Mjesečni horoskop Strijelac rujan 2024

Kentauri će imati potporu svojih prijatelja u provedbi svojih najduže očekivanih projekata i dobit će potporu istaknutih ličnosti. Osim toga, bit će mentalno agilni za provedbu strategija na radnom mjestu i bit će prilike za putovanja. Do 11. rujna intervencija Venere pretvorit će više od jednog prijateljstva u romansu. No, kasnije će doći do ambivalentnih situacija u kojima će odigrati dvije strane, uz odgovarajuće narušavanje kontinuiteta ljubavnog odnosa koji su do tog trenutka održavali. Horoskop Strijelac rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Tijekom ovog mjeseca, više će planetarnih događaja “gađati” baš vašu poslovnu situaciju. Prvi je Pomrčina Sunca i Mlad Mjesec u polju karijere, pozicije. Očito je da neke stvari možete promijeniti i da u narednom periodu postoji velika šansa da se vaši rezultati i trud iz prethodnog razdoblja priznaju. Sljedeći je prelazak Saturna, koji baš vlada vašim poljem posla i zarada u vaš polje ličnosti. Nema šta – primarni stav Strijelčeva će u narednim godinama postati – materijalno, čvrsto, stabilno – na prvom mjestu. Odmah nakon toga imamo retrogradno kretanje Merkura koji vlada vašim poljem poslovnih partnerstava i karijere. U ovom segmentu u drugom dijelu mjeseca može biti povremenih preispitivanja i kočenja a isto tako je sigurno da ćete morati se vraćate i završite obveze koje ste propustili. No, isto tako stoji ponovni početak nekih poslovnih suradnji koje su u prethodnom razdoblju zamrle ili bile “na pauzi”. Koliko god da početak mjeseca može obećavati po pitanju financija, ne opuštajte se. U suštini, čeka vas jedan promjenljiv razdoblje, s velikim usponima i padovima. Neki će potražiti dodatne izvore prihoda. Horoskop Strijelac rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Mjesec rujan započet će učvršćivanjem dobrih kontakata u inozemstvu. Strijelac, tako vješt u upravljanju izvan lokalnih granica, dobit će niz mogućih dobrih poslova. Od 6. rujna te će se mogućnosti specificirati jedna po jedna. Puno će manje ohrabrujuće biti izgledi na lokalnoj razini, gdje će doći do ozbiljnih obračuna s kolegama temeljenih na verbalnim napadima koji bi mogli prerasti i u fizičke. Ova situacija će se nastaviti do 26. rujna, datuma kada će Mars napustiti kvadrat Strijelca. Horoskop Strijelac rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Pokazujete stvarnu odlučnost da uvjerite svoje partnere, kolege, kolege ili hijerarhiju u interes koji bi oni imali da vjeruju u vas, da vam vjeruju. Jupiter potiče vašu kreativnost i snažno jača vašu karizmu, a time i vaš utjecaj na svijet oko vas. Ipak, krajem mjeseca svakako uključite okolinu u izradu svojih planova.

Novac

Pokazujete apsolutnu odlučnost da uvjerite svoje partnere, kolege, kolege ili hijerarhiju u interes koji bi oni imali da vjeruju u vas, da vam vjeruju. Jupiter potiče vašu kreativnost i snažno jača vašu karizmu, a time i vaš utjecaj na svijet oko vas. Krajem mjeseca, ipak, svakako uključite okolinu u izradu svojih planova.

Financije

Ovaj mjesec ćete vidjeti kako ćete povećati dio svoje imovine. Kupit ćete zemljište i vozilo. Ovo je dobra upotreba vašeg novca jer su to investicije koje možete vidjeti i na koje možete biti ponosni. Financijski horoskop za Strijelca predviđa povoljan mjesec kada su u pitanju novčana pitanja.

Odnosi

Strijelac: Iako je raspoloženje tmurno, vaše ljubavi su vam najbolja podrška i neusporediv izvor motivacije. Potiču vas da nastavite. Ovog mjeseca strast vam daje krila. Inspirira vas novim idejama i ambicijama. Otkrijte svoje skrivene kvalitete kao i svoje talente.

Ljubav

Slobodni Strelčevi trebaju izbjegavati ulazak u emotivne odnose u prvoj i posljednjoj tjednu ovog mjeseca. Što je najinteresantnije, tada ćete imati i najveći broj prilika za tako nešto, ali energija koju nosi ovaj period nije dobra za neko duže uklapanje i stabilnu vezu. Može se lako dogoditi da se na brzinu “dignete” i isto tako brzinski i razočarate. Ni vas neće zaobići pozivi od strane bivših partnera. Ako se čak i upustite u nešto ovog tipa, vrlo brzo ćete se opasuljiti i shvatiti da pokušavate reanimira nešto što je odavno mrtvo. Ništa se neće popraviti time što ćete dati šansu još jednom – kratkotrajan uzlet i onda opet isti problemi na dnevnom redu. Razmislite dobro o tome da date šansu nekom koga odavno poznajete a tko se vrlo često vrzma u vašoj blizini. Moguće je čak da vam sredinom mjeseca ta osoba otvorenije prizna da je zainteresirana za vas. Što se tiče onih koji su u braku – budite malo obazriviji u posljednjoj dekadi rujna. Tada imate tendenciju da sumnjate u sve i svašta a da se u isto vrijeme i vi ponašate tako da partner može početi preispitivati ​​vašu vjernost. Ako vidite da međusobne optužbe počinju uzimaju maha, lijepo sjedite i porazgovarajte da biste neke stvari razriješili i raščistili. Strelčevi u dužim emotivnim odnosima imaće, naročito u drugom dijelu mjeseca probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne znam kakav recept bih vam dala da pokušate ovo opravite – osim da se naoružate ogromnom količinom strpljenja. U suštini, sve je u redu između vas dvoje, samo se ne razumijete.

Zdravlje

Iako ćete svima tvrditi da se osjećate “kao zmaj” evidentno je da povremeno baš osjećate umor i psihičku napetost. Kako se bude išlo ka kraju mjeseca, ovo može postajati sve izrazitije. Ako postoje neke tegobe koje se ponavljaju, potrebno je obratiti se nadležnom liječniku. Naglašeni problemi sa stomačnim dijelom.

Obitelj

Ako vaše ideje ili vaše želje nisu jednoglasne, nemojte odustati i predstavite stvari drugačije. Strijelac! Vaša industrija miriše na naftalin. Dakle, u pravu ste što ga želite malo popraviti. Da bi ovo bilo prihvaćeno, kvalificirajte svoje argumente. Poštedite konzervativne umove i one koji su spremni za svoj novac. Nemojte ih požurivati. Time ćete dobiti ono što želite i vaša će aktivnost biti uzbudljivija. S financijske strane, ako namjeravate napraviti promjene u ovom sektoru, možete ih učiniti, ali nakon što razmislite o tome i nakon 16.

Zaključke

Ovaj mjesec imate Jupitera u 10. kući, idealno vrijeme za ulaganje u inozemstvo ili za učenje nove karijere. No, trebali biste biti oprezni u odnosu s roditeljima ili nadređenima. Ako imate partnera, prvi dani mjeseca mogli bi biti puni sukoba vezanih uz ljubomoru ili nedostatak komunikacije. No, krajem mjeseca zapuhat će vjetrovi pomirenja i novih strasti. Do kraja mjeseca učinci preopterećenosti počet će uzimati danak. Pokušajte se opustiti ili krenite s nekom aktivnošću koja vam pomaže da budete smireniji, kaže nam mjesečni horoskop za rujan 2024. Strijelca.Astralne napetosti se i dalje javljaju, iako to ne sprječava da se sretni trenuci i povoljne situacije dogode u isto vrijeme. Važno je znati iskoristiti sve pozitivne stvari koje imate i iskoristiti prilike koje vam život donosi. Što god se dogodilo, pronađite način da date smisao svom postojanju. Moguće je da sada postajete svjesni da je neka sfera vašeg života posebno ranjiva iu njoj se osjećate nesigurno, ali ćete se također moći povezati sa svojim latentnim talentima i sposobnostima i bolje ih iskoristiti. Otkrivate nove stvari o sebi i o svijetu u kojem živite. Prepreke koje su vas ograničavale srušile su se ili se ruše i kada nestanu vaša kreativna sposobnost i vaše najistinskije kvalitete, imat će mogućnost slobodnog protoka. Vrijeme je da budete fleksibilni i gledate u budućnost umjesto da se usidrite u prošlosti Strijelac. Ako dobro proživite ovu fazu, jednog ćete je dana evocirati kao vrijeme u kojem ste proživjeli najbogatije i najzanimljivije trenutke svog života. Astralne energije su eksplozivne, ali i vrlo revitalizirajuće. Nema sumnje da će utjecati na sve, iako će način na koji će to učiniti ovisi o svakoj osobi. Morate nastaviti brinuti o svom zdravlju i, koliko god možete, izbjegavati nepotrebne rizike u bilo kojem području svog života. iako će način na koji će to učiniti ovisiti o svakoj osobi. Morate i dalje voditi brigu o svom zdravlju i, u mjeri u kojoj možete, izbjegavati nepotrebne rizike u bilo kojem području svog života. iako će način na koji će to učiniti ovisiti o svakoj osobi. Morate i dalje voditi brigu o svom zdravlju i, u mjeri u kojoj možete, izbjegavati nepotrebne rizike u bilo kojem području svog života.

Također provjerite

Post Image

Godišnji horoskop Strijelac 2024

U život Strijelčeva 2024. će unijeti velike promjene. Imate namjeru raditi na osobnom razvoju i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)