Mjesečni horoskop Vaga srpanj 2024

Osim navodnog agresivnog ponašanja onih oko njih, Vage će dobiti bezuvjetnu podršku onih s kojima dijele svoje profesionalne ili emocionalne aktivnosti. Ovo bogatstvo će trajati do 24. srpnja, kada će Venera ući u XII kuću, uzrokujući melankoliju i fizičko propadanje. U ovom posljednjem tjednu u mjesecu pogodovat će vam izbjegavati napore, fizičke i intelektualne, jer ćete biti na rubu iscrpljenosti. Odmor će biti pravi lijek. Horoskop Vaga srpanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Za vas bi jedini savjet tijekom ovog razdoblja mogao biti – ne oklijevajte, ne zadovoljavajte se trenutnim pozicijama, ne zadovoljavajte se “malim” poslovima, budite sigurni u sebe i svoje sposobnosti i sigurno je da možete promijeniti stvari. Nitko ne kaže da će biti lagano, Saturn se vratio u vaš polje posla i zarada i “bacaće” kvadrat na vašu vladarku Veneru – ali ako itko može igrati protiv sudbine, protiv prepreka, protiv ograničenja – onda ste to vi tijekom srpnja mjeseca. Sretne prilike, sretne okolnosti, veliko samopouzdanje (neki put i malo pretjerano, ali šta sad ….) podrška koju vam bezrezervno drugi daju za vaše planove – sve ovo naglašava – vrijeme je da se šanse iskoriste, vrijeme je za promjene! Vaša vladarica kreće retro u posljednjoj dekadi – nemojte kasniti, da ne biste zažalili zbog toga. Ne zaboravite da je polovicom srpnja i Mlad Mjesec baš u vašem polju karijere – zar je potrebno dodatno nagoveStavati da se otvaraju novi putevi za sve one koji umeju da prepoznaju prilike i ne boje se da ih iskoriste …. Horoskop Vaga srpanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Bezuvjetna podrška koju će Vage tijekom mjeseca srpnja dobiti od izvanrednih karaktera bit će odlučujuća za postizanje njihovih ciljeva. Tako će mjesec srpanj postati oaza za rođene Vage, koji će, malo pogođeni trudom, samo prosidbom ostvariti važne ciljeve. Nadređeni će prepoznati njihove zasluge i nagraditi ih višim položajima i povećanjem plaća. Vage koje se posvete umjetničkom izražavanju postići će neobičan sjaj. Horoskop Vaga srpanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Prilično osvetoljubiv i želi krenuti naprijed sa svojom situacijom. Ako imate prave argumente da uvjerite druge, nemojte im ništa nametati, a podršku dobivajte tako što ćete pobuditi interes, čak i entuzijazam, a ne forsirati. Želja za inovacijom, za unosom osobnog pečata u aktivnost vas ohrabruje, ali nemojte misliti da će vam vaša domišljatost, vaša odvažnost automatski otvoriti sva vrata. Upotrijebite svoje osjetilo mirisa kako biste produktivno vodili svoju aktivnost i povećali svoju kreativnost na dnevnoj bazi. Ako vas obiteljske brige ometaju u poslu, pokušajte pronaći ravnotežu između pažnje posvećene privatnom životu i prisutnosti na poslu.

Novac

Prilično osvetoljubiv i željan pokrenuti svoju situaciju. Ako imate ispravne argumente kojima ćete uvjeriti druge, nemojte im ništa nametati i prikupljajte podršku pobuđujući interes, čak i entuzijazam, a ne forsiranjem. Potiče vas želja za inovacijama i unosom osobnog pečata u aktivnost. Ali nemojte misliti da će vaša domišljatost ili odvažnost automatski otvoriti sva vrata. Koristite svoj njuh za produktivno vođenje svoje aktivnosti i svakodnevno povećavajte svoju kreativnost. Ako vas obiteljske brige ometaju u poslu, pokušajte uskladiti pažnju s privatnim životom i prisustvom na poslu.

Financije

Ovaj mjesec ćete se suočiti s nekim financijskim problemima, ali vaš suprug će biti tu da vam pruži svu potrebnu financijsku podršku. Uvijek budite sretni što imate supružnika koji vas je voljan uzdržavati kada ste financijski loši. Mjesečna predviđanja za 2024. otkrivaju da ćete početi stati na noge krajem mjeseca, a financijski tok će se poboljšati.

Odnosi

Vaga: Zavodiš ovom gracioznošću koja je tvoj brend. Vaše ljubavi dobivaju ovu dimenziju koju volite i koja vam odgovara. Iako ste u mirnoj klimi, niste imuni na krizu. Ako to želite izbjeći, nemojte zlorabiti svoju moć zavođenja.

Ljubav

Konjukcija vaš vladarice Venere sa Jupiterom u znaku Lava je izuzetna prilika za sve Vage da nađu svoju srodnu dušu ili nešto bar približno tom opisu. Međutim, ono što je naglašeno tijekom ovog mjeseca jeste jedna zanimljiva kombinacija – ta čuvena “sretna” konjukcija je u trigonu sa Uranom iz znaka Ovna, au vašem području stabilnosti, obitelji, utemeljenih odnosa imamo Pun Mjesec. Bojim se da će neki pripadnici znaka strašno željeti promjene nešto u odnosima u kojima su, a ne bih se začudila da pojedini koji su u braku u ovom razdoblju ulete u avanturu željni da im se nešto dogodi, željni da se ponovno osjete živo i aktivno , željni da se prisjete kako to izgleda kada strast “drma” i kada se ne može normalno razmišljati od leptirića u trbuhu …. Vama jedino mogu savjetujem oprez i da ne dopustite da vas sve ovo suviše ponese, jer vaša vladarica kreće retrogradno u posljednjoj dekadi mjeseca, pa će itekako biti moguće da stvari krenu u nekom neželjenom pravcu. U dužim emotivnim vezama će biti red strasti, red ljubavi, a boga mi i red problema i pretjeranih reakcija. Mars u znaku Raka vam ne odgovara jer donosi da neke situacije ključaju i samo je pitanje u kom pravcu bi sve ovo moglo krenuti. Posebno je drugi dio mjeseca problematičan kada ćete i vi i partner suviše potencirati na svojim stavovima i biti voljni se uskladite.

Zdravlje

Zbog toga što ste pod kvadratom od strane Saturna, a i vaš vladar kreće retrogradno tijekom ovog razdoblja, morate obratiti pažnju na svoj organizam. Kronične bolesti su aktualne, problemi sa srcem i kralježnicom, ai hormonski status može biti aktualan. Pojačana kalcifikacija donosi sklonost ka stvaranju pijeska i kamena u tijelima.

Obitelj

Iako vam svakodnevni život nije lak, uvijek sretnete pravu osobu u pravo vrijeme. Kao rezultat toga, poteškoće imaju svoje rješenje. Vaša evolucija također nailazi na ovu priliku koja joj daje mali poticaj. U ovoj povoljnoj klimi nemate se, dakle, razloga žaliti na svoju sudbinu. Ako je tako, provedite malo općenito preispitivanje svoje duše. Ona će vam vratiti onaj optimizam koji ste usput izgubili. S financijske strane, nije legenda, volite se zabavljati. Ovaj mjesec budite oprezni jer vas ovaj hobi može izbaciti iz posla.

Zaključke

Na profesionalnom planu, zbog utjecaja Merkura, također postoje vrlo dobre prilike koje će vam omogućiti da poboljšate svoj radni status, što podrazumijeva i veliko poboljšanje vašeg materijalnog stanja. Nemojte se ustručavati poboljšati svoj profesionalni ili poduzetnički profil, postoje vrlo povoljni vjetrovi za vašu inicijativu i talent, to nam govori horoskop za srpanj 2024. Što se tiče vaših veza, osjećat ćete se strastvenijim i mogli biste postati razdražljivi kada su vaše tvrdnje nisam upoznao. Ne budite sebični i ne ucjenjujte, budite iskreni i otvoreno iznesite stvari. Iskoristite konstruktivan dijalog, odvojite vrijeme i tražite najbolje za sve unutar mjesečnog horoskopa. Ako nemate partnera, dobro je vrijeme za upoznavanje ljudi, mogućnost intimnosti, ali bez obveze. Živi život prijatelju.Već nekoliko dana Mars je u vašoj 12. kući, gdje će biti u konjunkciji sa Saturnom. Moguće je da se morate suočiti s testom ili konačno riješiti kroničnu situaciju u bilo kojem aspektu svog života. Drugim riječima, moguće je da je ovo prilika za rješavanje starih sukoba. Zapravo ćete imati priliku zatvoriti stare obiteljske rane. Pobrinite se da sve što se u vama kreće poprimi fluidniji i pomirljiviji pozitivni aspekt. Sada se možete suočiti s velikim problemima egzistencije i ukorijenjenim problemima u svom životu i riješiti ih na zadovoljavajući način. Riješite neriješena pitanja bez kompleksa, bilo materijalnih, emocionalnih ili psiholoških, jer sada možete pronaći ključeve. Još uvijek imate vremena reorganizirati svoj duhovni život. Vaš život iz snova bit će intenzivan, možda ćete imati čak i noćne more, ali ako se pobrinete za analizu svojih snova, oni će vam dati natuknice o mnogim stvarima. Trebali biste tražiti trenutke samoće i povlačenja. Priroda Vage ne voli previše ovu stvar s mirovinom, ali nemojte se bojati biti sami sa sobom jer je to jako zdravo. Dobro je komunicirati i imati dobar društveni život, sve dok je to zbog zadovoljstva koje pruža društvo drugih, a ne zbog bježanja od straha od samoće.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vaga studeni 2024

Vage su ovog mjeseca uspjele proširiti krug prijatelja i poznanika. Broj međuljudskih odnosa će se …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)