Mjesečni horoskop Vaga listopad 2024

Bit će to vrlo povoljan mjesec za osobe u znaku Vaga. Oni će samo morati uzeti u obzir vjerojatne poteškoće koje bi retrogradni tranzit Marsa kroz njihovu Kuću VIII mogao izazvati. Uz visoko samopouzdanje pobrinut će se za svoju osobnu dobrobit ulaganjem u estetske tretmane i obnovu svoje garderobe. Okolina će im dati široku podršku i tako će pokrenuti više od jednog projekta. Također će uživati ​​u društvu roditelja i braće. Trebali bi voditi računa samo o ljubomori koju im Mars može izazvati. Horoskop Vaga listopad 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

I pored podrške Sunca koje će u vašem znaku biti veći dio mjeseca, kao I Merkura koji će već krajem prve dekade krenuti direktnim hodom, ipak ne možemo reći da će poslovno ovo biti lagan razdoblje za vas. Teškoće očekujte sve do Mladog Mjeseca u vašem znaku polovinom ovog perioda, jer od tada kreće jedno podsticajnija vrijeme, vjerojatno zbog toga što ćete vi na malo drugačiji način I reagirati I postaviti se prema drugima. Prije toga, problemi će biti više nego evidentni – čini mi se da će biti aktivirana čak I nelojalna konkurencija (koja može biti baš iz vašeg kruga najbližih suradnika) I da ćete zbog istih biti prinuđeni da pravite određene kompromise da biste završili ono što želite, a što je vezano za vama bitne partnerske suradnje. Također, poslovna okolina vam može nametati poslove koje drugi iz nekih razloga nisu stigli da odrade, pa ćete se odjednom naći prenatrpani poslom I situacijom da ne znate odakle krenuti. Nametanje odgovornosti I obveza bit će više nego očigledno. Ipak, kao što sam napomenula – drugi dio mjeseca je neusporedivo lakši I donosi vam početak posla ili rada na nekom projektu koji hoće od vas zahtijevati preciznost I koncentraciju, ali će vam isto tako donijeti velike mogućnosti za napredak. Horoskop Vaga listopad 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Profesionalna postignuća zahtijevat će trud Vaga, ali će daleko premašiti njihove najdragocjenije želje. Zajedničko djelovanje Merkura, Marsa i Jupitera u Vagi stvorit će tako moćnu struju energije da će domorodci u Vagi postići postavljene ciljeve, uspješno okrunjujući godine besplodnog čekanja. Također će moći potpisati povoljne ugovore koji će ostvariti značajan prihod. Osim toga, njihova mentalna agilnost omogućit će im stvaranje novih ideja koje će biti široko prihvaćene. Horoskop Vaga listopad 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Računajte na svoj trenutni sjaj kako biste povećali svoj kapital simpatičnosti i učinili da svi žele raditi s vama, budite tim. Imat ćete umjetnost i način da zasjate bez skrivanja svjetlosti drugoga. Ukratko, moći ćete pokazati svoje vještine dok ispunjavate očekivanja svojih partnera koji su zadovoljni vašim uslugama (1., 12).

Novac

Računajte na svoj trenutni sjaj da biste povećali svoj kapital simpatija i učinili da svi žele raditi s vama, da budete tim. Imat ćete umjetnost i način da zasjate bez okultiranja svjetlosti drugoga. Ukratko, možete pokazati svoje vještine dok ispunjavate očekivanja svojih partnera, koji su zadovoljni vašim uslugama (1., 12.).

Financije

Listopadska horoskopska predviđanja za 2024. otkrivaju da će vam ovaj mjesec biti financijski povoljan. Ekonomija ide dobro, što će pogodovati većini vaših poslova, a financijski protok će se povećati.

Odnosi

Vaga: Od 10. vaša ljubav gubi ovaj intenzitet koji vas je oduševljavao. Stvari i ljudi su drugačiji. Možda ćete imati osjećaj da ste po strani ili da čekate. Ne žalite svoju sudbinu. Umjesto toga, iskoristite to da procijenite svoje osjećaje.

Ljubav

Za vas je ovo emotivno izuzetno značajan mjesec. No, da bi razvejali neke iluzije – to što je značajan ne znači da će biti I lagan. Da, svjesna sam da ste I u prethodnom period vrlo često prolazili u ljubavi kao “bosi po trnju” ali prihvatili ili ne prihvatili, to je sada jednostavno tako. Mnogo toga ne zavisi od vaših volja I želja, pa će se pojedini pripadnici ovog znaka tijekom ovog mjeseca suočiti s neminovnim prekidom odnosa u kojima su bili. Da ne plašimo, već da krenemo redom … .Vasa vladarica Venera će maltene do polovice mjeseca trpjeti loše utjecaje Saturna I Neptuna, zbog čega će u emotivnim vezama doći do jednog žestokog pada u komunikaciji. Ovo može biti potaknuto sumnjama između vas I partnera, problemima u svakodnevici koji se nekako uvijek postave između vas dvoje I donose vam da se odvajate I da gradite zidove koje je teško preskočiti. Sredina ovog mjeseca će odlučiti – da li ostajete zajedno ili se odvajate, jer su tada najjači “pucajući” moment kada treba biti posebno oprezan u partnerskim odnosima. Sve ovo možemo primijeniti I na one Vage koje su u brakovima gdje se miješanje “vanjskog čimbenika” može itekako osjetiti. Moguća su otkrića prijevara I sa vaš I sa partnerove strane. U svakom slučaju, drugi mogu itekako utjecati na vaš odnos. Slobodni će kroz ovu prvu polovicu mjeseca proći dvojako – neki će osjećati kompletnu usamljenost I nezadovoljstvo emotivnom situacijom, dok će drugi ući u odnos koji je po svim elementima karmičke prirode, I gdje će druga strana vjerojatno biti zauzeta ili znatno starija od vas. Za ljubav je najbolje pričekati drugi dio mjeseca, kada imate zaista pravu priliku da započnete odnos koji ima smisla I koji može trajati. Ne zalijećite se, bolje je sačekati ono pravo ….

Zdravlje

Manjak fizičke aktivnosti, neredovita ili neprikladna prehrana, stres koji svakodnevno doživljavate – sve je ovo podloga prvo za borbu s kilogramima, a potom I za razne zdravstvene tegobe. Moguće je da ćete u drugom dijelu mjeseca ipak odlučiti da se više posvetite sebi, što bi svakako bilo dobro.

Obitelj

Nakon razdoblja euforije vraća se rutina. U početku će vam to možda biti umirujuće, ali dugoročno može postati dosadno. Nemojte misliti da se kočija pretvorila u bundevu jer nije riječ o tome. Prilike koje su se ukazale nisu bile fatamorgana. Vratit će vam se ovaj mjesec. Na manje upadljiv način, naravno, ali svejedno možete iskoristiti svoje talente i pokazati za što ste sposobni. S financijske strane, iako vas ovaj sektor ne zanima toliko, kada počnete, ispada da ste vrlo dobri u gomilanju.

Zaključke

Nastaje kompliciran mjesec u svemu vezanom za par, ne smijemo se prepustiti niskim instinktima, odnosno upasti u besmislene rasprave ili koje nas ničemu ne vode. Moramo izbjegavati sukobe jer time možemo ostaviti ego po strani i potaknuti mnogo više dijaloga. Za one koji nemaju partnera, zvijezde ukazuju da nije dobar mjesec za početak veze. U svakom slučaju, ako se odlučite na ovaj veliki korak, dobro je da krenete oprezno i ​​prije svega bez žurbe. Neka se kemija među vama gradi polako, bez forsiranja. Bez obzira na to imate li partnera za ovaj mjesec da vam bude dobro u ljubavi, morate biti strpljivi i vrlo dijaloški, tako da druga osoba vidi da ste zainteresirani za njene emocije, dajući joj da vidi da ako sluša, To je način da mu date do znanja da ste predani vezi bez ikakvih ograničenja. Na radnom mjestu pred nama je vrlo dobar mjesec u financijama, za to bi vas trebali savjetovati stručnjaci, koji će ukazati na najoptimalnije investicije. Budite oprezni s ulaganjem bez stručnog savjeta jer možete izgubiti mnogo novca. Na poslu se mogu pojaviti dobre prilike za napredovanje, ali biste ih trebali pažljivo razmotriti. Brza i nepromišljena odluka na radnom mjestu može vam nanijeti ogromnu štetu u svim sferama. Na radnom mjestu možete imati priliku putovati i upoznati druge ljude. To će vam omogućiti da upoznate zanimljive ljude, koji dugoročno mogu postati novi partneri ili prijatelji. Dobro je što potiče na dijalog, jer je jedna od njegovih jakih strana riječ, koji uvijek zasljepljuje i ulijeva povjerenje. Dobro vrijeme za poticanje obiteljskih odnosa, također ako je u kombinaciji s nekom aktivnošću na otvorenom, omogućit će vam da se opustite i skinete dosta stresa s leđa.Razina napetosti će se znatno smanjiti jer je Mars napustio vaš znak, iako još uvijek imate spore planete u ratu jedni s drugima i s vama, i ta će vas okolnost nastaviti tjerati da se oslobodite ograničenja koja možda imate. nametnuti sebi. Također je moguće da vanjske okolnosti eliminiraju one granice koje vas sprječavaju u razvoju. Najvjerojatnije ćete se morati suočiti s nekom egzistencijalnom krizom ili životnom promjenom. Ne pokušavajte se snažno opirati promjenama jer ćete još gore proći. Pronađite smisao svemu što proživljavate. Osim toga, moći ćete iskoristiti energiju Sunca i Merkura u vašem znaku da vam pomognu u rješavanju stvari. Možete biti više usredotočeni na svoje osobne stvari i moći ćete više zablistati i impresionirati druge. Vaš će um biti brz i okretan i uhvatit ćete u hodu svaku temu za čije razumijevanje je potrebna dobra doza analize i razmišljanja. Prolazak Sunca kroz vaš znak označava obnovu vašeg godišnjeg ciklusa. Vaš rođendan simbolizira novo rođenje. Povoljan je trenutak za donošenje odluka i pokretanje projekata za neposrednu budućnost. Pregledajte svoj dnevni red kako biste provjerili neriješene stvari i razjasnili svoje ideje o pitanjima koja vas najviše zabrinjavaju.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga studeni 2024

Vage su ovog mjeseca uspjele proširiti krug prijatelja i poznanika. Broj međuljudskih odnosa će se …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)