Mjesečni horoskop Strijelac prosinac 2024

Ekstrovertirani Kentauri imat će izvrsne mogućnosti na romantičnom i radnom polju. Isto tako, vaš prvi vladar, Jupiter, sa svoje lokacije u 12. kući, pomoći će vam da prevladate dugogodišnje psihološke traume. Mars, pozicioniran u VI kući, području koje odgovara zdravlju i poslu, potaknut će oporavak onih Strijelaca koji pate od zdravstvenih problema, zbog blata; as druge će ih istaknuti na terenu na kojem obavljaju svoj posao. Horoskop Strijelac prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

I poslovna situacija neće mnogo odstupati od emotivnog dijela. Interesantno je što sve izgleda kao da ćete uspjeti jako brzo doći do onoga što želite, a to je neka vrsta samopromocije ili pak jaki ugovori sa suradnicima koji vas vode u materijalnu sigurnost. Ne sporim da će svega ovoga biti, ali onog najkrucijalnijeg, što vam je u ovom trenutku toliko potrebno – novca – biće mnogo manje nego što očekujete. Taj momenat vam nikako ne odgovara i vjerojatno će pojedini provesti teške trenutke u razmišljanjima što i na koji način da urade da bi pokrenuli ovaj segment. Jednostavno rečeno – nećete ostati baš bez dinara, ali će sve naplate ići teško, čak i priljevi novca od redovnih poslova. No, ovo ne znači da i dalje ne trebate da dajete sve od sebe, jer će se vaš trud tijekom prosinca ipak isplatiti, samo u mjesecima koji tek dolaze. I vama stoji preporuka da širite svoje poslove i pokušavati s komunikacijom sa stranim tvrtkama i inozemnim ulagačima. To će vas osigurati na duže vrijeme. Horoskop Strijelac prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Zbunjeni, ne prepoznajući tijek koji ih vodi bliže odabranom cilju, Strijelcima će nedostajati kisika, osjećat će gušenje uzrokovano situacijama koje naizgled vode u slijepu ulicu. Suočeni s ovom obeshrabrujućom panoramom, najbolja alternativa bit će strogo i stoičko ponašanje u kojem nema mjesta očaju. Situacija će se značajno zaoštriti u zadnjem dijelu mjeseca prosinca. Oporavak će biti trenutačni i potpuni; od neuspjeha do uspjeha bez sredine. Horoskop Strijelac prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

U prosincu ćete imati priliku u potpunosti iskazati svoje potencijale. Računajte na Merkura (između 6. i 13.) da ojačate svoje komunikacijske vještine i Veneru (između 10. i 18.) da ojačate svoje vještine. Od 20. Jupiter će jasno potvrditi trend, a zatim i Sunce (od 21.) koje će vas potaknuti da tražite pravednu nagradu za svoje talente.

Novac

U prosincu ćete imati priliku u potpunosti iskazati svoje potencijale. Računajte na Merkura (između 6. i 13.) kako biste poboljšali svoje komunikacijske vještine. Venera (između 10. i 18.) ojačat će vaše sposobnosti. Od 20. Jupiter će jasno potvrditi trend, a zatim i Sunce (od 21.), koje će vas potaknuti da tražite odgovarajuću nagradu za svoje talente.

Financije

Nemojte ovisiti o jednom prihodu da biste održali svoj život. Prosinačka astrologija 2024. potiče vas da svoj novac uložite u projekt koji će vam dati još jedan izvor prihoda. Financijski horoskop za 2024. želi da regulirate svoju potrošnju izbjegavajući kupnju stvari koje vam ne trebaju. Disciplinirajte se da počnete trošiti ono što ostane nakon štednje.

Odnosi

Strijelac: Još uvijek je komplicirano ovaj mjesec, ali budite uvjereni da neće potrajati. Uz malo strpljenja i ustrajnosti, vratit ćete se na brzinu krstarenja. Stoga nemojte misliti da morate tražiti negdje drugdje ako vaši kolege, šef ili klijenti nisu baš spremni na suradnju. Pričekajte da oluja prođe. Od 21. vjetar će se okrenuti u vašu korist. Poteškoće nestaju. Objekti su se vratili u svoj profesionalni život. S financijskog aspekta, ovaj sektor je zaštićen planetima proviđenja. Kao rezultat toga, bit ćete zaštićeni od nepredviđenih troškova. Možete mirno gledati u budućnost.

Ljubav

Predispozicije za ljubav tijekom ovog razdoblja? Iskrno, ne baš bajne. S jedne strane, Sunce u vašem znaku u aspektima koje pravi i Mars koji baca dobar “pogled” na vaš polje ličnosti, davat će vam jednu dosta intenzivnu, pokretačku energiju. Ono što nije dobro jest ulazak planeta ljubavi u polje tajni, što se svakako mora odraziti, na jedan ili na drugi način, i na one koji su slobodni i na one koji su u emotivnim vezama ili brakovima. Bukvalno, sve ovo bi moglo označiti s jedne strane potiskivanje ljubavi u drugi plan i stavljanje inicijative na neke druge osobne prioritete. Ovo je jedna mogućnost koja svakako neće doprinijeti kvaliteti vašeg ljubavnog života ukoliko ste sami, a ako imate partnera, doći će do izvjesne distanciranosti i zahlađenja. No, postoji ovdje i drugi slučaj koji je u isto vrijeme i interesantniji, ali i teži. To je, naravno, mogućnost ulaska u emotivne odnose koji su prikriveni od očiju javnosti. Ako ste slobodni, možete se uplesti u odnos s osobom koja je zauzeta i za koju ste svjesni da vam ne može donijeti ništa više sem neobaveznosti i jakog seksualnog intenziteta. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera – distanciranost koja postoji između vas dvoje uticaće na to da se upletete u nešto što vam donosi živost i što vas pokreće. Neki od ovih odnosa će trajati jako kratko, ali opet postoji mogućnost utjecati na vaš trenutno partnerstvo. Sami razmislite što vam je činiti i da li vrijedi riskirati ono što imate.

Zdravlje

Prisustvo Sunca u vašem znaku u prve dvije dekade ovog mjeseca uticaće u pozitivnom smislu na vas. Posljednjih desetak dana mjeseca donose vam blagi pad energije, ali ne vjerujem da će se ovo u većoj mjeri odraziti na vas. Jedina preporuka bi bila da se odmarate malo više.

Obitelj

Još je komplicirano ovaj mjesec, ali budite uvjereni, neće potrajati. Uz malo strpljenja i upornosti, povratit ćete svoju brzinu krstarenja. Stoga nemojte misliti da morate tražiti negdje drugdje ako vaši suradnici, šef ili klijenti nisu baš spremni na suradnju. Pričekajte da oluja prođe. Od 21. vjetar se okreće u vašu korist. Poteškoće nestaju. Objekti su se vratili u vaš profesionalni život. S financijske strane, ovaj sektor je zaštićen providnim planetima. Stoga ste zaštićeni od nepredviđenih troškova. Možete vidjeti da dolazi spokojno.

Zaključke

U ovom mjesecu imat ćete puno kreativnosti da razvijete inovativne strategije koje će vam omogućiti uspjeh u poslu. Bit će vam vrlo važno razdoblje odlaska na poslovna putovanja kako biste mogli proširiti posao s važnim novim partnerima. Zapamtite da je važno održavati dobru komunikaciju kako biste postigli financijski uspjeh. Morate biti ustrajna osoba, morate paziti na svoj posao ili posao, morate biti vrlo organizirani da dobro rasporedite svoje vrijeme i tako dođete do pobjede koju zaslužujete.Mars će još nekoliko dana biti u vašem znaku, a sa Suncem i Merkurom napravit će vrlo važnu trostruku konjunkciju. Ključ svega može biti u načinu na koji pregovarate, komunicirate svoje potrebe i upravljate ogromnom potrebom za oslobađanjem koju osjećate. Dobro meditirajte o odlukama koje donosite jer ćete biti donekle uzvišeni, uzbuđeni i željni osvajanja svoje osobne slobode. Možda još uvijek postoji nešto u vašoj prošlosti s čime morate raskinuti kako biste se oslobodili određenih aspekata svog života koje vam postaje vrlo neugodno nositi. Toliko povjerenja i sigurnosti u sebe koje sada imate može biti dvosjekli mač, budući da višak impulzivnosti ili spontanosti može biti negativan. Misli će vam ići sto na sat i u svakom trenutku moći ćete brzo analizirati što je za vas najbolje, ali taktika koju koristite da to postignete može biti pogrešna. Vodite računa o oblicima. Ovaj prolazak Sunca kroz vaš znak je vrlo važan, jer kada slavite rođendan vi ste ponovno rođeni. Stoga je važno sada postaviti ciljeve. Ovi tranziti kroz vaš znak vrlo su povoljni za samopotvrđivanje, donošenje odluka i osobni sjaj. Imajte još malo strpljenja jer vam sljedeće godine stvari izgledaju drugačije, ali nemojte stajati na mjestu.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac lipanj 2024

Oni Kentauri koji su voljni kupiti namještaj ili restaurirati vlastiti, svoje prve korake moći će …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)