Mjesečni horoskop Strijelac srpanj 2024

Kada nešto zavede Kentaure, oni se klade na sve svoje žetone, au ovom mjesecu ljubav će pobuditi njihov interes. Okorjeli pustolovi, pristat će se odreći dijela svoje samostalnosti kako bi formalizirali veze, na profesionalnom polju svoju stručnost iskazat će u poslovima vezanim uz eksterijer, a isticat će se iu umjetničkim aktivnostima, studenti će dobiti izvrsne ocjene . Od 23. srpnja materijalne ambicije u potpunosti će apsorbirati interes Strijelaca. Horoskop Strijelac srpanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Mlad Mjesec se sredinom ovog perioda događa u polju novca od drugih, tako da je sigurno da će vam priljevi biti dosta pojačani. Ono što ne smijete zanemarivati ​​nikako jeste da su vaše obveze dosta velike i da je potrebno da uhvatite ritam u otplatama. Sve ono što propustite ili odgodite za neki drugi period, sigurno je da će se otvoriti ponovo kao problem. Što se posla tiče – sama slika ulaska u ovaj mjesec daje velike nade da ćete uspjeti regulirati sve ono što ste zamislili. Poslovna partnerstva funkcioniraju savršeno tijekom većeg dijela srpnja i najveća bi greška bila iskoristiti ovaj period za odmor. Sada je potrebno biti prisutni i izvući maksimalno koristi od svega ovoga. Na ljetovanje idite kada Venera, koja je vladar polja poslovnih obveza krene retrogradno, a to je posljednja dekada mjeseca. Tada ionako nećete moći učiniti ništa spektakularno i vjerojatno ćete samo odrađivati ​​obveze koje ste u prethodnom razdoblju propustili. Dobra suradnja s bankama i investitorima, možda ćete se i vi oprobati što se nekog ulaganja tiče. Horoskop Strijelac srpanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Strijelcu će biti ugodno s prijedlozima za posao koje će dobiti. Većina tih prijedloga doći će iz inozemstva ili od stranih tvrtki sa sjedištem u zemlji, a kako su Strijelci fascinirani svime što je vezano uz inozemstvo, osjećat će se kao da rukama dodiruju nebo. S druge strane, ako imate vitalnost na vrhuncu, vaša će podrška biti neprocjenjiva za postizanje vaših ciljeva; pogotovo ako su im te aktivnosti ugodne, ništa ih neće omesti u postizanju zapanjujućeg uspjeha Horoskop Strijelac srpanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Zasučete rukave za obavljanje poslova i obaveza koje vam odgovaraju. Ali nemojte pretpostaviti da vam vaši očiti talenti daju sve pravo. Naprotiv, morat ćete se osloniti na jake argumente kako biste prevladali svoje granice i ostvarili svoje ambicije. Ne manjka vam smjelosti ni želje da promijenite ustaljeni poredak i učinite svakodnevicu oscilirajućom. Nemojte misliti da možete prisiliti bilo koga (kolege, partnere itd.). Provodite puno vremena promovirajući svoje inicijative i kreacije, ali nedostaje vam takta ili skromnosti kada ih suočite s mišljenjem onih koji vas plaćaju. Radite korak prema drugome umjesto da se tvrdoglavo držite svojih pozicija.

Novac

Zasučete rukave za obavljanje zadataka i obaveza koje padaju na vas. Ali nemojte pretpostaviti da vam vaši očiti talenti daju sva prava. Umjesto toga, morat ćete se osloniti na čvrste argumente kako biste pomaknuli svoje granice i ostvarili svoje ambicije. Ne manjka vam odvažnosti ni želje da promijenite ustaljeni poredak i zaljuljate svakodnevicu. Nemojte misliti da smijete prisiljavati bilo koga (kolege, partnere itd.). Puno vremena provodite promovirajući svoje inicijative i kreacije. Ipak, nedostaje vam takta ili skromnosti kada ih suočite s mišljenjem onih koji vas plaćaju. Napravite korak prema drugome umjesto da se tvrdoglavo držite svojih pozicija.

Financije

Ovaj mjesec morat ćete izaći iz svoje zone udobnosti i odlučiti koji posao želite pokrenuti. Posao će vam omogućiti da dobijete dodatni novac koji ćete dodati svom već postojećem prihodu. Morate se usredotočiti na posao koji će vam sigurno donijeti profit. Učite od vještina poslovnih ljudi koji su u poslu dugo vremena.

Odnosi

Strijelac: Saturnova ograničenja su pojačana. Ako imate osjećaj da ste zarobljeni, budite uvjereni da imate izlaz. Venera vas gura da iskusite drugačiji način života. Svakako je elegantan i impresivan, ali ima moć sublimirati vaše postojanje.

Ljubav

Sretna konjukcija Venere i vašeg vladara Jupitera, potpomognuta trigonom Urana iz vašeg polja ljubavi itekako daje Strijelčevima priliku da preko noći naglavačke ulete u neke ljubavne priče. Sad, pitanje je koliko će sve ovo biti trajno, najviše zbog avanturističkog elementa koji je sada dosta naglašen, ali što sad – jednom se živi (bar tako kažu) – a kada dođe vrijeme za uživanje, onda ga treba i iskoristiti! Sigurno je da će odlazak na godišnji odmor, u drugi grad ili inozemstvo dodatno utjecati da vi tu žeđ za ljubavlju dignete na jedan viši nivo. Nemojte samo posle da kukate ako se mnogo zaljubite u nekoga tko je daleko od vas. U polju strasti tijekom ovog mjeseca je krš i lom od planeta – u tranzitu su Sunce, Mars a vrlo brzo će im se priključiti i Merkur – da li napomenuti da će ta ista strast postati osnovni pokretač svih odnosa u koje ulazite? Jedan savjet koji vam moram dati jer je to toliko naglašeno baš za vas – vodite računa o sigurnosti u seksualnim odnosima u koje ulazite, jer su vam jako potencirane mogućnosti veneričnih bolesti …. oprez, oprez! Sad na malo vedrije teme – oni u dužim emotivnim vezama i brakovima mogu početi prave neke malo ozbiljnije planove. Još uvijek ćete povremeno imati situacije kada je teško usuglasiti se s voljenom osobom, ali se vidi da polako rješavate sve što vam je do sada smetalo.

Zdravlje

Zadnja dekada mjeseca nije dobra u zdravstvenom smislu. I vaš vladar Jupiter, i Venera koja vlada vašim zdravljem su pod teškim aspektima Saturna. Ponašajte se disciplinirano i odgovorno prema sebi.

Obitelj

Prijelaz s Marsa na Djevicu usporava stvari. Vaš legendarni entuzijazam je izgubio tlo pod nogama. U najgorim danima, sposobni ste biti povrijeđeni ili posebno kritični prema određenim ljudima ili situacijama. Strijelac! Ne vežite se za prošlost! Vrijeme je da eksperimentirate s drugim rješenjima i prijeđete na nešto drugo. Dakle, ako dobijete prijedlog koji ide u ovom smjeru, uhvatite ga u hodu i razmislit ćete poslije. S financijske strane, svakodnevni život je osiguran, ali s obzirom na pozamašne troškove, prije nego što počnete, dobro odvagnite prednosti i nedostatke.

Zaključke

Tijekom ovog mjeseca imat ćete izazove koji će zahtijevati svu vašu intelektualnu mudrost, to mogu biti problemi koji ako se suočite s inteligencijom, ne samo da će biti riješeni, već će postati velika prilika, kako utvrđuje mjesečni horoskop. za vas. Na financijskom polju morate pratiti svoju potrošnju. Strijelac je općenito izuzetno velikodušan znak, pa morate biti oprezni s rasipanjem novca. U ljubavi ćete održavati dobar sklad s partnerom. U slučaju da ga nemate, horoskop za srpanj 2024. govori nam da ćete imati dobre prilike za upoznavanje zanimljivih ljudi, s dobrim izgledima za dobru vezu. To može biti osoba koja vas upoznaje s prijateljem ili koju poznajete iz svog radnog kruga.Ovo je mjesec snažnih planetarnih kretanja, neki su pozitivni za vas, ali drugi će vam ipak stvarati poteškoće. Najljepša stvar je prolazak Jupitera i Urana kroz vašu V kuću odakle vam prave harmonične aspekte. Dugo ih neće biti u toj kući, ali mogu vam dati mali pregled trendova koji će obilježiti nadolazeću godinu i ako vam ne daju svu sreću koju predviđaju, budući da su u napetosti s drugim planetima , barem će moći ublažiti učinke drugih zvijezda koje vam ga prave sirovinu. Vjerojatno se oslobađate, ili ste se već potpuno oslobodili, svega što vas je sprječavalo da se razvijate i napredujete. Jednom kada ga oslobodite, prolazak Urana kroz vašu V kuću dat će vam priliku da se potpunije manifestirate. Dosada čini ovu planetu bolesnom, s obzirom na što će vas njegov tranzit kroz V kuću zapaliti entuzijazmom i posvetiti životu. Više ćete uživati ​​i moći ćete lakše izraziti svoju prirodu. Možda se još uvijek morate suočiti s nekim izazovima, ali sa svime se možete nositi. Jupiter kroz V kuću predstavlja najveći indeks sreće za ovaj planet, tako da ovo dvoje zajedno ukazuje na to da ćete živjeti veliko razdoblje kreativnosti, optimizma i radosti.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac lipanj 2024

Oni Kentauri koji su voljni kupiti namještaj ili restaurirati vlastiti, svoje prve korake moći će …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)