Mjesečni horoskop Vodenjak ožujak 2024

Vodenjaci će započeti mjesec ožujak trpeći posljedice prolaska Marsa kroz njihovu kuću XII, što će ih potaknuti da potisnu svoje želje zbog straha od nedostatka kontrole. Unutarnje proturječnosti spriječit će ih da slobodno izraze svoje impulse. Zarobljenici svojih osjećaja, tek će se od 21. ožujka usuditi pokazati ih. Tada će doći vrijeme da preuzmete kontrolu nad svojim postupcima kako biste zadovoljili svoje istinske potrebe. U ljubavi će se odlučiti za veze koje spajaju romantiku i prijateljstvo. Trebali bi biti oprezni s tajnim romansama. Horoskop Vodenjak ožujak 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Ovaj mjesec za Vodenjaka donosi mnoge promjene. Ništa više nije isto na ovom planu. Podsticajna energija tranzitnih planeta iz znaka Ovna, a posebno što je u tu priču uključen Mars, vladar vašeg polja karijere. On donosi inicijativu, kontakte s važnim ljudima, pokret prema onome čemu težite. Puno informacija, rješavanja dokumentacije. Ciljevi su jasni, a biće i dovoljno sreće da dostignete željeno. Imate i zadovoljavajuće aspekte u polju financija, ali morate novac štedite ili ga trošite razumno. Horoskop Vodenjak ožujak 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Neće trpjeti ozbiljnije napade i posao će obavljati bez većih potresa. Na neki način, nedostatak trvenja s kolegama omogućit će im da zaborave probleme kod kuće. Oni koji se posvete umjetnosti od 21. ožujka uživat će u visokoj razini inspiracije i produktivnosti koja će im donositi intenzivna zadovoljstva. A oni koji se bave drugim vrstama aktivnosti imat će priliku istraživati ​​nove teritorije kako bi razvili uspavane talente. Naravno, nemojte praviti prevelike troškove, jer bi mogli dovesti do poremećaja u ravnoteži vašeg budžeta. Horoskop Vodenjak ožujak 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter je otvorio područja koja vam omogućuju da iskoristite svoj potencijal i povećate prihod. U ožujku vjerujte svom sjaju da ćete ostaviti dojam. Od 20., Sunce vas je obdarilo istančanim smislom za komunikaciju. Pravo je vrijeme da nastavite okupljati ljude oko svojih ideja. Nastavljate ploviti uspješnim strujama koje vam omogućuju da poboljšate svoje životne uvjete i možete računati na Jupiter da jamči vaša ulaganja. S druge strane, nemojte iskoristiti svoju sreću da nametnete zakon u svojoj obitelji, gdje vaše odluke nisu jednoglasno podržane. Odlučite se za pročišćavanje svojih planova umjesto impulzivnog djelovanja. Ako imate na umu ideal, drugi put ili druge potencijale za istraživanje, poslušajte svoj unutarnji glas koji vas vodi u pravom smjeru.

Novac

Jupiter je otvorio područja koja vam omogućuju da iskoristite svoj potencijal i povećate prihod. U ožujku se oslonite na svoj sjaj da biste ostavili dojam. Od 20. nadalje, Sunce vam je dalo istančan smisao za komunikaciju. Ovo je pravo vrijeme da nastavite okupljati ljude oko svojih ideja. Nastavljate surfati na uspješnim potocima koji vam omogućuju da poboljšate svoje životne uvjete, a možete računati da će Jupiter jamčiti vaša ulaganja.

Financije

Uštedite ono malo što zaradite i to će vam uvelike pomoći kad ste u škripcu. Nemojte čekati da vas uhvati kriza kako biste mogli početi posuđivati ​​novac lijevo, desno i centar. Uvijek budi spreman na neizbježno jer nikad se ne zna. Astrološka predviđanja za ožujak 2024. podsjećaju vas da počnete štedjeti za obrazovanje svog djeteta ili djece. Osigurajte im budućnost mudrim upravljanjem svojim financijama.

Odnosi

Vodenjak: Planeti u prijateljskim znakovima pogoduju vašoj neovisnosti bez potrebe da se opravdavate. Osjećate se dobro i to se sretno odražava na vaše ljubavne odnose. No, od 17. se komplicira osim ako ne pristanete malo češće biti kod kuće.

Ljubav

Najbolji pomagač i najdarežljiviji od svih planeta -Jupiter, se nalazi u vašem polju partnerstva i prima jaku energiju iz znaka Ovna (Mars, Venera, Uran) pa su mogući nenadani susreti, zaljubljivanja na prvi pogled, rješavanje ljubavnih problema iz prošlosti (Jupiter je retrogradan). Zajednička interesovanja mogu biti stimulativna za vas. U drugom dijelu ožujka Venera će unijeti mir i harmoniju u obiteljski dom. Svojom energijom će stabilizirati probleme na ovom planu. Bitna dešavanja tijekom ožujka u ljubavi.

Zdravlje

Kod vas će tijekom ovog razdoblja biti prisutna živčana napetost. Pokušajte se opustiti jer inače možete “probuditi” neke zdravstvene probleme koji su “uspavani”. Budite posebno pažljivi u prometu.

Obitelj

Odlazak Saturna iz vašeg znaka dobro pristaje vašim poslovima. Vaš manevarski prostor se povećava. Niste više zaglavljeni u kutovima. Sreća koja nikad ne dolazi sama, Jupiterov učinak također preuzima sve svoje učinke. Kao rezultat toga, prilike koje se pojavljuju su zanimljivije. Neki vas mogu dovesti do tog dugo očekivanog uspjeha. Ako nešto iskrsne oko 3, možete skočiti na to. Nećeš biti razočaran. S financijske strane, ovaj bi sektor mogao doživjeti mali neočekivani pad. Nemoj se uvrijediti. Gledajte na ovo kao na priliku da mudrije upravljate svojim financijama.

Zaključke

Ovo nisu najdruštveniji dani za rođene u znaku Vodenjaka, ali iskoristite priliku da steknete saznanja o sebi. Komunikacija, iznad svega, učenje slušanja drugoga može biti sinonim za uspjeh u mnogim slučajevima. Obiteljski odnosi zahtijevaju vašu brigu, to su ljudi koji vas vole i žele biti uz vas kada ih trebate.Jupiter je u siječnju ušao u vašu kuću II, gdje je Uran već godinama, a koju će također ovog mjeseca posjetiti Sunce, Merkur i Venera, tako da je sve vezano za ovaj sektor vrlo aktivirano. Kuća II nije samo kuća novca, već i vrijednosti i resursa koje posjedujete, i ukazuje ne samo na ono što posjedujete, već i na resurse za koje se nadate da ćete ih posjedovati i koji će vam, jednom razvijeni, dati veću sigurnost. Ovaj sektor je važan jer sadrži ono što cijenite i nadate se dobiti u životu i na tim ćete kriterijima temeljiti svoju egzistenciju. Ako se vaše vrijednosti promijene, promijenit će se i fokus koji pridajete svom životu. Tijekom tranzita Urana vaše vrijednosti i želje mogu se promijeniti, a stvari koje su vam se do sada činile osnovnima mogu odjednom izgubiti na važnosti. Pravi osjećaj sigurnosti mora proizaći iz poistovjećivanja s dijelovima sebe koji ostaju nepromijenjeni, a ne s onima kojih ste iz ovog ili onog razloga lišeni. Ako vam je Uran u svom tranzitu kroz ovu kuću nešto uskratio, zauzvrat će vam dati mogućnost da poboljšate druge urođene resurse i sposobnosti koje ste imali u zalihi. Napravite popis svojih vještina i kvaliteta da vidite je li vrijeme da ih kultivirate. Dok je Jupiter u vašoj kući II, bit će vam lakše razviti vještine koje će vam pomoći da poboljšate svoje financije. Napravite popis svojih vještina i kvaliteta da vidite je li vrijeme da ih kultivirate. Dok je Jupiter u vašoj kući II, bit će vam lakše razviti vještine koje će vam pomoći da poboljšate svoje financije. Napravite popis svojih vještina i kvaliteta da vidite je li vrijeme da ih kultivirate. Dok je Jupiter u vašoj kući II, bit će vam lakše razviti vještine koje će vam pomoći da poboljšate svoje financije.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vodenjak listopad 2024

Vodenjaci će tijekom prvog tjedna u mjesecu moći dobro poslovati s inozemstvom. Neki predstavnici znaka …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)