Mjesečni horoskop Vodenjak prosinac 2024

Vodenjaci će se morati suočiti s unutarnjim i vanjskim sukobima koji nisu izmijenjeni tijekom godine. I njihovi partneri i njihove partnerice bit će zaduženi zahtijevati da jednom zauvijek sagledaju porođajne i afektivne probleme koji su se pojavili. To je konstruktivna kriza jer će iz nje naučiti da ne mogu i ne trebaju živjeti izbjegavajući stvarnost. Ali, to će biti samo dva kritična tjedna; Nakon 12. prosinca naći ćete snage promijeniti ovakvo stanje. Horoskop Vodenjak prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U ljubavi nestabilno i kao na toboganu …. a na polju posla? Pa, i nije toliko loše koliko ste pomislili da će biti. Energije ovog mjeseca vam odgovaraju, također vam odgovara i rad na brzinu, kroz kratke rokove, odgovara vam napetost koja vas nekako još više potiče da zapnete i završiti ono što ste namjerili. Dok će se pripadnici nekih drugih znakova mučiti i kukati, vi ćete u totalno cool fazonu proći kroz ovaj period. I još, na sve to, zaraditi. Umijete prepoznati šansu, umijete animirati druge i da ih zainteresirate za ono što radite, a također umijete i da sklopite neke lijepe dogovore za koje drugi baš i ne moraju znati. Sve u svemu – čekate i grabite svaku priliku zaraditi. Na sve ovo pozitivno, Venera u polju karijere daje mogućnost da u drugom dijelu mjeseca dobijete i neku formu unapređenja ili jače pozicije. Ako ne bude nešto tog tipa, onda će se ovo prosto transformirati kroz neki jači novčani priljev ili formu nagrade od strane nadređenog. To bi baš bio lijep poklon za vas pred novogodišnje praznike. Horoskop Vodenjak prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Vodenjacima će biti zgodno promatrati njihove reakcije na profesionalnom planu, jer bi mogli loše podnijeti pretjeranu agresivnost koja će na njih utjecati. Također, morat će pojačati svoj oprez kako ne bi odlutali od glavnog motiva svojih planova. U drugom dijelu mjeseca prosinca provjerit će da su uspjeli savladati prepreke koje su im se postavljale zahvaljujući nevjerojatnoj snazi ​​volje. Živi i zdravi, krenut će novim putevima uz snažnu podršku prijatelja i poznanika. Horoskop Vodenjak prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Situacija vas tjera da razmislite o stvarima, da pročistite svoje planove i strategije umjesto da se upustite u avanturu (to će biti sljedeći mjesec). U međuvremenu računajte na Jupitera (od 20.) koji će vam prenijeti ideje, pokušati ih podijeliti s prijemčivom okolinom koja će se 22. spasiti nepresingom.

Novac

Situacija vas potiče da razmislite o stvarima kako biste poboljšali svoje planove i strategije radije nego da uskočite u svađu (to će biti sljedeći mjesec). U međuvremenu, računajte na Jupiter (od 20.) da će prenijeti vaše ideje i podijeliti ih s prijemčivim okruženjem. Poštedite ih 22. ne vršeći pritisak na njih.

Financije

Disciplinirajte se da se uvijek pridržavate svog budžeta. Prosinačka astrologija 2024. potiče vas da naučite o planiranju proračuna dok pokušavate financijski napredovati. Budžetiranje će vam pomoći da znate kamo ide vaš novac. Financijski horoskop za 2024. želi da postavite ciljeve potrošnje i štednje kako biste znali kamo ide vaš novac.

Odnosi

Vodenjak: Još jednom ovog mjeseca, morate vjerovati svojoj mreži da ćete se mirno razvijati i postići svoje ciljeve. Budući da ste vrlo dobri u izgradnji odnosa sa svima, nemate razloga za brigu. Međutim, možda ćete otkriti da imate puno slobodnog vremena. Jupiterov povratak u Ovna trebao bi vam dati više snage za mljevenje. Mirno pričekajte do 21. S financijske strane, prijedlozi dolaze odasvud. Hoćete li si moći priuštiti da ih prihvatite, ostaje za vidjeti. Dakle, prije nego što kažete da, pogledajte svoje bankovne račune.

Ljubav

Ako ste slobodni, a željni da uđete u odnos koji bi mogao biti ozbiljnije prirode i koji bi vas vodio u stabilnost – onda prespavajte prosinca, jer takvih prilika je malo vjerojatno da će biti. Ukoliko ste slobodni a želite se provedete za sve pare i uživati ​​u svim čarima života ne razmišljajući da li je netko s kime se ludo provodite dobar materijal za brak i obitelj – onda, dobrodošli u prosinca! Mislim da je prilično jasno što pokušavam da vam kažem – ovaj mjesec je pravo vrijeme za opuštenciju i zabavu, malo neobaveznih odnosa, možda čak i malo tajni, možda malo zanimacije s nekim kolegom s posla, od svega u suštini pomalo – ali uživanja mnogo! Prema tome, naoružajte se osmijehom (šarmom i pozitivnim ludilom ste već naoružani do grla) i prepustite se svemu lijepom što vam je dano osjetiti. Ljubavi će biti kada joj bude vrijeme, a nitko ne kaže da se neka od ovih “zanimacija” neće pretvoriti u emotivnu vezu. Možda, samo ne sada. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, prvi dio mjeseca je najbolji po vas, iako će i tada biti burnih svađa i dokazivanja tko je u pravu po nekom pitanju – partner ili vi. No, svađati se – je jedno, a ušutjeti potpuno – već nešto drugo. A baš ta forma, da ušutite, jeste najveća kazna koju vi i voljena osoba možete jedno drugom da priredite. Imat ćete pred sobom periode natmurenih durenja, koji će se vjerojatno završavati vatrometom u spavaćoj sobi. A onda idemo ispočetka, red svađe, red durenja, red seksa za pomirenje. A tko će vas dvoje razumjeti …..

Zdravlje

Iako drugima izgleda da ste veseli i pucati od zdravlja, vi sami najbolje znate da ne volite da pokazujete kako se zaista osjećate. Neće ovaj mjesec baš biti toliko dobar po pitanju zdravlja, ali će se najviše odraziti kod vas na probleme s glavom, kralježnicom stupom, zubima, čak i povremenom depresivnošću.

Obitelj

I ovog mjeseca morate računati na svoju mrežu da biste se mirno razvijali i postigli svoje ciljeve. Kako ste vrlo dobri u izgradnji odnosa sa svima, ne morate se previše brinuti. Međutim, možda ćete naći dugo vremena. Povratak Jupitera u Ovnu trebao bi vam dati materijala za razmišljanje. Mirno pričekajte do 21. S financijske strane, prijedlozi stižu odasvud. Ostaje za vidjeti imate li sredstava da ih prihvatite. Dakle, prije nego što kažete da, pogledajte svoje bankovne račune.

Zaključke

Dobar trenutak za ulaganja pred kraj godine. Nemojte se ustručavati ulagati jer ćete u nadolazećim mjesecima ostvariti dobre pogodnosti. Zbog nadolazećih praznika mogući su neočekivani troškovi i možda ćete morati potrošiti više novca nego što ste planirali. .Završavate godinu mnogo bolje nego što ste je počeli, Vodenjače. S više tečnosti, boljeg raspoloženja i s manje smetnji i izazova. Spori planeti i Mars će prolaziti kroz vašu 12. kuću i ove energije će aktivirati Pluton. Vaš interes za alternativne terapije i osobna otkrića može se pojačati. Trebali biste pronaći vremena za dobar posao introspekcije i unutarnjeg pretraživanja. Gledajući unaprijed u sljedeću godinu, možete donijeti neke odluke da ćete iza sebe ostaviti određene stvari, sklonosti, poroke, navike ili običaje koji nisu pozitivni za vaše zdravlje ili za vaš osobni razvoj. Vaše podsvijest će biti vrlo uznemirena i neriješeni sukobi i problemi iz prošlosti mogu isplivati ​​na površinu. Pokušajte ne upasti u pogrešku osuđivanja ili vjerovanja da ste osuđeni ili žaljenja i osjećaja krivnje. Da biste se regenerirali, trebate samo znati koje su stvari koje više ne želite raditi i započeti svoje novo putovanje od svoje osobne transformacije. Dobro se duhovno i psihički pripremite jer, iako vas ne pogađaju izravno, iduće će godine astrološki aspekti ponovno biti dosta napeti i mogu utjecati na ljude oko vas. Ako ste zdravi i jaki, možete pomoći drugima. Završili ste godinu s dobrom prtljagom iskustava, ali s velikom potrebom da pronađete pravi put kako bi se vaš život razvijao u slobodi. Ako ste zdravi i jaki, možete pomoći drugima. Završili ste godinu s dobrom prtljagom iskustava, ali s velikom potrebom da pronađete pravi put kako bi se vaš život razvijao u slobodi. Ako ste zdravi i jaki, možete pomoći drugima. Završili ste godinu s dobrom prtljagom iskustava, ali s velikom potrebom da pronađete pravi put kako bi se vaš život razvijao u slobodi.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vodenjak veljača 2024

Vodenjak će biti opušten, okružen prijateljima i razvijati višestruke aktivnosti. Osim toga, bit će to …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)