko volite. Ipak, u žaru trenutka pokušajte biti malo manje izravni nego inače. Kontrolirajte svoju ograničavajuću energiju. Uzmite u obzir osjećaje i ostanite mirni kada je to potrebno.

Ljubav

Mjesec je pun erotskih i sentimentalnih doživljaja. Neobični susreti, neočekivane strasti, burne veze – sve je to dio vašeg ljubavnog polja tijekom ožujka 2024. U polju emocija se druže tijekom ovog mjeseca Mars, Venera (do 17.marta) i Uran, a nakon 21. Marta Sunce u Ovnu će zamijeniti mjesto Venere i praviti društvo Marsu i Uranu … Povoljne okolnosti, jak entuzijazam, izvanredni događaji u ljubavi za Strijelce. Još ako se sve to događa negdje na putu, u inozemstvu, možda na fakultetu ili na nekoj kulturnoj manifestaciji i eto egzaltacije zadovoljstva jer Jupiter iz Lava lijepo gleda iz vašeg prirodnog devetog polja, polja koje predstavlja sve navedeno. Ovo sve može ličiti na ludu vožnju punu sentimenta i erotske strasti. Nesporazume nećete moći izbjeći. Pazite da se pri ulasku u sljedeći mjesec ne probudite sami, pritom zgužvani, mamurni od silnih ludih ljubavnih doživljaja. U bračnim odnosima prva polovica je dobra za dogovore, razgovore, rješavanje bitnih stvari, dok će Merkur vaš vladar polja braka nakon 13.marta prijeći u prirodno četvrto polje, polje doma, kuće, obitelji i tih par dana možete na tom polju nešto sakriti, neku tajnu koju ne želite iznesete izvan kuće. Nije dobro ako sebe obmanjujete kada su neki obiteljski odnosi u pitanju.

Zdravlje

Mjesec ožujak vam donosi dobru fizičku kondiciju. Bit ćete u top formi. Preporučeno je da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Drugi dio mjeseca može biti idealan za posjet kozmetičarima, stručnjacima za relaks masažu.

Obitelj

Saturnov odlazak iz Vodenjaka ostavlja vas s Jupiterom u Ovnu. Problem je u tome što vas disonance koje emaniraju s Marsa imaju tendenciju destabilizirati. Strijelac! Sada nije vrijeme za zabavu, iako je iskušenje jako! Pokušajte, što je više moguće, ostati usredotočeni na svoje ciljeve. Ako slučajno osjetite da se rokovi iznenada produljuju, iskoristite priliku za usavršavanje. Imajte mudrosti poslušati što vam se kaže. S financijske strane, ako ne možete reći ne, netko će vam izbrisati ušteđevinu! Dakle, naučite ovu riječ napamet, što prije.

Zaključke

Ovo je posebno produktivan mjesec u većini aspekata vašeg života, samo od vas zahtijevaju da donosite odluke i naučite planirati. Od drugog petnaestog tjedna došlo je vrijeme da date više vrijednosti onome što vam mnogi već duže vrijeme ukazuju. Prije nego što dobijete zamah i pokrenete se bez razmišljanja, zgodno je da ozbiljno razmislite što na kraju postižete ili ne po tom pitanju.Do lipnja, Mars će biti smješten u vašoj 9. kući i dat će vam veliku mentalnu aktivnost i mogućnost otvaranja novim idejama. Sada će razumijevanje drugih kultura biti još veći izazov za vas koji ste, naravno, znak koji se najbolje prilagođava običajima i uporabi drugih naroda. Osim toga, budući da vam je Mars iz Lava vrlo naklonjen, pomaže vam da imate više vitalnosti, energije i želje za djelovanjem. S druge strane, postoji jak planetarni naboj u vašoj 4. kući koji aktivira Uran, koji se godinama nalazi u tom sektoru. Bit ćete posebno nemirni i imat ćete veliku želju dovršiti one promjene koje već dugo smišljate. Ako to već niste učinili, imate vremena promijeniti područja svog života s kojima se ne osjećate zadovoljni. Upravo ste oslobodili te skrivene aspekte svoje osobnosti. Možda ćete se osjećati kao ekspres lonac koji će eksplodirati. Ako ste jedan od onih koji se ne osjećaju tako, ili ne žele saznati što vam se događa, moguće je da vas na to tjeraju okolnosti. Vjerojatno ste proživjeli restriktivno razdoblje i bilo vam je teško činiti korake prema novom životu, ali sada vam je lakše i nećete se moći zavaravati izgovorom da su određena ograničenja ili odgovornosti su krive za vašu nepokretnost.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac listopad 2024

Oni rođeni u znaku Strijelca imaju mnogo uvjeta u svoju korist; oni su entuzijastična bića …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)