Mjesečni horoskop Vodenjak travanj 2024

Sve dobro u mjesecu travnju bit će vezano uz privrženost, budući da Venera i Mars, planeti ljubavi, obećavaju da će biti velikodušni prema najsnalažljivijim predstavnicima zodijaka. Netko puno strastveniji od njih natjerat će ih da shvate da život zaslužuje živjeti kroz instinkte. S druge strane, prijateljstvo će poprimiti neobičnu važnost, budući da ga Pluton u 11. kući predviđa. Vitalni i entuzijastični, sklopit će zanimljive poslove. U drugom dijelu mjeseca travnja obitelj i njezine potrebe zahtijevat će svu vašu pažnju. Horoskop Vodenjak travanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Imate jaku podršku Saturna, Urana i Jupitera koji prijateljski gledaju na vas. Ovo je mjesec reorganizacije. Neočekivani obrti i vi se nalazite na dobrom putu. Mars će željeti da napravi temelj za dalje. Biće uporan dovesti u red vaš ciljeve, karijeru, status. Mogući su sukobi s nadređenima. Netko se ne slaže s vašim načinom rada. Oprez sa novcem. On dolazi, ali i odlazi. Horoskop Vodenjak travanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Rutina će biti iscrpljujuća. Sve do 12. travnja domaći problemi će ih zadržati u mjestu stanovanja, a također će im smanjiti vrijeme i posvećenost zadacima, čime će trpjeti njihov učinak. Međutim, utjecaji Marsa i Venere će se suprotstaviti ovom štetnom učinku povećanjem vaše vitalnosti i kreativnosti. Kasnije će ti poremećaji nestati, ali će se nastaviti i neugodnosti putovanja, a procedure i dogovori će stagnirati. Ni faza traženja povećanja plaća neće biti dobra. Horoskop Vodenjak travanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ako Venera pojačava vašu žeđ za zadovoljenjem između 5. i 14., računajte da će Mars od 15. braniti vaše interese i zahtijevati nagradu za vaše talente i zasluge.Ne odustajte dok vam se želje ne ispune. Svojim ćete pregovaračkim vještinama utjecati na sugovornike u svoju korist, au drugoj polovici mjeseca pribaviti ili osloboditi potrebna sredstva za provedbu projekta, profesionalne ili privatne promjene. Istraživat ćete svoje potencijale i izraziti nedovoljno iskorištene talente. Iskoristite svoju egzaltiranu kreativnost da tražite unapređenje, povećanje plaće, uz sve šanse da će vaši zahtjevi biti uspješni.

Novac

Ako Venera pojačava vašu žeđ za zadovoljenjem između 5. i 14., računajte na Marsa od 15. da će braniti vaše interese i zahtijevati nagradu za vaše talente i zasluge. Ne odustaj dok ti se želje ne ispune. Svojim ćete pregovaračkim vještinama utjecati na sugovornike u svoju korist. U drugoj polovici mjeseca dobit ćete ili osloboditi potrebna sredstva za realizaciju projekta, profesionalne ili privatne promjene. Istražit ćete svoj potencijal i izraziti svoje nedovoljno iskorištene talente. Iskoristite svoju uzvišenu kreativnost da zatražite unapređenje i povišicu, uz sve šanse da će vaši zahtjevi uspjeti.

Financije

Financije će biti sjajne ovog mjeseca u travnju 2024. Imate neke male tvrtke koje donose dodatnu gotovinu i trebali biste ih nastaviti jer oni održavaju vas i vašu obitelj. Štedite uvijek kada možete kako biste osigurali svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih.

Odnosi

Vodenjak: Vijak se steže. Nemojte misliti da vas nebo voli. Ovo nije ono što je. Ako želite da vaša ljubav održava vaše blagostanje, morat ćete učiniti male ustupke. Kako prestati zahtijevati svoju neovisnost u svakom trenutku!

Ljubav

Da vas podsjetimo da će Jupiter, planeta sreće, radosti, dobrih okolnosti biti prisutna do 12.avgusta u vašem polju partnerstva, braka i time doprinijeti stvaranju dobre pozadine i podrške u partnerskim odnosima. Razumijevanje može napravi sklad i za dalje. Što se događa u ovom mjesecu na tom planu? Pored Jupitera koji vas posebno pokreće u ovom razdoblju (kreće izravno od 8.aprila) imate sreće na ljubavnom planu kada Venera od 11.aprila uđe u vaš polje ljubavi, djece, erotike. Sve je na vašoj strani. Sreća, sreća, radost! Vrlo obećavajuće vrijeme kada je ljubav u pitanju. Neke očekuju nove ljubavi, drugi će podići već postojeću vezu na višu razinu, drugi će pak obnoviti vezu. U svakom slučaju bit ćete u epicentru sentimentalnih dešavanja. Pojedini će birati između ljubavi i karijere.

Zdravlje

Kvadrat Marsa i Jupitera uticaće na vaš živčani sustav tijekom ovog razdoblja. Nađite prostor gdje ćete ispustiti jaku unutarnju tenziju.

Obitelj

Stvari izgledaju sve bolje i bolje. Od 17. sreća vam se smiješi. Dugo očekivane prilike stižu vam zahvaljujući ljudima koji vas dugo poznaju. Dakle, ako vam netko od njih ponudi zanimljiv prijedlog, pažljivo ga promotrite jer ima sav potencijal da ispuni vaša očekivanja. Štoviše, od 21. ne okrećite se protiv osobe pod izlikom da je smatrate površnom. S financijske strane, ovom sektoru još uvijek ide jednako dobro, čak i ako imate skroman način života usredotočen na bitno.

Zaključke

VODENJAK TRAVANJ 2024. Najbolje okruženje za ovaj mjesečni akvarijski horoskop je obitelj i vaš partner, bez sumnje je to mjesto gdje se možete napuniti energijom, i gdje ćete se osjećati sretnije. Iskoristite obiteljske trenutke jer će vas oni napuniti pozitivnom energijom za ovaj mjesec. Ako imate partnera, možete iskoristiti priliku za vikend bijeg, taj trenutak intimnosti poboljšat će vaš seksualni život. Ako nemate partnera, ovaj mjesec nije dobar mjesec za upoznavanje drugih ljudi, iako bi moglo biti vrijeme za kratkotrajnu priču bez obveze.Patite od opozicije Marsa i iako to nije svaki dan, u nekim područjima vašeg života pojavit će se zastoji i trzavice. Ako dobro usmjerite ovu energiju, puno će vam pomoći da preuzmete inicijativu i uspostavite odnos s drugima, ali ako dopustite da vas ponesu najnegativnije tendencije na planetu, doživjet ćete više od jednog sukoba i jedne borbe. Također treba biti oprezan sa svojim zdravljem, jer ako ste pod stresom planet će se pobrinuti da završite u somatizaciji. Osim toga, Mars je u opoziciji s Neptunom koji se nalazi u vašem znaku, a ovaj aspekt ukazuje na to da biste trebali djelovati manje sebično kada je riječ o samopotvrđivanju i više voditi računa o drugima. U isto vrijeme, možete se osjećati pomalo zbunjeno kako kanalizirati svoju energiju i impulse. Možda ćete se osjećati nesigurno kada donosite odluku. Vjerojatno je da znate što želite raditi, ali tada vam je teško motivirati se i stvarno krenuti. Ako ste vrlo dinamična osoba, ovi planetarni aspekti mogu vam biti prilično neugodni. Smirite se jer ova astrološka situacija nije zauvijek, u roku od dva mjeseca će nestati.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vodenjak listopad 2024

Vodenjaci će tijekom prvog tjedna u mjesecu moći dobro poslovati s inozemstvom. Neki predstavnici znaka …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)