Mjesečni horoskop Strijelac travanj 2024

Povoljna astralna kombinacija koju čini pet planeta: Sunce, Merkur, Venera, Mars i Pluton pogodovat će Strijelcima dobar dio mjeseca travnja. Vaš će pogon dosegnuti nevjerojatne razine. Iskreni sa svojim idejama, zablistat će pred javnošću koja će prepoznati njihove zasluge. Njegova poslovična autentičnost bit će najbolji alat za postizanje vaših ciljeva. U ljubavi će ekspanzija postati konstanta. Sve će biti spremno za kretanje prema važnim i dubokim odnosima u njihovim životima. Horoskop Strijelac travanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Na ovom planu bit ćete preopterećni. Mnogi od vas će se osjećati umornim. Dinamika i akcija ne pogoduje vašoj potrebi da odete u nekom drugom smjeru. Pojedini će poželjeti napustiti posao, što nije ni malo dobro u ovom momentu. Čuvajte se sukoba s kolegama i suradnicima. Pokušajte spustite loptu. Netko ima veću podršku nego što mislite. Financije su dobro postavljene. Pluton iz sektora novca gradi trigon sa Marsom u polju posla i time vam osigurava dobar priljev financija, tako da nije uludo utrošeno vrijeme i energija. Horoskop Strijelac travanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Strijelca će jako iznenaditi vaš nedostatak vitalnosti. Emocionalna iscrpljenost će im oduzeti snagu, a to će se nepovoljno odraziti na njihov radni učinak. Tijekom ove pomalo teške faze, ova Jupiterova djeca će učiniti dobro da se ne preopterećuju obavezama; morat će se samo pridržavati discipline koja im omogućuje da rade malo odjednom i s potpunim kontinuitetom tako da nikad ne dođu do iscrpljenosti. Također, bit će zgodno odgoditi za ovaj mjesec poduhvate koji su previše važni. Horoskop Strijelac travanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ako djelujete motivirano određenim obiteljskim i privatnim zahtjevima, ne manjka vam kreativnosti i želje za suradnjom. Vaša predanost je potpuna od 20., služite interesima zajednice kao i vlastitima, sudjelujete u zajedničkom trudu. Uran uzdiže vašu želju da promijenite posao, orijentaciju, čak i život. Ne želite se dosađivati ​​u svom poslu, raskidate se sa starim navikama, ali se savjetujete s okolinom koja je uključena u vaše projekte. Svoj potencijal koristite kako biste izgradili i poboljšali svoj život kod kuće, a ne kako biste podržali svoje profesionalne ambicije, čak i ako jedno ne ometa drugo.

Novac

Pretpostavimo da se čini da vas mobiliziraju specifični obiteljski i osobni zahtjevi. U tom slučaju vam kreativnosti i želje za suradnjom ne nedostaje. Vaša je obveza potpuna od 20. Vi služite interesima zajednice koliko i svojima. Sudjelujete u zajedničkom trudu. Uran uzdiže vašu želju da promijenite posao, orijentaciju, čak i život. Ne želite se dosađivati ​​u svojoj aktivnosti. Raskidate sa zastarjelim navikama, ali se savjetujete sa svojim okruženjem uključenim u vaše projekte. Svoj potencijal koristite da izgradite i poboljšate svoj život kod kuće, a ne da podržite svoje profesionalne ambicije, čak i ako jedno ne sprječava drugo.

Financije

Ovaj mjesec će vam biti težak kada su u pitanju financije jer niste štedjeli. Nedostajat će vam novac da podmirite svoje troškove. Financijski horoskop predviđa da trebate dobiti financijskog savjetnika koji će vam pomoći da održite svoje financije pod kontrolom.

Odnosi

Strijelac: Vaša ljubav je pod providonosnom zaštitom Jupitera. Ima dobro raspoloženje i razumijevanje. Međutim, Saturn nije daleko i u svakom trenutku može izazvati pokolebanje plamena strasti. Kako biste to izbjegli, pronađite dobar kompromis za upravljanje svojim ljubavnim vezama i aktivnostima.

Ljubav

Vladar vašeg polja partnerstva u prvoj polovici mjeseca bit će smješten u polju strasti, ljubavi pa će na ovim poljima biti živo. Imat ćete potrebu riješiti probleme s partnerom. Neki Strijelci biće usmjereni na djecu (5.polje je ujedno i polje djece). U suštini je prva polovica travnja obilježena nervozom. Kako se Venera bude smjestila u vaš 7.polje (brak, partnerstvo) druga polovica mjeseca dobiva drugačiju energiju na ovom planu. Raumevanje i sklad sa voljenom osobom je prisutan. Sve ja lako resivu. Bit ćete usmjereni jedno prema drugom. Ugođaj i zadovoljstvo na prvom mjestu. Istodobno dobar odnos Venere i Merkura može donijeti još jednu trudnoću. Taj odnos daje da se razgovorom dolazi do sreće, dok za neke Strijelce će preseljenje ili pak početak zajedničkog života biti najveća sreća koja im se događa.

Zdravlje

Mnoge planete tranzitiraće u vašoj kući bolesti pa se savjetuje oprez na ovom planu. Nemojte pretjerivati ​​ni u čemu.Polje bolesti je tako postavljeno da sve može ići naglo i burno.

Obitelj

Ako je vaša motivacija pretrpjela udarac u krilo, trebala bi se ponovno osmjehnuti! Ovaj mjesec, rasprave su usredotočene na vaše iskustvo i vaš profesionalni razvoj. Neki hvale vaše talente. Drugi traže vaše vještine. Ako osjećate da se stvari nisu ostvarile, pričekajte. Kako dani budu prolazili, vaši će partneri biti konkretniji. Riba! Ako vam netko ponudi zanimljivu ponudu, ne skrećite pogled. Ozbiljno razmislite i napravite pravi izbor. S financijske strane, ovaj sektor ide posebno dobro, jer odražava sve napore koje ste uložili da to postignete.

Zaključke

Na poslu morate poticati, prije svega, aktivnosti kreativne prirode. Obavijestite svoje nadređene. Kreativnost bi trebala biti temelj uspjeha na radnom mjestu. Budite kreativni i ponovno se otkrijte kao profesionalac. Trebate li dopuštenje za pokretanje drugačijeg projekta od uobičajenog, razgovarajte sa svojim šefovima koji će sigurno reći da. Prepustite se kreativnim ili umjetničkim aktivnostima, koje će vas povezati sa svojim interijerom, otkrivajući filozofiju koja će vas potaknuti da rastete kao osoba. Vrijeme je da se povežete sa svojim interijerom kroz neku umjetničku ili plastičnu aktivnost. Možete pohađati tečaj za poboljšanje svoje profesionalne karijere, nešto što promiče taj urođeni talent koji imate.Sunce i Merkur tranzitiraju kroz vašu V kuću i prave vam dobre aspekte. Mars ih također proizvodi za vas, tako da možete imati prilično dobre dane. Osjećat ćete se ugodno u svojoj koži i osjećat ćete da život teče nesmetano. Preplavit ćete idejama, maštom i kreativnošću. Vaše šesto čulo bit će vrlo izoštreno pa ćete biti vrlo točni u svojim odlukama i imat ćete dosta osobne snage. Dobro vrijeme da se uključite u aktivnosti zbog kojih se osjećate dobro i dublje se posvetite životu. Ako su inače Strijelci skloni svemu se malo nasmijati, sada će biti puno razigraniji i tražit će način da budu u centru. Istina je da se možete istaknuti po svojim idejama, po svojoj mentalnoj okretnosti i po svojoj kreativnosti. Za sve ćete pronaći rješenja, a pratit će vas optimizam i vjera u sebe i život. Ali budite razboriti i pokušajte uskladiti svoju ljudsku i konjsku polovicu jer će vas oboje jako vući. Vaš idealizam i vaše visoke aspiracije vas guraju i pomažu, ali pokušajte se ne zanositi svojom sklonošću pretjerivanju i neobuzdanom optimizmu koji bi vas mogao navesti da zeznete stvar koja vas jako zanima ili, jednostavno, da imate tipičnog Strijelca brbljati s nekim tko ne podnosi tvoje ispade.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Strijelac listopad 2024

Oni rođeni u znaku Strijelca imaju mnogo uvjeta u svoju korist; oni su entuzijastična bića …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)