Mjesečni horoskop Vaga prosinac 2024

Iako 2024. godina nije bila jedna od najboljih, bilanca će biti pozitivna, jer će Vage moći provjeriti promjene koje su napravile i postignuća koja su postigla. Iako neki domorodci još uvijek neće biti uvjereni da su se popravili, kasnije će primijetiti svoj napredak. Ekonomski gledano, mjesec će započeti određenim povlačenjem, no od 5. prosinca prihodi će premašiti najoptimističnija očekivanja. Seksualni odnosi će biti intenzivirani, s obzirom na utjecaj koji će imati planet Mars. Horoskop Vaga prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Lako može dogoditi da tijekom prosinca ulažete u svoje poslove mnogo više truda nego inače, a da rezultati budu slabiji. Neće to biti vaša krivnja, već splet okolnosti i promjenjivo poslovno stanje ljudi s kojima surađujete. Nećete moći računati na neke priljeve i osjećat ćete se nesigurno u financijskom segmentu. Ipak, ni ovo nije nešto što se neće moći pregurati malo boljom organizacijom i kontrolom nekih troškova. Generalno – mjesec je dobar da pokušate pokrenuti neke nove poslove, otvoriti vrata novim suradnjama i klijentima, ali od svega toga ne možete očekivati ​​stabilnost koja vam je potrebna. Povremeno ćete imati padove raspoloženja iu tim trenucima blokirati sami sebe. Nemojte, jer ako ovaj mjesec za vas pomalo “zapinje” ipak ćete, kada saberete sve rezultate, shvatiti da i niste toliko loše prošli. Napravite dobar plan rada i pokušati ga se pridržavate i pored promjenjivog raspoloženja i utjecaja sa strane koji ne možete kontrolirati. Komunicirajte s drugim prostorima, inozemstvom. Horoskop Vaga prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

U svojoj neposrednoj okolini, Vaga će pronaći svu potrebnu podršku za svoj profesionalni razvoj. Ovo će također biti pravi trenutak za početak aktivne propagandne kampanje koja će koristiti vašem poslovanju; Iako, rezultati će biti vidljivi tek iz! dan 20. prosinca. Vage će moći iskazati sve svoje sposobnosti i svoju zavodljivu moć na području na kojem obavljaju svoje poslove, jer će od nadređenih dobiti zaslužene komplimente. Horoskop Vaga prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Od 20., Jupiter, koji je već vladao u vašim razmjenama (privatnim i poslovnim) između 10. svibnja i 28. listopada, vraća se silovito. Prilika je to da potpišete sočan ugovor, da napravite profitabilnu udrugu. Od sada do 20. veljače vjerojatno ćete napraviti korak naprijed na društvenom polju.

Novac

Od 20. nadalje, Jupiter, koji je već podnio ostavku nad vašim razmjenama (privatnim i profesionalnim) između 10. svibnja i 28. listopada, vraća se na snagu. Ovo je prilika za vas da potpišete sočan ugovor kako biste sklopili profitabilno partnerstvo. Od sada do 20. veljače vjerojatno ćete napraviti korak naprijed na društvenom planu.

Financije

Proučite kamatne stope kada je u pitanju otvaranje štednih računa ili uzimanje kredita. Prosinačka astrologija 2024. potiče vas da otvorite štedni račun s najboljom kamatnom stopom. Financijski horoskop za 2024. želi da počnete plaćati kredit s najvišom kamatom. Kad znate kako funkcioniraju kamatne stope, znat ćete na koje se dugove i obveze štednje trebate usredotočiti.

Odnosi

Vaga: Raspoloženje je i dalje rutinsko. Ako se slučajno ukaže prilika, nedostaci su veći od prednosti. Pod tim okolnostima, možda ćete morati snažno kočiti. U najgorim danima, malodušnost vas može svladati. Funta! Umjesto da se fokusirate na ono što nije u redu s vama, pogledajte sve prednosti koje dolaze s vašim svakodnevnim radnim životom. Čineći to, shvatit ćete da je vaša evolucija na pravom putu. S financijske strane, situacija je i dalje ugodna. Ipak, mudrost vas potiče da pripazite na potrošnju ako želite glatko završiti mjesec.

Ljubav

Vaša vladarica Venera u prvoj dekadi mjeseca prelazi u znak Škorpiona. Koliko god da ste do sada bili fini i suptilni kada su emotivne relacije u pitanju, u vama će se u ovom razdoblju probuditi jake strasti i intenzitet i tražit ćete osobu s kojom ne samo da imate slaganje na svim razinama, već koja može vas “izuje iz cipela “jednim pogledom. A sigurna sam da će se takvi baš i pojavljivati. Miks ljubavi, privlačnosti i kemije odličan je koktel za početak jednog emotivnog odnosa, samo je pitanje koliko ćete moći ovaj intenzitet i održavati. Neki će emotivni odnosi, započeti u ovom razdoblju, imati relativno kratak rok trajanja i neće izgurati ni do kraja mjeseca. Ipak, postojat će i oni drugi koji Vagama mogu donijeti priču koja im je bila potrebna i koja može trajati. Jedini savjet koji vam mogu dati jest da se prilikom ulaska u emotivni odnos i odabira partnera, vodite ne samo strašću već da realno pogledate koliko osoba koja je ispred vas ima pravih kvalitete koje tražite. U dužim emotivnim vezama i brakovima vi i partner ćete uspijevati naći caku jedno drugom na neki lakši način. Ipak, i pored ovoga, veći dio mjeseca će povremeno biti intenzivnih trenutaka, biće malo ljubomore i sumnje, pa je savjet da vodite računa da partneru ne dajete razloga za tako nešto. Prihvatite prijedlog voljene osobe da uzmete par dana samo za sebe i za svoje opuštanje. Ne morate ih iskoristiti samo pred novogodišnje praznike, cijeli mjesec je dobar za jednu zajedničku avanturu i relaksaciju. Uživajte, odmorite se, povezujte se više.

Zdravlje

Mars u vašem znaku, naročito u aspektima koje će praviti tijekom ovog mjeseca, nije dobar po vaše zdravlje. Pore ​​psihičkog opterećenja, stresa i nervoze koji će biti prisutni maltene na dnevnoj bazi, i dalje ste pod utjecajem koji donosi upale i infekcije svih vrsta, temperature, glavobolje i probleme s kralježnicom. Potrebno je da se više odmarate.

Obitelj

Atmosfera je uvijek rutinska. Ako se slučajno ukaže prilika, njeni nedostaci su veći od prednosti. U ovakvim okolnostima možda grickate nešto. U najgorim danima, malodušnost vas može svladati. Ravnoteža! Umjesto da se fokusirate na ono što nije u redu, pogledajte sve prednosti koje pokreću vaš svakodnevni profesionalni život. Čineći to, shvatit ćete da je vaša evolucija na pravom putu. S financijske strane, situacija se dobro drži. Međutim, mudrost vas potiče da pripazite na svoje troškove ako želite završiti mjesec bez problema.

Zaključke

Moći ćete imati sjajnu priliku koju ste dugo čekali. U vašem poslu važno je da komunicirate sa svojim kolegama i da možete razmjenjivati ​​ideje, zapamtite da su dobro komunicirane radne grupe one koje postižu svoje ciljeve. Morate biti ustrajni, postići sve što želite u svom poslu, posvetiti se kvalitetnom radu kako biste učvrstili svoju poziciju.Čini se da se bliži kraj predahu koji su vam dale zvijezde i ovaj mjesec ponovno možete doživjeti komplicirane situacije i napetosti bilo koje vrste. S druge strane, mjesec je dobar za intelekt i komunikaciju. Vaš će um biti u formi. Moguće je da s ugodnih situacija i dobre komunikacije s drugima prijeđete na one koje vam idu na živce. Vaša čitanja, putovanja i razgovori mogu imati izvanredan utjecaj ovog mjeseca. Mars će biti zajedno s Plutonom, što vam nimalo ne olakšava posao. Ali to je također pozitivno vrijeme da stupite u kontakt sa svojom agresivnošću i pomirite se s ovim aspektom svoje prirode. Dobro kanalizirana agresija nudi vam priliku za rast i daje vam poticaj koji vam je potreban da krenete naprijed, naučite nove vještine i razvijajte se u smjeru onoga što možete postati i upravljati svojim životom. Pod utjecajem Marsa i Plutona moći ćete otkriti, možda po prvi put, što je to što zaista želite raditi i moći ćete uspostaviti kontakt s voljom i energijom potrebnom za ostvarenje svojih želja. Sada ćete biti odlučniji u postizanju ciljeva i nećete željeti da vas drugi koče u koracima. Loša strana je što da bi se sve ovo dogodilo morate se dogovoriti sa Saturnom, jer ako vam on ne da dopuštenje možete imati naglo zaustavljanje i to dobro. Sada ćete biti odlučniji u postizanju ciljeva i nećete željeti da vas drugi koče u koracima. Loša strana je što da bi se sve ovo dogodilo morate se dogovoriti sa Saturnom, jer ako vam on ne da dopuštenje možete imati naglo zaustavljanje i to dobro. Sada ćete biti odlučniji u postizanju ciljeva i nećete željeti da vas drugi koče u koracima. Loša strana je što da bi se sve ovo dogodilo morate se dogovoriti sa Saturnom, jer ako vam on ne da dopuštenje možete imati naglo zaustavljanje i to dobro.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga veljača 2024

Ujednačeni tonovi iznenadit će vas vlastitim agresivnim ponašanjem i ponašanjem nekih članova vaše obitelji. Ova …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)