Mjesečni horoskop Vodenjak srpanj 2024

Bit će ovo razdoblje koje će Vodonošama donijeti višestruko zadovoljstvo. Na dohvat ruke bit će vam prilika za dobivanje novih prostora u profesionalnoj sferi. Osim toga, znat će prihvatiti različita stajališta i sudjelovati u razotkrivajućim raspravama. Oni će pokazati svoje sposobnosti i talente. Što se tiče njihovih odnosa u paru, bit će više nego zadovoljavajući. Mnogi će Vodenjaci organizirati kratko putovanje, želeći ojačati svoju intimu. Posljednji dani mjeseca će ih više iznenaditi zainteresirani za obiteljski život. Horoskop Vodenjak srpanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Mlad Mjesec je tijekom srpnja u vašem polju poslovnih obveza, odgovornosti, kolega. Obzirom da je vladar polja posla u dobrom aspektu sa Venerom i pod utjecajem trigona vašeg vladara, Urana, ne bih rekla da ćete biti nezadovoljni. Stoji da u ovom periodu neke stvari možete započeti na nov način, možda se više naučiti odgovornosti i kolegijalnosti, ali stoji i da će drugi primijetiti pozitivne promjene kod vas. To može itekako biti nagrađeno, jer ćete biti u bliskom, svakodnevnom kontaktu s osobama koje su vam nadređene. Imat ćete priliku da se dokažete, prvenstveno sklanjajući teret obveza iz prethodnog razdoblja, a onda i komunikacijom s autoritetima u kojoj ćete moći iznesete neke svoje ideje i zanimljiva kreativna rješenja za određenu poslovnu problematiku. Sigurno je da je novčani momenat tijekom srpnja neusporedivo veći, savjet je da ne ulažete novac odmah dalje, već pričekati jer bi posljednja dekada mjeseca mogla donijeti povećane troškove. Tada se i možete aktivirati što se pokretanja privatnih poslova tiče ili bilo čega vezanog za nekretninu, sređivanje obiteljskog doma. Horoskop Vodenjak srpanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Vodenjaci će imati veliku snagu volje koja će im omogućiti da postignu učinak koji će premašiti njihove uobičajene ocjene. Ovoj situaciji pridodat će se i specifična dobrobit Venere koja će, iz vrlo povoljnog kuta, omogućiti svakojake uspjehe na radnom mjestu. Međutim, stalno će se dizati glasovi protiv njegovih prijedloga. Ova opozicija neće postići svoj cilj jer će se suočiti s ovim Uranovim sinovima, vlasnicima volje za svakim testom, koji će postajati sve jači kako budu napredovali na svom putu. Horoskop Vodenjak srpanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Nošeni Jupiterovim energijama, razvijate čvrste argumente i imate koristi od karizme koja vam pomaže da utječete na svoje sugovornike i partnere, osvajate bodove. Osim ako ne radite u mikropoduzeću ili obiteljskom poslu, čini se da vas privatni poslovi mobiliziraju više od napredovanja na vašem profesionalnom planu. Da biste izbjegli probleme, služite zajedničkoj stvari prije vlastitoj.

Novac

Nošeni Jupiterovim energijama, razvijate jake argumente i imate koristi od karizme koja vam pomaže utjecati na vaše sugovornike i partnere. Osvojite bodove. Osim ako ne radite u mikropoduzeću ili obiteljskom poduzeću, čini se da ste više mobilizirani svojim privatnim poslovima nego napredovanjem u svom planu karijere. Da biste izbjegli nevolje, služite zajedničkoj stvari prije vlastitoj.

Financije

Nikada nije kasno početi raditi na postizanju financijske sigurnosti. Financijska astrološka predviđanja pozivaju vas da potražite vodstvo financijskog savjetnika koji će vam pomoći da utvrdite koliko dobro upravljati svojim financijama. Astrološka prognoza za 2024. predviđa da će ovaj mjesec poslovni ljudi ostvariti veliku zaradu. Profit koji će im omogućiti da prošire svoje poslovanje. Pogledajte numerološka predviđanja za 2024.

Odnosi

Vodenjak: Odlazak Marsa iz Leóna smiruje većinu napetosti. Nažalost, s Merkurom, Venerom i Suncem, vaše ljubavne veze razvijaju se prekidima i pomirenjima. Ako želite, možete izbjeći ovu fatalnost. Kao da ne uništi ono što izgleda sklerotično.

Ljubav

Statične priče vam nisu zanimljive i ako neko duže vrijeme obigrava oko vas itekako ćete biti skloni ga u potpunosti otkačite. Ulaskom u ovaj mjesec osjećate se razigrano, sretno, poletno, spremni ste pustite nešto potpuno novo u svoj život. Ne brinite se – prilike su tu. Potrebno vam je da vas netko “lupi posred čela” svojom pojavom, da u istom trenutku osjetite vibracije, leptiriće, strast – a takva osoba je predodređena da vam dođe u prvoj dekadi ovog mjeseca. Prodrmaće vas onaj poznati elektricitet i istog momenta ćete zaboraviti sve prethodne patnje, bolove, neuzvraćene ljubavi i neispunjene želje. Ovdje inicijatora nema – i vi i druga osoba prepoznat se u trenutku …. ostalo je samo da naglavačke zaronite u sve ovo i date sebi priliku uživati. Maksimalno. Obzirom da se sretna konjukcija Venere i Jupitera događa u polju ozbiljnih partnerstava, itekako bih rekla da je ovoj priči namijenjeno trajati. Šutite, dobro je – dočekali ste. A što nam se događa s onima u dužim emotivnim pričama i brakovima? Realno gledano, ne bi trebalo biti loše. Stoji da vam pozicija Marsa u znaku Raka ne odgovara da bi sve funkcioniralo baš stopostotno dobro, stoji da će tu biti preispitivanja, napetosti, burnih emotivnih reakcija, ali ne vidim da će biti i prekida. Oni rođeni u posljednjoj dekadi znaka će biti pod nešto većim pritiskom.

Zdravlje

U polju zdravlja je tijekom ovog mjeseca stelijum planeta. To daje dobre prilike za odgovornije ponašanje prema sebi, pogotovo ako budete pritisnuti nekim tegobama. Vas je očito potrebno mnogo da zaboli da biste otišli kod liječnika …..

Obitelj

Suočeni ste sa situacijama koje zahtijevaju određeni pragmatizam i dobru dozu jednostavnosti. Vodenjak! Ako želite stati na kraj nizu nerviranja i problema, spustite jedra! U to vrijeme, ova mogućnost vas može nevjerojatno živcirati, ali će vam srediti poslove. Kao bonus, uštedjet će vam vrijeme umjesto da ga gubite. Stoga se usredotočite na ono što je važno, a ostalo će se razvijati prirodno i vlastitim tempom. S financijske strane, sada je vrijeme da se ozbiljno pogleda ovaj sektor, jer mu je potrebna drastična nadogradnja.

Zaključke

Mjesečni horoskop vam govori da je važno promovirati društvene odnose, posebno na radnom mjestu, budući da možete upoznati ljude koji vam daju prilike kako biste mogli pokazati sav svoj profesionalni talent, ne zaboravite da vaša snaga leži u vašoj velikoj sposobnosti prilagodbu novim situacijama i lakoću upoznavanja ljudi. Horoskop za srpanj 2024. govori vam da će par biti vrlo miran, udoban i bez većih promjena. Ako ste slobodni, dobro je vrijeme za upoznavanje drugih ljudi, ali bez obvezivanja.Počevši od ovog mjeseca pa sve do kraja godine, najjači i najmoćniji planeti formiraju prilično napete i teške aspekte jedni prema drugima. S ovim usklađivanjima, neki će znakovi biti više pogođeni od drugih i moguće je da je Vodenjak jedan od onih koji će najmanje osjetiti ove energije u napetosti. Unatoč tome, teško vam je potpuno se osloboditi i te će se sile, na ovaj ili onaj način, osjetiti, posebno u onim područjima koja su vam osjetljivija ili nezaštićenija. Stoga od sada morate biti razboriti i pokušati što bolje riješiti svoje nedostatke i probleme. Jedna od novosti ovog mjeseca je da će Jupiter i Uran malo posjetiti vašu kuću III, gdje će se sljedeće godine smjestiti na duži boravak. U ovom kratkom posjetu dat će vam pregled trendova koji će se postaviti tijekom sljedeće godine. Sve dok ti planeti ostaju u vašoj 3. kući, sve što naučite ili proučite imat će dubok utjecaj na vas. Bit ćete spremniji za ideje, tendencije ili nove struje koje kruže oko vas. Općenito, možete biti ispred svog vremena, ali sada mnogo više. Vidjet ćete stvari iz potpuno originalne perspektive. Ali nemojte ni pomišljati da ste u posjedu istine, iako će percepcija onoga što vas okružuje biti prilično promijenjena.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vodenjak veljača 2024

Vodenjak će biti opušten, okružen prijateljima i razvijati višestruke aktivnosti. Osim toga, bit će to …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)