Mjesečni horoskop Vodenjak veljača 2024

Vodenjak će biti opušten, okružen prijateljima i razvijati višestruke aktivnosti. Osim toga, bit će to vrlo povoljno razdoblje za zacrtavanje novih putova s ​​pogledom na budućnost. Venera i Merkur, uspostavljeni u svom znaku između 3. i 17., obojit će dnevnu atmosferu. Ovi domorodci će na svakom koraku pronaći poticaje koji će im omogućiti nesmetan rast. Moraju se čuvati pretjeranog samopouzdanja i pada u iskušenje nepokretnosti, jer se čini da je sve u redu. Horoskop Vodenjak veljača 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Sijaćeš tijekom vladavine Vodenjaka (do 20.februara). Tijekom ovog perioda je moguće da se neke prepreke prosto sklanjaju na ovom polju. Malo ćete biti zbunjeni, ali ćete znati prihvatiti svaku priliku na pravi način. Sve to pridonosi sjećanje na stare pogreške, a vi nemate više vremena da ih pravite. Mars i Venera su u vašoj kući novca pa će se prihodi povećati. Ipak držite kontrolu nad tim poljem. Horoskop Vodenjak veljača 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Ulazak Marsa u znak Bika stvorit će borbe na profesionalnom polju. Vodenjaci će morati pripaziti na svoje reakcije jer bi višak agresivnosti, kako vlastite tako i tuđe, mogao nanijeti nepopravljivu štetu. Čuvajući ovu frontu sigurnom, ostatak kozmičkih energija bit će vam naklonjen. Merkur će biti zadužen da Vodenjake drži vrlo aktivnima, s kojima će moći postići dobre rezultate u rekordnom vremenu. Venera će im, sa svoje strane, koristiti tako što će ih kontaktirati s likovima moći i inicijative koji će surađivati ​​u postizanju njihovih ciljeva. Horoskop Vodenjak veljača 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Doradite svoje planove, nemojte žuriti, već pripremite inicijative koje se brzo ostvaruju. Jupiter pogoduje razvoju vaših talenata i vašoj financijskoj ekspanziji. Iskoristite energiju veljače da pripremite teren koji će vas odvesti daleko i visoko. Mars vas poziva da se pripremite za budućnost, ali žurba šteti vašim planovima i radije biste igrali stratega nego kopača. Možete računati na povrat ulaganja, nagradu i mogućnost velikih ulaganja kako biste promijenili svoj život. Na kraju mjeseca vjerujte svojim emocijama i dobro usmjerenoj udarnoj snazi ​​koja će voditi vaše korake i radnje i jahati na pravom valu.

Novac

Izoštrite svoje planove, ne srljajte ni s čim, već pripremite inicijative koje brzo poprimaju svoje ciljeve. Jupiter pogoduje razvoju vaših talenata i vašoj ekonomskoj ekspanziji. Iskoristite energiju veljače da pripremite teren koji će vas odvesti daleko i visoko. Mars vas poziva da se pripremite za budućnost. Ipak, žurba šteti vašim planovima i radije igrajte strategiju nego da budete buldožer. Možete računati na povrat ulaganja, nagradu i mogućnost da uložite mnogo da promijenite svoj život. Na kraju mjeseca oslonite se na svoje emocije i dobro kanaliziranu udarnu snagu koja će voditi vaše korake i radnje i jahati na pravom valu.

Financije

Astrologija veljače 2024. potiče vas da počnete pratiti kamo odlazi vaš novac. Za vas je dobro imati mjesečni budžet. Financijski horoskop za 2024. obećava vam da će praćenje kako trošite novac spriječiti impulzivnu kupnju. Vaš proračun će vam pomoći da prilagodite svoju potrošnju tamo gdje je to potrebno.

Odnosi

Vodenjak: Mars, koji zauzima područje vaše ljubavi, daje najbolje od sebe kako biste imali idealan život. Povezani s Jupiterom, stvaraju sretne okolnosti koje rutinu ostavljaju po strani. Sve je dobro sve dok ste pragmatični u pogledu određenih ograničenja.

Ljubav

Ljubav i samo ljubav govoriće Jupiter u vašem polju partnerstva. Neki os vas već izvjesno vrijeme teže braku, stabilnosti na ovom polju. Jupiter nudi mnogo, ali isto tako je ovo pokazatelj da voljeno biće traži mnogo od vas zauzvrat. Pitanje je da li spremni da se predate u cijelosti? Ovo je razdoblje sreće na ljubavnom planu, ali ne pretjerujte u nekim planovima za dalje. Razm ipak mora donositi prave odluke na ovom polju. Nekima će se prošlost vraćati na velika vrata, posebno na kraju mjesecu.

Zdravlje

Fizički ste u top formi. Psihički ste rasijani, konfuzni.

Obitelj

Ponašaš se kao šef! Vaš legendarni entuzijazam potiče druge koji se ne ustručavaju dati sve od sebe kako bi vam pomogli ili ostvarili ono što od njih tražite. U ovoj okrepljujućoj i poduzetnoj atmosferi vaš posao djeluje lakše i nadasve ugodnije. U njemu pronalazite kvalitete iu najboljim danima imate ideje za budućnost. Međutim, Saturn je još uvijek u vašem znaku. Dakle, ako osjećate da stvari ne idu dovoljno brzo, polako, jer to je normalno. S financijske strane, novac dolazi, ali jednako brzo može i otići. Dakle, ako radije održavate svoje račune na površini, pažljivo ih promatrajte.

Zaključke

Važno je da ponovno razmislite o starim ograničavajućim uvjerenjima, koja možda ograničavaju vaš potencijal, stoga ih preispitajte i pronađite druga koja vas čine mnogo sretnijima. Prvih petnaestak dana u mjesecu bit će zaista posebni za rođene u ovom horoskopskom znaku, trebali biste ih iskoristiti da krenete u one izazove koje ste si postavili krajem godine. Od 20. će se generalno poboljšati sve što se tiče obitelji i odnosa, dok morate ostati smireni u eventualnim sukobima.Prolazak Sunca, Merkura i Venere kroz vaš znak, gdje je Neptun već godinama, može signalizirati prekrasno, sretno razdoblje puno čarobnih iskustava. Ovo su važni dani da osmislite kako želite da bude godina koja za vas počinje na vaš rođendan. Možete živjeti fazu punine i energije. Sunce pogoduje samopotvrđivanju, ono vas tjera da prije svega tražite sebe, svoje ciljeve i želje, ali taj stav ne mora nužno biti negativan za druge. Ovih dana možete eksternalizirati svoje najosobnije karakteristike. Bit ćete vrlo intuitivni i imat ćete lakši pristup mudrosti svog nesvjesnog. Slušajte sebe, jer u sebi možete pronaći odgovore koji su vam potrebni da biste razumjeli ili riješili bilo koji problem koji imate pri ruci. Međutim, Da bi sve funkcioniralo, morate pozitivno kanalizirati te astralne energije jer ako to ne učinite, možete doživjeti fazu zbunjenosti ili bijega od stvarnosti koju je teško riješiti. To je da kada je Neptun u pitanju, morate djelovati s istom suptilnošću s kojom ovaj planet djeluje, budući da se vaša percepcija stvarnosti, vaši osjećaji i nesvjesne projekcije mogu promijeniti. Nemojte zamišljati stvari bez temelja ili se zanositi iracionalnim strahovima. Pazite na svoje zdravlje, ali nemojte se pretjerano “zabrinjavati”, sve možete riješiti odmorom i vitaminima. Vaših osjećaja i nesvjesnih projekcija može se promijeniti. Nemojte zamišljati stvari bez temelja ili se zanositi iracionalnim strahovima. Pazite na svoje zdravlje, ali nemojte se pretjerano “zabrinjavati”, sve možete riješiti odmorom i vitaminima. Vaših osjećaja i nesvjesnih projekcija može se promijeniti. Nemojte zamišljati stvari bez temelja ili se zanositi iracionalnim strahovima. Pazite na svoje zdravlje, ali nemojte se pretjerano “zabrinjavati”, sve možete riješiti odmorom i vitaminima.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Vodenjak listopad 2024

Vodenjaci će tijekom prvog tjedna u mjesecu moći dobro poslovati s inozemstvom. Neki predstavnici znaka …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)