Mjesečni horoskop Strijelac siječnja 2024

Postoje trenuci u životu kada nam se čini da nam se sve smiješi i to će biti ono što će im se dogoditi. Dodat će vam se entuzijazam, vitalnost, dobra sreća kako biste ostvarili svoje planove i dobili posljedično osobno zadovoljstvo. Na romantičnom polju nosit će se mješavinom insinuacija i provokacija koje će im dati dobre rezultate: neočekivana osvajanja. Na profesionalnom području postići će priznanje svojih zasluga i prestiža. Ni ekonomski uspjeh im neće biti stran, au obiteljskom životu nedostajat će uspona i padova. Horoskop Strijelac siječnja 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Jeste li još uvijek fazi sređivanja utisaka ili ste spremni na novu fazu kada je vaš posao u pitanju. Dobre vijesti iz inozemstva će vas pokrenuti i dati vam pravo usmjerenje. Ono čega morate biti svjesni jest da za sve je potrebno vrijeme i da svaka žurba i jurnjava može stvoriti niz nepotrebnih problema. Već kako ulazite u treći tjedan siječnja, na kratko će vas uhvatiti briga oko novca koji ste istrošili preko mjere. Ipak novac pristiže, pa makar u dijelovima. Možete biti bez straha. Oni koji čekaju priznanje za postignuti rad, mogu ga dočekati već nakon 23.januara. Horoskop Strijelac siječnja 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Prisutnost Marsa u znaku Ovna potaknut će projekte, vaš profesionalni i osobni rast. Stoga će, bez namjere, nastaviti s takvom čvrstoćom da će ostvariti ciljeve za koje su vjerovali da su zauvijek izbačeni. No, do 6. siječnja morat će se poslužiti nedostatkom strpljenja jer će retrogradni Merkur zaustaviti određena postignuća. Još jedna neugodnost pojavit će se oko 14. siječnja kada će se Venera nalaziti pod neprijateljskim kutom i natjerat će one oko domorodaca u Strijelcu da odmah ne popuste svojim zahtjevima. Horoskop Strijelac siječnja 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ako se neke razmjene zakompliciraju, nemojte paničariti, rasprave će se lakše nastaviti u veljači. Mars vam je dao željeznu odlučnost da prevladate poteškoće koje vam stoje na putu i čini se da vas ništa ne može zaustaviti. Međutim, možda ćete previše zapovijedati svima. Računajte da će Venera razviti vaše talente i povećati prihode, čak i ako se čini da neki pregovori izmiču kontroli. Sljedeći mjesec moći ćete ih bolje preusmjeriti u svoju korist.

Novac

Ako se neka razmjena zakomplicira, nemojte paničariti, rasprave će se nastaviti fluidnije u veljači. Mars vam je dao čvrstu odlučnost da prevladate poteškoće koje vam stoje na putu i čini se da vas ništa ne može zaustaviti. Međutim, možda malo previše zapovijedate svima. Računajte da će Venera razviti vaše talente i povećati prihode, čak i ako vam se čini da neki pregovori izmiču kontroli. Sljedeći mjesec moći ćete ih bolje preusmjeriti u svoju korist.

Financije

Horoskop za Strijelca za 2024. predviđa lošu financijsku sezonu. Možda ćete osjećati financijska ograničenja zbog mnogih obaveza koje će se pojaviti. Ovo je vrijeme da naučite kako proračunati svoj prihod. Izbacite nepotrebnu potrošnju iz svog proračuna. Također možete smisliti druge načine zarađivanja novca kako biste povećali svoje izvore prihoda.

Odnosi

Strijelac: Energije koje izviru iz Vodenjaka i Ovna pogoduju vašoj ljubavi. Oni unose valove promjena zbog kojih ćete poželjeti ugađati i voljeti. Međutim, budite oprezni da vas Mars gura da sudjelujete jer to možda nije ono što želite u ovom trenutku.

Ljubav

Osobni život vam daje nadahnuće i posebno razgovor koji ste obavili s voljenom osobom u četiri oka. Došli ste do nekih saznanja i iznenadili se, ali je najbitinije da ćete zajedničkim snagama da se izborite za svoje mjesto u vašem zajedničkom životu. Oni slobodni su zainteresirali jednu osobu koja je na “istoj valnoj dužini”, tako da predstoje prelijepi moment. Budite iskreni od početka i sve će ići svojim tijekom.

Zdravlje

Povećano nezadovoljstvo i nervoza. Moguće prehlade ili problemi sa obstruktivne bronhitisom.

Obitelj

Prijelaz Jupitera u Ovnu sređuje vaše poslove. Njegova dinamičnost i njegova ambicija vas stimuliraju. Želite uspjeti i postići velike stvari. Sve je to moguće, ali samo ako si postavite cilj i usput se ne predomislite. Strijelac! Vidite svoja prijateljstva koliko god želite, ali ih izostavite iz svojih planova. S financijske strane štedite novac i vrlo ste oprezni u troškovima. Nemojte previše pretjerivati ​​jer će vaša svita na kraju pomisliti da ste spremni za svoj novac.

Zaključke

Ovo je mjesec za Strijelce u kojem je došlo vrijeme za nove planove i nove izazove, zvijezde su na vašoj strani i vaša se budućnost može znatno poboljšati. Drugi važan aspekt je da morate tražiti emocionalnu ravnotežu i harmoniju, to ćete postići izvrsnom ravnotežom u svom životu, tražite podršku svojih rođaka, oni će vam pomoći da imate radost, mir i ljubav kako biste mogli biti produktivniji . Vi ste osoba koja se bori da postigne dobru razinu u životu, ali ne smijete zanemariti svoje najveće blago, svoju prekrasnu obitelj. Vrijeme je za promjene, profesionalne, obiteljske, kućne, samo dobro meditirajte o promjenama prije nego što ih provedete.Vrlo jaka planetarna koncentracija u vašoj kući II stavlja u prvi plan sve što je vezano za taj sektor. Ova kuća nije samo kuća novca, već uključuje i sva dobra koja posjedujete, kao i sve vrste resursa, i one koje uzgajate i one koje imate bez povećanja. U ovoj fazi možete povećati svoj kapacitet za duhovni razvoj i svoje osobne vrijednosti. Možete napraviti veliki korak da postanete bolja osoba nego što jeste i usmjeriti neke svoje ciljeve da činite dobro ljudima oko sebe. Možete biti svjesniji stvarne vrijednosti materijalnih stvari i toga da nije najvažnije ono što imate, nego ono što osobno vrijedite. Stara poslovica: “koliko imaš toliko bonova” ne odgovara stvarnosti. Dajte novcu vrijednost koju ima i imajte zdravu ambiciju, jer će vam to omogućiti rast i materijalni i duhovni. Nalazite se u dobroj fazi da ponovno otkrijete nove vrijednosti, osobna blaga ili kvalitete koje ste izgubili u nekom kutu. Jupiter će još nekoliko dana biti u vašoj III kući i sve vezano uz komunikaciju i dalje je vrlo aktivno. Vaše ideje i vaše znanje mogu vam puno pomoći, kako za neposredne probleme, tako i za buduće projekcije. Razgovarajte i slušajte i možete napredovati. i za neposredne stvari i za projekciju budućnosti. Razgovarajte i slušajte i možete napredovati. i za neposredne stvari i za projekciju budućnosti. Razgovarajte i slušajte i možete napredovati.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac listopad 2024

Oni rođeni u znaku Strijelca imaju mnogo uvjeta u svoju korist; oni su entuzijastična bića …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)