Mjesečni horoskop Vaga rujan 2024

Vage će započeti mjesec, dijelom, na desnoj nozi. Venera i Jupiter, stacionirani u vlastitom znaku, udružit će svoje naklonosti; Tako će moći definirati životne projekte i postići visok stupanj osobne afirmacije. S druge strane, do 19. će trajati nepovoljan utjecaj Merkura koji će, smješten u XII kući, učiniti da vaš um postane pretjerano receptivan, što bi vas moglo preplaviti. Međutim, ova situacija će nestati do naznačenog datuma i njihovi umovi će zasjati lucidnošću. Horoskop Vaga rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Pomrčina Sunca i Mlad Mjesec u polju podsvijest, intuicije, tajnih neprijatelja, strahova – a sve to pod pokroviteljstvom Merkura koji se nalazi u vašem znaku iu dobrom aspektu s vašom VLADARKA koja je krenula izravno. Prost prijevod – promjena u vama samima koja dovodi do preokreta u poslovnoj sferi jer vi počinjete se aktivirati na mnogo jači način. I Saturn izlazi iz vašeg polja posla i novca i evo tog rasterećenja koje ste toliko dugo čekali. Neke stvari ste završili, neke obveze priveli kraju i sada možete jako da se aktivirate ka napredovanju. No, ne očekujte put posut ružama, naravno. Planovi će se sporije odvijati u drugom dijelu ovog mjeseca zbog retrogradnosti Merkura u vašem znaku, a vi ćete imati običaj da povučete baš onaj potez koji ne biste trebali ili da kažete nešto pogrešnoj osobi ili u pogrešnom trenutku. Nema drastičnih padova, samo ima odugovlačenja i prolongiranja. Na to ste već navikli u prethodnim godinama, tako da ne sumnjam da ćete se izboriti s ovim. U prvoj polovici mjeseca mogući izvanredni prihodi, inače novčana situacija vrlo promjenjiva. Horoskop Vaga rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Poteškoće na profesionalnom planu neće dugo potrajati jer će skriveni neprijatelji i oni razotkriveni učiniti sve što je u njihovoj moći da ih otjeraju s mjesta koje su znali osvojiti. Nemojte se obeshrabriti ili djelovati impulzivno. Ova gusta atmosfera malo će se poboljšati od drugog tjedna u mjesecu, iako će i dalje biti nekih likova voljnih da im naude. Na suprotnoj strani bit će prijatelji i poznanici koji će im, zauzimajući relevantne pozicije, bez oklijevanja pružiti ruku ili ih podržati u njihovim projektima. Horoskop Vaga rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Vaša energija je fenomenalna i ne oklijevate braniti ideal na početku mjeseca. Ako su nakon 10. vaši argumenti manje učinkoviti, pričekajte svoj trenutak (sljedeći mjesec) da ponovno pokrenete raspravu. Na kraju mjeseca, Sunce preuzima vaš znak i vaš dekan (od 23.). Ovo je vaša prilika da vratite kontrolu.

Novac

Energija vam je fenomenalna i početkom mjeseca ne oklijevate braniti ideal. Ako od 10. nadalje vaši argumenti budu manje uvjerljivi, pričekajte svoje vrijeme (sljedeći mjesec) da ponovno pokrenete raspravu. Sunce preuzima vaš znak i dekan (od 23.). Ovo je vaša prilika da vratite kontrolu.

Financije

Ovog mjeseca vaše će se financije poboljšati, predviđa astrologija za rujan 2024. Poslovi kojima se bavite počet će donositi profit koji će vam omogućiti da ostanete na površini. Imat ćete kontinuitet u prihodima i moći ćete se pobrinuti za sva svoja financijska pitanja.

Odnosi

Vaga: Vi ste u svom svom šarmu i zavodljivosti. Stoga su vaše ljubavi najbolje. U ovom posebno pozitivnom stanju uma sve je moguće. Međutim, ako želite da se stvari razvijaju pod istim uvjetima, ovladajte svojim plamenom. Kako izbjeći osjetljivost drugih.

Ljubav

Nakon više od mjesec dana “hoda unazad” vaša vladarica konačno kreće direktno u prvom tjednu rujna. Neke ste emotivne situacije raščistili i ostavili prošlost za sobom. Je li baš tako? Pa, sudeći po narednim tranzitima – i nije. Merkur je izabrao da baš u vašem polju ličnosti započne svoj retrogradni hod a da prije toga osigurati da vi nekog bivšeg ipak ne možete potisnete iz glave onoliko koliko ste mislili. Je li moguće da se ovo događa – pitaju se Vage gledajući sebe kako unatoč svemu što je do sada bilo šalju poruku ili okreću broj telefona “onog nekog”. Ne vrijedi, emocije su u ovom razdoblju uzele prevagu nad razumom a kada mozak poblesavi a u trbuhu krene da se stvara čvor – nekim ljudima se jednostavno ne može odoljeti. Da li će ovo, tko zna koje po redu vaš vraćanje u prošlost dobiti neki smisao ili ne – naravno da ovisi samo o postavkama planeta u vašim natalnim kartama. Znam samo da će se pojedini pripadnici vašeg znaka u posljednjem tjednu ovog turbulentnog rujna konačno suočiti sa završetkom ciklusa koji vam je donio toliko ljubavi, ali i bola. U međuvremenu – oni u brakovima i emotivnim vezama imaju promjenjive situacije. Dok je prva polovica mjeseca još i koliko toliko dobra, u drugoj bi svaka vaša riječ (ako o njoj dobro ne razmislite) mogla “žacnuti” partnera. A izgleda mi da ćete se vi baš u tom razdoblju sjetiti svega preko čega ste ranije prešli i potruditi se da to nabijete dragom vam biću na nos. Posebno je posljednja nedjelja nezgodna, pa se potrudite da do većih turbulencija ne dođe.

Zdravlje

U prvoj i posljednjoj tjednu ovog mjeseca možete imati neke nedefinirane tegobe ili se jednostavno ne osjećati baš poticajno i dobro. Ostatak perioda je prilično dobar što se zdravlja tiče, samo biste trebali usvojite jednu naviku – da se više aktivirati što se tiče kretanja i rekreacije. Bit će vam teško u početku, ali samo budite uporni.

Obitelj

Vaš legendarni šarm štedi vam vrijeme. Jao, ovo sredstvo se može okrenuti protiv vas. Zašto? Jer ovaj mjesec konzervativni umovi vjeruju u vrline dobro obavljenog posla i vještina. Ravnoteža! Iako vam se čini napornim, radite koliko god možete. Budite profesionalni do kraja. Time ćete ušutkati one aluzije koje ne razumijete i koje vam smetaju. S financijske strane, iako ovaj sektor ne predstavlja neki poseban problem, s vremena na vrijeme bacite pogled na njega, čisto da provjerite je li sve u redu.

Zaključke

Sa zdravljem nećete imati problema, ali morate zadržati zdrave navike, odnosno umjereno vježbati, ne pretjerivati ​​s hranom, odmarati se i iznad svega održavati kontinuiranu redovitost odmora, poštivati ​​sate sna. Na taj način možete održati zdravo stanje tijekom ostatka godine.Do sredine mjeseca Mars će ostati u vašem znaku, a nastavit će se i napetosti između Saturna, Jupitera, Urana i Plutona. Nastavljate u fazi hiperaktivnosti i jake želje za samostalnošću i neovisnošću koju neće biti lako postići. Ako dobro kanalizirate kozmičke sile, možete imati puno energije i odlučnosti, ali ako ih ne kanalizirate kako biste trebali, možete doživjeti neravnomjernu fazu ili onu punu rasprava i sukoba. Razboritost i aktivnost pod kontrolom mogu biti ključ za to. Morat ćete paziti na svoje zdravlje i osobnu dobrobit. Vaše životno okruženje imat će uspone i padove, a emocionalno možete imati određenu sklonost izolaciji i tuzi, u isto vrijeme ćete biti nemirni i razdražljivi, a ta mješavina može stvoriti osjećaj zbunjenosti, neznanja što točno nije u redu s vama ili što želite učiniti. Sunce i Merkur kroz vašu 12. kuću ukazuju na povoljna vremena da riješite probleme i da se izolirate i odmorite malo od umora i da uravnotežite svoj vitalni tonus. Uskoro ćete imati rođendan i započeti novu natalnu godinu. Važno je, stoga, da nastojite imati jasne ciljeve i ciljeve, jer iako godina predstavlja određene poteškoće i napore, ona je također puna mnogo mogućnosti za promjene i neočekivane obrate.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga ožujak 2024

Rođene Vage će mjesec ožujak započeti noseći se sa stresnim obiteljskim životom. Stalne konfrontacije djelovat …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)