Mjesečni horoskop Vaga siječnja 2024

Urođenici u znaku Vage svoju će pozornost usmjeriti na svoje odnose s bliskim članovima obitelji. Također će se s entuzijazmom baviti pitanjima zajednice koja omogućuju bolji suživot. Moguće je da žele potaknuti glazbene ili slikovne aktivnosti, budući da će Venera, Merkur i Mars stacionirani u njihovoj kući III generirati te interese. Počevši od 9., Venera i Merkur će promijeniti položaje i tako utjecati na dom i obitelj gdje će pojačati sukobe među njezinim članovima. Morate pokazati smirenost i izbjegavati oštećivanje tih veza. Horoskop Vaga siječnja 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U dogledno vrijeme bit ćete zadovoljniji svojom financijskom situacijom, što će vam popraviti raspoloženje. Nakon 10.januara izbiće konflikti koji su tinjali u posljednje vrijeme. Ovaj period iskoristite za rješavanja nekih nesuglasica na poslu. Neće dugo trajati ovaj nemir i brige. Pojavljivaće se intezivno s vremena na vrijeme tijekom cijelog mjeseca. Kraj mjeseca već donosi stari ritam koji vam prija. Horoskop Vaga siječnja 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Osim rizika sukoba s partnerima, Vage će godinu započeti s izrazitom kreativnošću koju mogu ispoljiti na umjetničkoj razini ili primijeniti u svom poslu gdje će izazvati iskrene pohvale. Nesuglasice sa suradnicima mogu biti od male važnosti ako ostave po strani svoje neodlučnosti i s pravom energijom se okrenu realizaciji projekata koje razvijaju zajedno sa svojim partnerima. U drugom dijelu razdoblja, Merkur će maltretirati Vage s previše formalnosti i vršiti pritisak na njih da usvoje odgovorno ponašanje. Horoskop Vaga siječnja 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter vam nudi sjajne mogućnosti za poboljšanje vaše profesionalne situacije. Bilo da se radi o povećanju plaće, promaknuću ili promjeni posla, držite oči otvorene i ne oklijevajte iskoristiti priliku. Od 20. vjerujte u svoj potencijal i karizmu kako biste bili pozitivno primijećeni. Želite uvjeriti svoje partnere, ali imate kašnjenja u pregovorima i vidite da je vaš utjecaj još uvijek ograničen, nemojte forsirati korak jer razmjene neće nastaviti svojim ritmom do sljedećeg mjeseca. I dalje želite poboljšati razinu udobnosti i nastojite se ostvariti u obiteljskom okruženju, ali vaša odlučnost i autoritet također ometaju posao.

Novac

Jupiter vam nudi sjajne prilike za poboljšanje vašeg profesionalnog statusa. Bilo kroz povišicu, unapređenje ili promjenu položaja, držite oči otvorene. Nemojte se ustručavati iskoristiti svoju priliku. Od 20. nadalje, oslonite se na svoj potencijal i karizmu kako biste bili pozitivno primijećeni. Želite uvjeriti svoje partnere, ali imate kašnjenja u pregovorima. Utvrdite da je vaš utjecaj ograničen, nemojte forsirati prijelaz jer će razmjene nastaviti svoj ritam sljedećeg mjeseca. I dalje želite poboljšati razinu udobnosti i tražite ispunjenje na obiteljskoj razini. Ipak, vaša odlučnost i autoritet također imaju utjecaja na poslu.

Financije

Horoskopska predviđanja Vaga za siječanj 2024. ukazuju na visok rast tržišta za male trgovce. Ovo je pravo vrijeme da se upustite u posao o kojem ste oduvijek sanjali. Ne bojte se uložiti svoju mjesečnu ušteđevinu u svoj novi posao. Koristite internet za reklamiranje svojih proizvoda trenutnim i potencijalnim kupcima.

Odnosi

Vaga: Između 4. i 27. Venera u Vodenjaku oživljava područje vaše ljubavi, ispunjavajući ga svim svojim blagodatima. Svojim genijalnim idejama rastjeruje tamu. U ovom kreativnom i inventivnom stanju uma, vaše ljubavi izlaze iz svoje klonulosti i izolacije.

Ljubav

Zaista bi bilo šteta izgubiti jedno drugo. Vi iz prve i druge dekade ste izgubili povjerenje u mnoge, a posebno u jednu osobu. Pitajte se da možda i vi ne pretjerujete i da imate previsoke zahtjeve? Slobodnima se smiješi sreća. Upoznaće neku interesantnu osobu već u prvim danima siječnja. Dijelite ista interesovanja i komunikacija teče spontano. Ovo niste do sada doživjeli. Sada neće biti ni osjećaj neodlučnosti da li vam ta osoba odgovara ili ne. Vi jednostavno znate da je to to!

Zdravlje

Za one koji se trude da ostanu u drugom stanju evo lijepog razdoblja da obraduju sebe, ai bližnje. Ako ste već u drugom stanju obratite pažnju na prehranu. Pojačana mogućnost sredinom mjeseca od urogenitalne infekcije.

Obitelj

Iako se vaš šef, vaši kolege ili vaši klijenti čine malo prezahtjevni, vi se osjećate bolje. U najboljim danima, nadmašit ćete sami sebe iznenađujućom i uzvišenom domišljatošću. Međutim, neki mogu vršiti pritisak na vas, a drugi se mogu okrenuti protiv vaših inicijativa. U takvim okolnostima, stavite malu distancu. To će im dati vremena da se smire, a vi ćete se moći lakše razumjeti. S financijske strane, nesavladivi troškovi mogu vas potaknuti da odgodite kupnju. Nemojte ovo shvatiti kao fatalnost, jer je to samo trenutno.

Zaključke

Siječanj će vam biti odličan, prije svega zato što imate veliku sposobnost pokazati se drugima s velikim povjerenjem i simpatijama.Ovaj prekrasan karakter koji imate pomoći će vam da imate dobre prijatelje koji vam mogu pomoći da dobijete bolji posao ili stvorite novi društvo. Također je vrijeme da Vage mogu uživati ​​zajedno sa svojom obitelji u zdravim aktivnostima. Vaga, u ovom mjesecu bit ćete iskrena osoba prema sebi, znat ćete što zapravo želite u životu. U mjesecu siječnju morate se fokusirati na uređenje i uljepšavanje svog doma, morate ulagati u kupnju vrijednih predmeta kako bi vaša kuća uvijek izgledala lijepo.Još nekoliko dana, Jupiter će ostati u vašoj V kući stvarajući vam vrlo povoljne aspekte, stoga nemojte gubiti ovo vrijeme. Još uvijek možete otkriti, ako već niste, opseg svoje kreativnosti, svoju sposobnost za osobno ispunjenje i svoju moć da se potvrdite. Sada možete ići malo dalje. Još uvijek možete poduzeti osobni iskorak. Već neko vrijeme ste podijeljeni između osjećaja dužnosti, reda i discipline, potrebe za sigurnošću i stabilnošću s jedne strane dok vas s druge strane vuče potreba da se otvorite svijetu i budete više svoji. A loša stvar je što ćete nastaviti živjeti ovu dualnost, i postajati sve jači, tijekom sljedeće dvije godine. U drugom redu stvari, obratite pozornost na svoje zdravlje, posebice na kronične probleme. Ali ne treba se brinuti samo o sebi, Također morate brinuti o starijim osobama u svojoj obitelji i okolini. Zdravlje, kako fizičko, tako i psihičko ili emocionalno, zahtijevat će više brige i pažnje nego inače. Osim toga, zdravstveni problemi mogu vas ometati u radu i obrnuto. Nalazite se u fazi u kojoj će ovo uparivanje biti ključno za vašu ravnotežu. Sve to može utjecati na vaš osjećaj sigurnosti ili stabilnosti.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga veljača 2024

Ujednačeni tonovi iznenadit će vas vlastitim agresivnim ponašanjem i ponašanjem nekih članova vaše obitelji. Ova …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)