Mjesečni horoskop Vaga ožujak 2024

Rođene Vage će mjesec ožujak započeti noseći se sa stresnim obiteljskim životom. Stalne konfrontacije djelovat će na vaše živce, ali neće izazvati nuspojave. Na poslu će povlastice biti važne, sve dok se ne ponesu ljutnjom i prave ispade. S druge strane, postojat će tendencija pretvaranja romantične veze u polje verbalne razmjene, a ne u fizičko mjesto susreta. U svakom slučaju, pobijedit će oni koji se bore da par bude izdržljiviji. Horoskop Vaga ožujak 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Javni poslovi, društvene aktivnosti, socijalne službe, partnerske tvrtke su tijekom ožujka živi i puni događanja. Biće i otvorenih sukoba. Konkuretni će biti otvoreniji i vi ćete dožvljavati malo negativno-šokantne situacije kroz suradnike. Pripremite se na moguće sukobe tijekom ovog mjeseca na ovom planu. Igrajte na kartu vaš čuvane diplomatičnost i sve će biti u redu. Financijski ćete dobro stajati u ovom razdoblju. Horoskop Vaga ožujak 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Što se tiče posla, ožujak će biti dobar mjesec za Vagu, možda s malo novca, ali jednako pozitivan. Najveći izazov bit će precizirati svoj cilj kako biste pronašli najprikladnijeg partnera ili partnere. Kada Mars uđe u Blizance, rođeni Vaga će biti u poziciji da razmatraju poslovne prijedloge u inozemstvu. Napredak u ovoj areni bit će izvanredan sve dok ste voljni nositi se s preprekama i preprekama dok napredujete na svom putu. Na taj će način učvrstiti svoju poziciju. Horoskop Vaga ožujak 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Kreativni i želite to pokazati, bit ćete pozitivno primijećeni. Od 20. oslonite se na slušanje i suradnju kako biste ojačali svoje poslovanje i razvijali se uz pomoć timskog duha. Jupiter će služiti vašim interesima otvarajući vam nova vrata ili omogućavajući vam da uživate u zadovoljavajućim radnim uvjetima. Bilo bi šteta pokvariti ove dobre vibracije vrijeđanjem onih oko sebe. Zabrinuti ste za rješavanje obiteljskih problema, težite poboljšanju životnih uvjeta. Čekate kraj mjeseca i podršku Jupitera od 26. kako biste iskoristili prilike za napredak u svojim aktivnostima.

Novac

Kreativni i željni da to pokažete, pozitivno ste primijećeni. Od 20. nadalje oslonite se na slušanje i suradnju kako biste ojačali svoje poslovanje i razvijali se oslanjajući se na timski duh. Jupiter će služiti vašim interesima otvarajući nova vrata ili omogućavajući vam da imate koristi od ispunjavanja radnih uvjeta. Bilo bi šteta pokvariti ove dobre vibracije vrijeđanjem onih oko sebe. Zaokupljeni ste rješavanjem obiteljskih problema. Težite poboljšanju životnih uvjeta. Čekate kraj mjeseca i podršku Jupitera od 26. kako biste iskoristili prilike za napredak u svojim aktivnostima.

Financije

Upustite se u više poslova koji će vam omogućiti stabilan prihod. Nemojte se oslanjati samo na svoju plaću da biste preživjeli. Astrološka predviđanja za ožujak 2024. pozivaju vas da razvijete plan kako zaraditi više novca koristeći vještine i talente koje posjedujete. Došlo je vrijeme da dobro iskoristite svoje vještine i talente. Na taj način ćete postići financijsku stabilnost u svom životu.

Odnosi

Vaga: Iako nesporazumi oživljavaju svakodnevicu, vašim ljubavima ide sasvim dobro! Mars u Blizancima stvara dovoljno izlazaka i zabave. Život vidite u bojama. S druge strane, od 26. umjesto da se osjećate preopterećeno, pomirite se s onim što vam narušava moral.

Ljubav

Kakva gužva u ožujku u vašem polju partnerstva … Uran će se sresti s Marsom i ono što je najbitnije je da dobro uskladite energiju s voljenim bićem, inače eto vam eksplozije koja može početi strašću, a da se završi bijesa. Ne zaboravite da je Mars nervoza, svađa, rasprava, bijes, agresija, dok je Uran bunt, revolucija, iznenadni obrt, nešto što se niste nadali. Venera u Ovnu kada hrli ka zagrljaju s Uranom donijet će jake i neskrivene želje. Ona će biti spremna za naprijed i novo u njenom životu. Osvajanje i zaljubljivanje na prvi pogled je moguć za vas Vage tijekom prve polovice mjeseca. Nakon 21.marta i Sunce će dovršiti događaje u ljubavi za vas Vage. Svjesnost onoga što se želi i oslobođenje kroz odnos je bitan sada. Mnogi od vas će doživjeti korjenite promjene u ljubavi, vezi, braku. Nekima će se pojaviti prava osoba za njih. Društveni život je također bitan za vas drage Vage.

Zdravlje

Razdoblje do 17.marta kada se dešava egzaktan kvadrat Plutona i Urana biće ugrožena i vaša Venera, a pošto je “ona” vaš vladar, vi Vage ćete imati dosta nestabilnu energiju na zdravstvenom planu. Ovo je razdoblje stresa i razdražljivosti. Tih dana (od 13.marta do 19.marta) Merkur i Neptun će biti u kontaktu u još jednom polju bolesti (8.kuca) pa obratite potpunu pozornost što vam se događa u organizmu.

Obitelj

Do 25. i iako nije lako svaki dan, nastavljate razvijati svoje talente. S lakoćom postižete svoje ciljeve. Na kraju mjeseca stvari se kompliciraju. Možda ćete se razočarati. Je li to zato što imate osjećaj da vaš trud ne daje očekivane rezultate? Može biti. Ako je tako, nemojte da vas izbaci iz ravnoteže neočekivani dolazak stroge osobe. Ove namjere su dobre. Samo te mora upoznati. S financijske strane, ako morate obaviti veliku kupnju, usredotočite se na ono bitno. Na taj način nećete imati neugodnih iznenađenja.

Zaključke

Osim toga, zbog položaja zvijezda, svaki projekt koji se vodi u ovom mjesecu ima dobre izglede da se ostvari. Upravljajte emocijama i nemojte se zanositi lošim osjećajima poput ljutnje, bijesa, ogorčenosti ili tuge. Ne zaboravite da je slušanje neophodno kako biste stvorili vlastito mišljenje, nemojte žuriti da kažete ono što mislite bez daljnjeg.Saturn je već nekoliko mjeseci u vašem znaku i na ovaj ili onaj način bit će zapažen, stoga je važno da ga dobro upoznate i znate kako ga živjeti kako biste iskoristili njegove lekcije i osigurali da vam oni najteži ne postanu tako teški.teški ili koji vam se najmanje sviđaju. Ovaj Saturnov tranzit treba naglasiti jer se događa samo jednom svakih dvadeset i devet godina. Saturn je poziv na osjećaj dužnosti, odgovornosti i truda. Ako se ponašate u tom smislu, planet će vam pomoći definirati čvrste i nove strukture ili postići ciljeve, iako stvari nisu lake i sve dugo traje. Inače bi strahovi, neuspjeh, usamljenost, kašnjenja i neuspjesi svih vrsta mogli znatno smanjiti kvalitetu vašeg života. Tijekom boravka Saturna zgodno je brinuti se o svom zdravlju i ne rasipati energiju budući da možete imati pad vitalnosti ili iluziju, a može se činiti da je vrijeme pred vama. Trebali biste postati svjesni svog tijela, čak i svoje duše, i tako imati discipliniraniju dinamiku ili početi ispravljati stvari koje nisu išle baš najbolje. Morate biti oprezni s hranom. Ne zlorabite masti ili slatkiše i vježbajte.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga veljača 2024

Ujednačeni tonovi iznenadit će vas vlastitim agresivnim ponašanjem i ponašanjem nekih članova vaše obitelji. Ova …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)