Mjesečni horoskop Strijelac studeni 2024

Ovo će biti vrijeme kada će nebeske energije biti naklonjene Strijelcima. Venera i Merkur, uspostavljeni u vašem znaku, donijet će vam dobro zdravlje, više sreće, komunikacijske vještine i lakoću s novcem. Nedvojbeno će im se povećati pregovarački kapacitet i moći će sklapati vrlo dobre poslove, pogotovo sa stranim ljudima ili tvrtkama, ali ne u ovisnom odnosu. Također, smiješit će im se ljubav te će uspostaviti romantične veze s osobama druge nacionalnosti ili studijskim partnerima. Horoskop Strijelac studeni 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Pozitivne promjene dolaze onim Strijelčevima koji umeju da ih prepoznaju i iskoriste. Nekima od vas će tijekom studenog biti ponuđeno drugo radno mjesto, drugačija pozicija, nešto u čemu se možda do sada niste oprobali i niste sigurni da li možete na adekvatan način odgovoriti na izazove. O ovome bi vrijedilo razmisliti, ne tek tako odbaciti iz straha ili ustaljenosti na trenutnom radnom mjestu. Generalno, prilike nisu loše po vas, iako u financijskom smislu nećete biti u potpunosti zadovoljni. Druga dekada mjeseca može donijeti poboljšanje financija, ali ovo će biti kratkotrajno uzdizanje. I dalje ćete morati dosta raditi na svojoj organizaciji i određivanju prioriteta, naročito bi treća dekada bila zahtjevna, i što se odnosa s kolegama tiče, ali i što se tiče poštivanja rokova i suradnika koji će vam non stop disati “za vratom”. Tada su mogući i povećani troškovi, au ovom razdoblju, iako neke suradnje mogu izgledati dosta dobro, izbjegavajte financijska ulaganja. Sam kraj mjeseca donosi jednu izvanrednu priliku i jaku suradnju. Horoskop Strijelac studeni 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

U dobrom dijelu mjeseca studenog sve vezano uz profesionalno područje i prihode i dalje će ići jako dobro. Mnogi će biti Strijelci koji će dobiti priznanje za svoje zasluge i povećanje prihoda, a također će imati podršku potrebnu za pokretanje svojih projekata. Od 11. studenoga morat će postupati vrlo oprezno jer bi mogli doživjeti zastoje i teško rješive zastoje. Uznemiravanje Venere i Marsa stvorit će rizik da padnu u ruke vještih prevaranata. Horoskop Strijelac studeni 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Od 22. ulazite u novi ciklus ekspanzije pod izvrsnim pokroviteljstvom. Jupiter je vjerojatno potaknuo vašu kreativnost između sredine svibnja i kraja listopada, osiguravajući vam maksimalnu popularnost. Računajte na Veneru u studenom da ojača svoj sindikalni kapacitet. Osobito između 16. i 24. kada će vam očaravajući planet ići u prilog.

Novac

Od 22. ulazite u novi ciklus širenja pod izvrsnim pokroviteljstvom. Jupiter je vjerojatno potaknuo vašu kreativnost između sredine svibnja i kraja listopada, osiguravajući vam najveću popularnost! Računajte na Veneru u studenom da ojača vašu sposobnost ujedinjenja! Osobito između 16. i 24. kada će divan planet igrati na vašoj strani!

Financije

Astrološka predviđanja za 2024. otkrivaju da ćete imati mjesec pun uspjeha kada su u pitanju vaše financije. Novac će nastaviti teći iz vašeg poslovanja. Dobit ćete golemu zaradu nego bilo koji drugi put na svom financijskom putovanju.

Odnosi

Strijelac: Ako vaš šef, kolege ili klijenti odjednom postanu osjetljiviji, nemojte se iznenaditi! Međutim, ovo možete promijeniti. Što da radim? Recite stvari taktičnije. Strijelac! Po prirodi ste spontani, druželjubivi i zaigrani. Ali kada se pojave komplikacije, možete biti oštri. Nažalost, to ne pomaže vašem poslovanju, naprotiv. Dakle, ako želite da ovaj mjesec studeni protekne glatko, stavite malo veziva u svoje misli. S financijske strane, vrijeme je da ažurirate svoje račune i, ako je potrebno, smanjite neke troškove kako biste uštedjeli nešto novca.

Ljubav

Ne bih rekla da će ovaj mjesec biti osobito težak onima koji su u vezama i brakovima, au svakom slučaju je sigurno da će se neke teške situacije iz listopada potisnuti i zaboraviti. Partner vam je našao caku i mnogo bolje uspijeva vam priđe, i prilagodi se vašim promjenama raspoloženja, koje na žalost, sada niste u mogućnosti kontrolirati. Smatrate da voljena osoba zaslužuje mnogo više vašeg vremena i prisutnosti, ali trenutno ne možete neke osobne okolnosti olakšate. Zato ćete se truditi da zajedničke trenutke uljepšate koliko god je to u vašoj moći. Partner ima velike planove i neke od njih ćete morati prihvatiti zarad mira u odnosima. Polovicom mjeseca je moguć zajednički put ili makar vikend koji ćete provesti izvan grada. Slobodnim Strijelčevima Venera i Mars tranzitiraju kroz polje prijatelja, društvenih mreža, proslava. U ovom okruženju je moguće pronaći osobu za sebe, ali je vjerojatno da će vaš interes tijekom studenog ići na više strana. Možda ćete imati problem za koga se odlučiti jer ćete s više osoba imati jako dobru komunikaciju. Netko može pasti u vašim očima u trećoj dekadi studenog, pa će biti lakše donijeti odluku. Savjet za sve Strijelce – možda ćete u jednom trenutku pomisliti da bi jedno prijateljstvo moglo pretvoriti u emotivni kontakt. Dobro razmislite prije nego što napravite neke poteze zbog kojih biste se kasnije mogli pokajati.

Zdravlje

Mogući problemi sa stomakom zbog nedovoljno termički obrađene hrane ili neispravnih namirnica, što će naročito biti prisutno u drugoj polovici mjeseca. Ako ikako možete izbjegavajte stres, jer tada upadate u stanja kada se povlačite u sebe i posežete za slatkišima. Pojedinima moguća pojava kolesterola.

Obitelj

Ako iznenada vaš šef, kolege ili klijenti postanu osjetljiviji, nemojte se iznenaditi! Međutim, to možete promijeniti. Kako? Govoriti stvari s više takta. Strijelac! Po prirodi ste spontani, simpatični i razigrani. Ali kada se pojave komplikacije, možete biti oštri. Nažalost, to ne pomaže vašem poslovanju, naprotiv. Dakle, ako želite da ovaj mjesec studeni prođe glatko, stavite malo veziva u svoje misli. S financijske strane, vrijeme je da ažurirate svoje račune i po potrebi smanjite određene troškove, čisto da uštedite nešto novca.

Zaključke

Vrijeme je za razmišljanje i izražavanje. Znaci koji nam govore da moramo preispitati našu vezu, ne da bismo je prekinuli, već upravo suprotno da bismo je poboljšali. Ništa bolje nego znati što nam se sviđa i to izraziti, na isti način dajući partneru priliku da se izrazi. Između njih dvoje, u paru se mogu napraviti promjene koje su dobre za oboje, što će učiniti da par izađe mnogo jači. Ne zaboravite da onaj koji piše vašu sudbinu ste vi sami, u slučaju para, nema ništa bolje nego to učiniti s voljenom osobom. Ako ste slobodni, dobro je vrijeme da upoznate ljude na potpuno novim mjestima. Možete isprobati neku slobodnu aktivnost, poput tečaja ili radionice za povlačenje kako biste upoznali nekoga iznimno zanimljivog. Bježite od sporadičnih veza, koje u vama stvaraju određeni nemir. Na poslu se otvara razdoblje brojnih odnosa, čak i s tvrtkama ili partnerima u inozemstvu. Može vam omogućiti upoznavanje drugih kultura i prije svega dobre poslovne prilike. Ne isključujte putovanje koje će vam omogućiti uspostavljanje tih odnosa. Općenito, dobar mjesec je predstavljen za Strijelce na radnom mjestu. Dajte na volju svojoj kreativnosti jer projekti mogu izaći s dobrim ekonomskim povratom. U ovom mjesecu neki prijatelji mogu vas tražiti, znate da vaša vitalnost stvara ovisnost i tješi one koji su vam blizu, ali morate biti oprezni i znati reći ne. Mogu vam oduzeti dio vitalnosti.Ovog mjeseca je dobro da promičete odnos s obitelji, smirenost i iskorištavanje topline ljudi koji vas stvarno poznaju bit će najoptimalniji za vaše blagostanje.Cijeli ovaj mjesec Mars će prolaziti kroz vaš znak, pa će vaše emocije biti žešće i strastvenije. Ako dobro kanalizirate ovu marsovsku energiju, moći ćete intenzivno uživati ​​i doživjeti nezaboravna iskustva. Inače se možete naći u složenim situacijama koje je teško kontrolirati. Tijekom ove dvije godine u kojima će Saturn ostati u vašoj 11. kući, još jedna od stvari koje ćete morati preispitati su vaše najintimnije želje i težnje. Vjerojatno vam se neki od njih više ne čine toliko privlačnima i važnima, dok se u vama rađaju drugačije želje. Prolazak Sunca, Merkura i Venere kroz vašu 12. kuću ukazuje na to da je dobro vrijeme za rješavanje neriješenih pitanja. Kako se približava vaš rođendan, također je dobro vrijeme da razmislite o tome kakav vam je život bio u posljednjih godinu dana. Ove vas planete pozivaju na unutarnji život, odmor i meditaciju dok vas Mars potiče na akciju i stvara nemir i nemir. Nakon sati akcije, pa čak i malo stresa, vrijeme samoće i mira ne bi škodilo. Ako uspijete biti smireni iznutra, izbjeći ćete trzavice, rasprave i sukobe. Pazite na svoje zdravlje i pokušajte vježbati kako biste potrošili višak adrenalina.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac ožujak 2024

Strijelci će započeti mjesec ožujak zainteresirani za postizanje vrhunskih prihoda i pokazat će svoje kandže …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)