Mjesečni horoskop Vodenjak siječnja 2024

Vodenjaci će mjesec siječanj započeti uz podršku mikro stelijuma kojeg čine Mars, Venera i Merkur, koji će im, stacioniran u znaku Strijelca, biti naklonjen trigonom. Ovaj pozitivni aspekt intenzivira društveni život i odnose s javnošću. Također, omogućuje postizanje vaših profesionalnih ciljeva. Na romantičnom polju, vjerojatno je da će se zaljubiti u jednog od svojih najboljih prijatelja. Lijepo prijateljstvo pretvorit će se u besprijekornu romansu. Ali, počevši od 9., neki planetarni tranziti će vas početi uznemiravati. Horoskop Vodenjak siječnja 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Bilo bi poželjno da se koncentrirati na posao i da završavate zaostale obveze, jer ćete samo tako biti koncentrirani i mirni. Neka dokumentacija koja je vama bitna može krenuti da se rješava u narednom razdoblju. Sve što ste dugo iščekivali kao da pronalazi put do vas sada. Horoskop Vodenjak siječnja 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Sportaši, novinari, pripadnici poslovnog svijeta koji pripadaju znaku Vodenjaka u novu će godinu ući na desnoj nozi. Tolika kozmička pomoć olakšat će realizaciju vaših projekata. U svakom slučaju, one važne poslovne poslove koji zahtijevaju visok stupanj mentalne koncentracije treba obaviti između 7. i 12. siječnja, dok Merkur u Strijelcu daje Vodenjacima prave prilike za uspjeh. U drugom dijelu mjeseca siječnja Vodenjaci će biti djelomično pogođeni i zauzeti neodlučne stavove. Horoskop Vodenjak siječnja 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Imate projekt na umu i sredstva za njegovu provedbu su na mjestu. Ipak, odvojite malo vremena da razmislite, da poboljšate svoje strategije kako biste se početkom ožujka mogli upustiti u avanturu. Mars će vam dati odlučnost da pokrenete taj projekt koji vam je važan. Međutim, morat ćete vjerovati i svojim unutarnjim resursima i određenim osloncima koji brane vaše interese iza kulisa, kao i svojoj snazi ​​da se pripremite za budućnost, koja još zahtijeva neke prilagodbe. Morate biti svjesni svojih granica, jer niste imuni na preljeve. Nemojte prekoračiti svoj budžet ako želite ostvariti svoje težnje.

Novac

Imate projekt na umu i sredstva da ga provedete postoje. Međutim, odvojite vrijeme za promišljanje o usavršavanju svojih strategija kako biste se mogli upustiti u avanturu do početka ožujka. Mars će vam dati odlučnost da pokrenete ovaj projekt koji vam je važan. Međutim, trebali biste se osloniti na svoje unutarnje resurse i samouvjerene pristaše koji brane vaše interese iza kulisa kao na svoju snagu da se pripremite za budućnost, koja još uvijek zahtijeva neke prilagodbe. Budite svjesni svojih granica, jer niste imuni na prelijevanje. Nemojte prekoračiti svoj budžet ako želite ostvariti svoje težnje.

Financije

Siječanjska astrologija 2024. odvraća vas od zlouporabe novca. Imajte proračun koji će voditi vašu potrošnju. U teškim ekonomskim vremenima, vrijeme je da postanete racionalan potrošač. Financijski horoskop za 2024. obećava vam uravnoteženo zadovoljstvo vašim prihodom. To će se dogoditi ako dobro planirate svoju plaću.

Odnosi

Vodenjak: Mars nastavlja animirati područje vaše ljubavi. Prekinite ovu rutinu koja vam stavlja srce na pola koplja i tjera vas da bježite. U ovom okruženju otkrivate ono najbolje od sebe. No, ako želite spriječiti da se trenerica pretvori u bundevu, pristanite na nekoliko malih ograničenja.

Ljubav

Otvarajte se prema svijetu. Spremni ste za nove izlaske i dešavanja. Jedan prijatelj se neće ponijeti kao prijatelj. Umorni ste od niza razočarenja. Ne zaboravite da ljudi u određenim momentima pokažu svoje pravo lice. One Vodenjaka iz prve dekade će imati sukob s nekim članom obitelji. Ako je moguće izbjegnite ih. Pokajaće se zbog grubo izgovorenih riječi.

Zdravlje

Pazite tijekom ovog razdoblja da ne pretjerate u većoj količini hrane ili prekomjernoj količini popijenog pića tijekom praznika. To može vam šteti.

Obitelj

Jupiter vraća pokret i akciju u vašu aktivnost. Zbog toga želite stvarati i poduzimati. Osjećate se manje očekivajući. Osjećate da se stvari brže rješavaju. Vaš posao je manje naporan i zanimljiviji. Sreća nikad ne dolazi sama, možemo vam dati i zanimljive prijedloge. Ako vam se prohtije, možete ih zgrabiti u hodu. S financijske strane, iskoristite ovo razdoblje za donošenje dobrih odluka. Ažurirajte svoje račune i odredite proračun. Doduše, nije baš zabavno, ali će vam dobro doći ove godine.

Zaključke

Mjesec siječanj bit će pun strasti i prave ljubavi za sve Vodenjake, prijateljski i obiteljski odnosi učinit će da se osjećate voljeno i podržano. Pored sebe imate mnogo planeta koji vam daju veliku sigurnost i izvrsno samopouzdanje tako da u mjesecu siječnju ispunite sve svoje financijske i radne ciljeve. Za mjesec dana vaše će se bogatstvo povećati za veliki postotak, stoga morate držati um usredotočen na svoje ciljeve, jer ćete u ovom mjesecu imati sve mogućnosti da ih ostvarite i ne smijete dopustiti da vam prilike prođu. Katapultirao se posebno prikladan mjesec za nastavak odnosa s prijateljima, društvenih odnosa i zanimanja za vas.Planetarni naboj u vašoj 12. kući, zajedno s Plutonom, pojačava trendove koje ovaj planet obilježava u ovom sektoru. Posebno ćete se baviti transcendencijom, željet ćete doseći dubinu stvari, fizički, mentalno i emocionalno. Sve će vas to duboko transformirati. Vaša sposobnost razumijevanja velikih problema postojanja i društva bit će proširena. To će povećati vašu prirodnu filantropiju i želju da pomognete onima koji pate. Alternativne terapije i tečajevi samopomoći mogu biti vrlo zanimljivi. Budući da sada prolazite kroz razdoblje regeneracije, moglo bi biti vrlo pozitivno za vas napraviti veliko čišćenje i eliminirati navike, stavove, pa čak i neke osobine vašeg karaktera koje mogu štetiti vašem zdravlju i dobrobiti. Također možete u sebi otkriti moći i sposobnosti za regeneraciju i iscjeljivanje drugih. Ovo su dobri dani da se izolirate i obavite posao introspekcije. Ne bi škodilo razmisliti o sebi, posebno razmišljajući o svom rođendanu, koji označava vašu novu solarnu godinu. Oslobodite se ideja i stvari za koje mislite da su već ispunile svoju funkciju i dobro odredite svoje ciljeve za ovu godinu. Samokontrola, umjerenost i smirenost važni su kako biste mogli organizirati svoju egzistenciju. Vaš život iz snova bit će vrlo intenzivan i otkrivajući. Oslobodite se ideja i stvari za koje mislite da su već ispunile svoju funkciju i dobro odredite svoje ciljeve za ovu godinu. Samokontrola, umjerenost i smirenost važni su kako biste mogli organizirati svoju egzistenciju. Vaš život iz snova bit će vrlo intenzivan i otkrivajući. Oslobodite se ideja i stvari za koje mislite da su već ispunile svoju funkciju i dobro odredite svoje ciljeve za ovu godinu. Samokontrola, umjerenost i smirenost važni su kako biste mogli organizirati svoju egzistenciju. Vaš život iz snova bit će vrlo intenzivan i otkrivajući.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vodenjak veljača 2024

Vodenjak će biti opušten, okružen prijateljima i razvijati višestruke aktivnosti. Osim toga, bit će to …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)