Mjesečni horoskop Vaga lipanj 2024

Rođeni u Vagama uspjeli su u prvom dijelu mjeseca postaviti temelje za važne stručne projekte, dok će u drugom četrnaestodnevnom trvenju među sokovima ometati donošenje važnih odluka. Afektivno će Vage još jednom moći potvrditi da za njih nema boljeg društva od para. Osjećat će se otvorenima i voljnima za razmjenu bez ikakvih obaveza tijekom prve polovice semestra. Tada će ljubavne veze zapasti u krizu. Horoskop Vaga lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Pun Mjesec i Mlad Mjesec se ovog lipnja kod vas dešavaju na osi 3/9 – i najviše će se odraziti na kratkoročne i dugoročne planove. Jako će se aktivirati vaš polje drugih prostora, inozemstva, pa će neke Vage u ovom periodu uspjeti ostvariti vrijedne suradnje isplative na dulji rok. Možda ćete u prvoj polovici mjeseca imati problem da ostvarite neke komunikacije na pravi način i ostvarenja će vam izmicati iz ruku u posljednjem trenutku, ali ne odustajte. Vaš vladar Venera će biti u znaku Lava, vašem polju protekcija, veza, prijatelja, grupnih organizacija, velikih koncerna, polju “dobre sreće” pa je u ovom periodu neophodno da igrate na veliko. Nemojte se zadovoljavati trenutnim pozicijama, poslovima, jer zaista možete mnogo promijeniti na bolje. Posljednja nedjelja lipnja je naročito pogodna i sve će se namještati u vašu korist – prilike se mogu ukazati preko noći i sada oklijevanja nema – ono što priželjkujete nudi vam se na dlanu, ne čekajte – već zgrabiti! Horoskop Vaga lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Vage će u ovom mjesecu lipnju u svoj posao unijeti dušu i život. Prokrčit će sebi put, stupit će u kontakt s ljudima koji su im do jučer zatvarali vrata, neće dopustiti nikome da upadne na njihov teritorij i s pravom će zaslužiti počasno mjesto u svojoj profesiji. Ali… neće biti toliko novca, osim ako ne dođe od partnera, partnera ili srećom u igri na sreću. Mnoge Vage obavljat će ugodne, kreativne i obnavljajuće zadatke u svom području, uključujući i neke povezane s umjetnošću. Za sada će vam ovi zadaci pružiti samo zadovoljstvo. Horoskop Vaga lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Nastavljate braniti svoje pozicije i dobivate potporu svojih kolega. Ne manjka vam odlučnosti da uvjerite svoje partnere i suradnike da vam vjeruju i slijede vas, neočekivani prihod, financiranje unaprjeđuje vaše projekte. Oslonite se na svoje usne kako bi svi bili na vašoj strani. Ako su se pregovori otegli, od 3. ponovno ćete ih pokrenuti na produktivniji način, a ako ostanete umjereni u svojim ambicijama, ostvarit ćete ih u lipnju. Uvjerite svoje sugovornike bez nepotrebnog pritiska.

Novac

I dalje branite svoje pozicije i dobivate potporu svojih kolega. Ne manjka vam odlučnosti da svoje suradnike i suradnike uvjerite da vam vjeruju i slijede vas. Neočekivano financiranje prihoda omogućuje napredak vaših projekata. Oslonite se na svoju spretnost kako biste pridobili sve na svoju stranu. Da se pregovori odugovlače, ponovno biste ih pokrenuli produktivnije od 3. Ako ostanete umjereni u svojim ambicijama, ostvarit ćete ih u lipnju. Uvjerite svoje sugovornike bez nepotrebnog pritiska.

Financije

Lipanjska astrologija 2024. potiče vas da potražite informacije prije donošenja odluka o kupnji. Danas je to jednostavno jer možete pratiti recenzije proizvoda na društvenim mrežama. Financijski horoskop za 2024. želi da pripazite na svoje navike trošenja. Čak i s puno novca, još uvijek morate planirati svoju potrošnju.

Odnosi

Vaga: Da biste se osjećali dobro, morate se razvijati u svemiru koji vam odgovara. To se radi ovaj mjesec. Iznenada će vaša ljubav konačno krenuti ovim putem koji ste čekali. Krajem mjeseca, da stvari ne izgube svoju čaroliju, ne slušajte negativne komentare.

Ljubav

Mjesec započinjete s retrogradnim Merkurom u aspektu sa Sjevernim i Južnim Mjesečevim čvorom, koji se nalaze u vašem polju ličnosti i polju ozbiljnih partnerstava, braka. Pošto Merkur, između ostalog, vlada planovima, namjerama, ali i sumnjama i preispitivanjima kod vas, očito je da će vam u prvih desetak dana ovog mjeseca biti teško na pravi način komunicirate s bračnim partnerom ili ćete morati da se bavite stvarima koje ste željeli preskočite. Prelazak vašeg vladara, Venere, u znak Lava, odgovara vam u potpunosti, pogotovo slobodnima, jer je ovo vaš polje prijatelja, druženja – na slavlju, proslavi, većem okupljanju možete upoznati osobu s kojom ćete poželjeti da ostanete. Sve u ovom periodu što se vrti oko ljubavi mora biti pomalo “prenapuhano”, i dešavati se mnogo bržim tempom, pa nije ni čudo što će mnogi pripadnici ovog znaka poželjeti ozvaniče svoju vezu ili da iz jako kratkotrajnog odnosa ulete odmah u zajednički život, brak. Koliko je ovo dobro, to će vrijeme tek pokazati, ali ne može se osporiti da Vagama idu neki zaista sudbinski momenti po pitanju ljubavi. Ni vas neće zaobići neke prošle priče, ali čini mi se da ćete bolje uspijevati da se izborite sa bivšim emocijama. 25.-i lipanj je idealan dan za poznanstvo preko poslovnih okolnosti koje vam može promijeniti život.

Zdravlje

Tijekom lipnja vaš vladar Venera pravi dobar aspekt sa Hiron (bolna točka) u vašem polju bolesti i odgovornosti prema zdravlju. Možete naći uzrok tegoba koje vas izvjesno vrijeme muče i prionuti na pravo liječenje. Uran i Pluton u opoziciji i kvadratu sa vašim znakom donose vam konstantan stres.

Obitelj

Svakodnevica je zagarantirana, ali na duge staze vrlo brzo može prerasti u rutinu. Kako bi prevladali ovu neizbježnu pojavu, ljudi koji imaju moć potaknuti vas da se razvijate dolaze u kontakt s vama. Ravnoteža! Sada nije vrijeme da brbljate ili kažete da niste zainteresirani! Umjesto toga, iskoristite priliku i razgovarajte o svojim težnjama. Budite uvjereni, ovo vas neće učiniti oportunistom, već prosvijećenom osobom! S financijske strane situacija je stabilna, ali može postati neizvjesnija ako malo ne odmorite svoju kreditnu karticu.

Zaključke

Dobar mjesec da ostvarite one fantazije koje ste oduvijek željeli, a nikada se niste usudili, sada je vrijeme. . Nemojte se ustručavati osloboditi svoj libido, kao što smo već rekli, možda je pravo vrijeme da ostvarite one erotske fantazije koje su vas oduvijek privlačile. Najbolja stvar za ovaj mjesečni horoskop je da maksimalno uživate u svojoj seksualnosti.Sunce i Merkur proći će kroz vašu 9. kuću ovog mjeseca i povećat će vašu sposobnost opažanja. Toliko da u trenucima inspiracije možete produbiti svoje razumijevanje stvari koje ste već znali. Bit će to izluđujuće iskustvo. Također ćete imati veću mogućnost da izrazite svoje osjećaje. Možete imati širu projekciju, razvijati i propagirati altruističke, humanitarne i duhovne ideje i imati ezoterične interese. Privući će vas čitanja o fantastičnim i tajanstvenim svjetovima. Sada možete upoznati ljude koji vam pomažu da pozitivno promijenite svoju ljestvicu vrijednosti. Također možete krenuti na putovanje koje će vam proširiti horizonte. Možda imate određenu sklonost rasipanju i važno je da znate razlučiti što je korisno od onoga što nije kako ne biste imali osjećaj da ste uzalud trošili vrijeme na stvari koje vas zapravo nisu zanimale. Još uvijek ste u dobrom trenutku da otkrijete gdje ste možda pogriješili u prošlosti i to ispravite. Ne pokušavajte pobjeći od svojih obaveza ili pokušavati popraviti stvari brisanjem improviziranih zakrpa. Zauzmite pozitivan stav, pokušajte objektivno shvatiti što vam se događa. Također je bitno da vodite računa o svom zdravlju jer emocionalne nemire koje proživljavate mogu malo smanjiti snagu i potrebna vam je sva energija da se suočite sa onim što vam sudbina nabacuje. Još uvijek ste u dobrom trenutku da otkrijete gdje ste možda pogriješili u prošlosti i to ispravite. Ne pokušavajte pobjeći od svojih obaveza ili pokušavati popraviti stvari brisanjem improviziranih zakrpa. Zauzmite pozitivan stav, pokušajte objektivno shvatiti što vam se događa. Također je bitno da vodite računa o svom zdravlju jer emocionalne nemire koje proživljavate mogu malo smanjiti snagu i potrebna vam je sva energija da se suočite sa onim što vam sudbina nabacuje. Još uvijek ste u dobrom trenutku da otkrijete gdje ste možda pogriješili u prošlosti i to ispravite. Ne pokušavajte pobjeći od svojih obaveza ili pokušavati popraviti stvari brisanjem improviziranih zakrpa. Zauzmite pozitivan stav, pokušajte objektivno shvatiti što vam se događa. Također je bitno da vodite računa o svom zdravlju jer emocionalne nemire koje proživljavate mogu malo smanjiti snagu i potrebna vam je sva energija da se suočite sa onim što vam sudbina nabacuje.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga studeni 2024

Vage su ovog mjeseca uspjele proširiti krug prijatelja i poznanika. Broj međuljudskih odnosa će se …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)