Mjesečni horoskop Vaga kolovoz 2024

Vagama bi bilo dobro da se naoružaju strpljenjem kako ne bi izgubili emocionalnu ravnotežu, jer će se u ovom mjesecu sve zakomplicirati: odnosi, papirologija, naplate. Urođenici u znaku Vage skloni su izbjegavati neslaganja i općenito radije ne ulaze u signale koje primaju. No, to neće biti odgovarajući kanal: bit će potrebno biti na oprezu, jer u suprotnom sukobi će težiti ili postati akutniji. Međutim, ako pribjegnu pravovremenoj samokritici, moći će povoljno okrenuti tijek događaja. Horoskop Vaga kolovoz 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Eh..taj posao …. s jedne strane neće vam baš odgovarati što je Jupiter prešao u znak Djevice koji se vama nalazi “iza leđa”, pogotovo što je on vladar polja svakodnevnih poslovnih obveza. Očito je da ćete u narednih godinu dana raditi mnogo više, morati mnogo više da se oslanjate na svoj trud, a da će financijski momenat biti – pa ne baš obećavajuće … S druge strane, Saturn je krenuo izravno u polju posla i zarada pa ćete sve manje osjećati tjeskobu i pritisak na ovom polju. Ulazak Marsa u znak Lava i vaš polje prijatelja, olakšanih okolnosti, želja, nada – zajedno sa tranzitnim Suncem i Venerom u ovom polju ipak vam tijekom ovog mjeseca hoće donijeti ostvariti neke pomake. No, budite oprezni – prva polovica mjeseca je nešto opterećeniji obvezama, ali morate s time izaći na kraj. Pogreške neće biti dozvoljene i mogu vas koštati pozicije ili u novčanom smislu. Baš te financije su mnogo bolje postavljene tijekom drugog dijela ovog razdoblja. Ono što je dobro jeste velika podrška od strane drugih, prijatelja, kolega, a svoje veze iskoristite jer se jedan posao na konto ovoga može pokrenuti u posljednjem tjednu kolovoza. Horoskop Vaga kolovoz 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Jedan prije i jedan poslije. Kao iu romantičnim temama, rođene Vage će uživati ​​u prekrasnom prvom tjednu koji će kasnije ustupiti mjesto fazi punoj neuspjeha.Iz tog razloga, ako ih zanima povećanje plaće ili promjena posla, morat će to učiniti prije 7. kolovoza. Tada će morati ostati u očekivanju. Odmjereno ponašanje, spremnost na izbjegavanje sukoba na sve načine, bit će najučinkovitiji način da se neozlijeđen izvučete iz ove vrlo specifične situacije. Horoskop Vaga kolovoz 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter nastavlja favorizirati razmjene i druženja. Imaćete koristi od njihove dobronamjerne podrške. Lojalni ljudi, publika ili klijentela otvorit će vam puteve i kraljevski put u budućnost. Ali nemojte sabotirati njihovu podršku nepotrebnim forsiranjem. Iskoristite svoje najdublje resurse za stvaranje energije koja vam omogućuje da srušite barijere. Nemoguće je zaustaviti vaš napredak i ostavljate svoj trag. Imate sumnje, osjećate da ste stjerani u kut. Umjesto frustracije u kolovozu, odahnite i otiđite na godišnji odmor.

Novac

Jupiter nastavlja favorizirati razmjene i druženja. Imaćete koristi od njegove velikodušne podrške. Vjerni ljudi, publika ili klijentela otvorit će vam puteve i kraljevski put u budućnost. Ali nemojte sabotirati svoju podršku nepotrebnim forsiranjem. Iskoristite svoje najdublje izvore kako biste proizveli energiju koja vam omogućuje da srušite prepreke. Nemoguće je usporiti vaš napredak, a vi ostavljate trag. Imate sumnje. Osjećate da ste stjerani u kut. Umjesto da se frustrirate u kolovozu, uzmite pauzu od igre i otiđite na odmor.

Financije

Dobit ćete impresivne dobitke od poslova kojima se bavite. Proći će neko vrijeme prije nego što se suočite s financijskim problemima koji bi vas mogli kočiti. Astrološka prognoza Vaga 2024. želi da nastavite zarađivati ​​dodatni novac radeći stvari koje volite. Dan vam nikada neće biti dosadan ako znate kako zaraditi novac.

Odnosi

Vaga: Uspješni ste i to je dobro. Ipak, bilo bi mudro da odredite svoje sastanke, osjećaje i svoje želje. Degradacija Venere nudi vam da to učinite. Kao stvaranje, s vremena na vrijeme, trenutaka usamljenosti i sumnje.

Ljubav

Drage moje Vage, škripi opasno na polju emocija, jel da? Ono što jest dobro je što će vaš vladar polja ljubavi, Saturn u prvim danima kolovoza krenuti izravno. No, ne treba zaboraviti da vaša vladarica tijekom cijelog mjeseca ide retrogradnim hodom i to kroz znak Lava. Što da vam kažem osim da očekujete mnogo više nego što ćete dobiti. Što više budete potencirali na onome što želite – više ćete biti onemogućeni da to i dobijete. Nije ovaj retro hod uzalud – on treba vam pomoći da shvatite gdje ste griješili, da uvidite da li su neke emocije dobre za vas i da konačno naučite prepoznati što je lažni sjaj a što je ono što je zaista vrijedno. A da li i ovog mjeseca možete biti zaslijepljeni i povjerovati u to da bajke postoje? Pa naravno da možete …. Udarati glavom o zid nije ni malo zanimljivo, ali pojedini se ipak opasulje od toga. Možda ćete i vi. Dakle – hajmo redom …. u dužim emotivnim vezama i brakovima postoji tendencija da se stvari smiruju. Partner je preuzeo sve moguće uloge – i ljubavnik, i savjetnik i prijatelj – koliko god ovo vama nevjerojatno zvučalo – druga strana ipak zna bolje od vas. Prepustite se i sve može funkcionirati puno bolje nego inače. Slobodni …. za vas je zaista najbolje da i ostanete slobodni, jer teško je išta iole vrijedno i trajno možete izvući tijekom ovog mjeseca. To što pokušavate se dokopate bivšeg emotivnog partnera ne ide vam u prilog. I vjerojatno će vas ostaviti rastrgnute između nada i realnosti koja je bolna. Poslušajte savjet – prošlost ostavite iza sebe. Teško je, ali je to dobro po vas.

Zdravlje

Ne baš bajna zdravstvena situacija. Psihološki pritisak je tu, neke stare tegobe ponovno počinju vas muče i zaista je neophodno da od ovog razdoblja postanete mnogo obazriviji i odgovorniji prema svom tijelu. Povremeno dosta loše raspoloženje, čak i depresivna stanja.

Obitelj

Proteklih nekoliko tjedana napredovali ste u određenoj udobnosti. Tebi je sve lako! Ako se slučajno pred vama pojavi problem, imate odgovarajuće rješenje. Od 11. morate se čuvati svojih reakcija. Pogotovo ako vam netko iz prošlosti ponudi ponudu. U ovim okolnostima, odvojite vrijeme da razmislite o tome. Razmislite o svojim trenutnim postignućima i koliko ste daleko stigli sve ovo vrijeme. Čineći to, zauzet ćete najbolji stav koji nikoga neće uzrujati. S financijske strane, ovaj sektor ide kao šarm jer je vaša djelatnost vrlo profitabilna.

Zaključke

Tijekom ovog mjeseca mogu vam se ponuditi razne alternative, koje mogu stvoriti određene napetosti. Ono što se preporučuje u ovim slučajevima je da ostanete strpljivi, ne plačite i ne uzrujavajte se zbog toga, i idite naprijed unatoč činjenici da vam se čini da su protiv vas, svaka situacija koja se dogodi bit će za bolju budućnost. U svojim financijama možete imati dodatni prihod, za koji niste smatrali da je dat. Ovaj prihod će vam biti vrlo koristan, a moći ćete ga namijeniti za pokrivanje nepodmirenog duga, pa će vaša financijska situacija biti ugodnija.Vjerojatno će ovaj mjesec biti najteži u godini zbog napete situacije zvijezda. S jedne strane, Saturn se vratio u znak Vage i to sada ne na kratko, već na otprilike dvije godine. Sada ćete morati raditi s redom, odgovornošću i disciplinom. Malo po malo ostavit ćete po strani one aspekte svog života koji vam više nisu od koristi. Htjet ćete usmjeriti svoj život prema potrazi za osobnom sigurnošću. No, sa svoje strane, Uran će vas navesti da tražite novitete i date novi pristup svom životu. U isto vrijeme, Mars je ušao u vaš znak i povećava vašu želju za neovisnošću i samostalnošću te želju za pokretanjem novih stvari. Pluton vas također tjera da se transformirate i da iza sebe ostavite obrasce ponašanja koji ometaju vašu evoluciju. Ali u isto vrijeme, ovi planeti su u sukobu jedni s drugima i oni će vam dati situacije koje je teško riješiti. Živjet ćete teška vremena u kojima će biti potrebno mnogo upornosti da se suočite s nedaćama ili izazovima na koje naiđete na svom putu. Možda ćete morati donijeti teške odluke i ostaviti neke stvari ili ljude iza sebe. Ovo nije vrijeme da vas blokiraju strahovi jer možete graničiti s neuspjehom. Ako pozitivno usmjerite ove energije, moći ćete konsolidirati važne ciljeve. Ovo nije vrijeme da vas blokiraju strahovi jer možete graničiti s neuspjehom. Ako pozitivno usmjerite ove energije, moći ćete konsolidirati važne ciljeve. Ovo nije vrijeme da vas blokiraju strahovi jer možete graničiti s neuspjehom. Ako pozitivno usmjerite ove energije, moći ćete konsolidirati važne ciljeve.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga veljača 2024

Ujednačeni tonovi iznenadit će vas vlastitim agresivnim ponašanjem i ponašanjem nekih članova vaše obitelji. Ova …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)